Acasă » Horoscop » HOROSCOP 13 NOIEMBRIE. Berbecii au neîmpliniri în viaţa de familie

HOROSCOP 13 NOIEMBRIE. Berbecii au neîmpliniri în viaţa de familie

De: Cancan 12/11/2017 | 22:11
HOROSCOP 13 NOIEMBRIE. Berbecii au neîmpliniri în viaţa de familie

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Dacă ai parte de unele neîmpliniri faţă de viaţa de familie sau de relaţia cu unul dintre membrii ei, este mai bine să nu amâni rezolvarea lor şi să le înfrunţi direct! Altfel, se pot transforma în adevărate goluri sufleteşti sau pot conduce la unele frustrări care să te facă nefericit! Spune ceea ce ai pe suflet şi ascultă cu inima deschisă ceea ce ţi se spune!

Taur – În faţa unei situaţii tensionante în ce priveşte relaţia de cuplu, nu te închide în tine şi nu reproşa. Cel mai indicat este să dai plus valoare aspectelor pozitive şi să încerci să aduci lumina în ceea ce vă priveşte. Totodată, faţă de locul de muncă detaşează-te şi nu mai pune la suflet toate problemele ce apar acolo, luând totul mult mai uşor!

Gemeni – Este posibil să fi avut parte de o neîmplinire, o amânare sau un răspuns negativ în ceea ce priveşte viaţa ta profesională. Nu lua totul în tragic şi gândeşte-te că la nivel înalt poate nu era momentul sau că ai altceva de făcut. O uşă închisă într-o direcţie poate deschide un alt drum pe care tu nu îl conştientizezi în acest moment, dar care îţi va aduce beneficii mult mai valoroase decât ceea ce sperai iniţial!

Rac – Este posibil să te simţi singur, mai ales că cei din jurul tău sunt implicaţi în diferite activităţi care nu te includ sau au situaţiile lor personale pe care trebuie să le rezolve. Nu dispera şi nu face din asta o problemă, ci încearcă să foloseşti timpul liber în favoarea ta. Implică-te în ceva constructiv care să îţi bucure sufletul, pune-te pe primul loc sau rezolvă şi tu la rândul tău acele treburi care au rămas restante şi pe care le-ai tot amânat.

Leu – Situaţiile în care te pune serviciul şi viaţa profesională conduc către o distanţare faţă de relaţiile cu familia şi cu cei dragi. Deşi ţie îţi place ceea ce faci şi te implici cu tot sufletul, gândeşte-te şi la cei care au nevoie de prezenţa ta lângă ei. Ca atare, încearcă să echilibrezi balanţa şi să le faci pe plac şi lor, acoperindu-le golul pe care îl resimt.

Fecioară – Ai multe de făcut în această săptămână la locul de muncă, treburi care s-au aglomerat şi cărora trebuie să le dai de capăt. Pentru a avea maxim de eficienţă, încearcă să te organizezi foarte bine, să iei totul sistematic, să îţi stabileşti care sunt priorităţile şi să începi cu ceea ce are termen limită de predare. Pentru a nu te consuma foarte tare, rezervă serile pentru cei dragi şi pentru odihnă!

Balanţă – Este posibil să resimţi un blocaj de comunicare cu persoana dragă de lângă tine, iar ea să nu ştie ce se întâmplă cu tine, de ce eşti rezervat sau de ce nu eşti în apele tale. Pentru a nu lăsa loc de alte interpretări sau pentru a nu tensiona situaţia şi mai tare, încearcă să te aduni şi să exprimi ceea ce ai pe suflet sau ceea ce te nemulţumeşte. Întotdeauna o bună comunicare va face minuni!

Scorpion – Datorită prezenţei planetei progresului în semnul tău, perioada actuală îţi este foarte benefică pe mai multe planuri. Pot apărea oportunităţi de afirmare, de progres sau de câştiguri sporite, dar pentru a fi eficient şi a beneficia de toate este indicat să le judeci foarte bine, să te organizezi în sensul fiecăreia şi să nu te arunci într-o singură direcţie, pierzând din vedere şi alte aspecte.

Săgetător – Te simţi foarte obosit, surmenat de evenimentele care au avut loc în ultimul an în viaţa ta, fără chef sau fără vlagă, iar pentru a merge înainte este nevoie şi de o perioadă în care să stai, să te odihneşti şi în care să îţi încarci bateriile. Ca atare, nu trage de tine mai mult decât poţi şi fă ceea ce este bine pentru corpul şi sănătatea ta.

Capricorn – Planeta responsabilităţilor, a maturizării şi a asumării vieţii în general se apropie cu paşi repezi de semnul tău zodiacal, aspect care nu ar trebui să te prindă nepregătit. Este bine să îţi faci încă de pe acum un plan de bătaie, să îţi dai seama care sunt aspectele care necesită o mai mare implicare din partea ta şi unde nu eşti foarte bine ancorat în realitate!

Vărsător – Dorinţa ta de libertate, de a nu primi responsabilităţi din partea altora şi de a nu ţi se pune limite se poate bate cap în cap cu nevoile altora din jurul tău. Cel mai bine este să îţi exprimi dorinţele, intenţiile şi aspiraţiile, dar să ţi le şi ajustezi în funcţie de cei care contează cu adevărat pentru tine! Astfel, toată lumea va fi mulţumită şi împăcată cu ceea ce a ales!

Peşti – Eşti predispus către visare, idealizare şi dorinţe care s-ar putea să nu fie în totalitate în acord cu realitatea sau cu puterea ta de materializare, ca atare fii şi realist şi confruntă-le cu lumea în care trăieşti. Din punct de vedere sentimental, cineva din trecutul tău se poate întoarce către tine pentru a afla sau pentru a-ţi spune ceea ce a rămas nelămurit între voi!

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Cine este Anna Török, soția lui Florin Piersic. Cei doi au trăit o poveste de dragoste ca în filme
Cine este Anna Török, soția lui Florin Piersic. Cei doi au trăit o poveste de...
FOTO. Ce transformare pentru femeia care l-a înnebunit pe Gigi Becali! A făcut avere din imaginile cu ea dezbrăcată!
FOTO. Ce transformare pentru femeia care l-a înnebunit pe Gigi Becali! A făcut avere din...
Mădălina Ghenea, detalii și imagini intime! De ce s-a despărțit de bulgarul Dimitrov
Mădălina Ghenea, detalii și imagini intime! De ce s-a despărțit de bulgarul Dimitrov
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
Horoscop săptămâna 10-16 mai 2024. Ce zodii au noroc în următoarele zile. Primesc bani și intră într-o relație amoroasă
Horoscop săptămâna 10-16 mai 2024. Ce zodii au noroc în următoarele zile. Primesc bani și...
Anunțul făcut de Carmen Harra despre Florin Piersic! Totul se întâmplă la scurt timp după ce marele actor a fost mutat la un alt spital din Capitală: „Nu este încă timpul”
Anunțul făcut de Carmen Harra despre Florin Piersic! Totul se întâmplă la scurt timp după...
O femeie din Iași a păcălit moartea, după ce a vrut să traverseze în grabă prin fața unui TIR
O femeie din Iași a păcălit moartea, după ce a vrut să traverseze în grabă...
Ucis pentru că a refuzat să fie evacuat din calea „orașului viitorului”. Sate întregi au fost rase de pe hartă pentru proiectul NEOM
Ucis pentru că a refuzat să fie evacuat din calea „orașului viitorului”. Sate întregi au...
Cât costă Dacia Logan în 2024? Mai este o mașină LOW COST?
Cât costă Dacia Logan în 2024? Mai este o mașină LOW COST?
„Mie îmi e frică de moarte”. Florin Piersic a vorbit despre momentul în care va pleca de pe această lume. Ce spune marele actor despre una dintre cele mai mari temeri ale sale
„Mie îmi e frică de moarte”. Florin Piersic a vorbit despre momentul în care va...
Când vine vara în România! Anunțul ANM
Când vine vara în România! Anunțul ANM
Cum a reacționat soția lui Vali Vijelie, după ce a ascultat melodia „Să iubești două femei”?  „Noi, bărbații, suntem de două feluri, care facem și care nu recunoaștem.”
Cum a reacționat soția lui Vali Vijelie, după ce a ascultat melodia „Să iubești două...
Mesajul publicat de Florin Piersic Jr., după ce tatăl lui a ajuns cu septicemie la spital. Unde se află fiul lui Florin Piersic în timp ce marele actor se luptă pentru viața lui
Mesajul publicat de Florin Piersic Jr., după ce tatăl lui a ajuns cu septicemie la...
Vremea 13 mai - 10 iunie 2024. ANM anunță ploi și vânt în toată țara; se încălzeşte spre finalul săptămânii viitoare
Vremea 13 mai - 10 iunie 2024. ANM anunță ploi și vânt în toată țara;...
BANCUL ZILEI. Bulă: - M-am învățat minte... de azi nu mai conduc cu viteză. Ștrulă: - De ce?
BANCUL ZILEI. Bulă: - M-am învățat minte... de azi nu mai conduc cu viteză. Ștrulă:...
Telefonul Nokia 3210, relansat. Cum arată la 25 de ani de la prima versiune?
Telefonul Nokia 3210, relansat. Cum arată la 25 de ani de la prima versiune?
A fost găsit LOCUL de VECI al unui MARE filosof! „Era chiar sub nasul tuturor”
A fost găsit LOCUL de VECI al unui MARE filosof! „Era chiar sub nasul tuturor”
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără făceam tâmpenia asta la greu...”
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără...
Castelul spectaculos din România de care s-a ales praful. Era o bijuterie arhitecturală, acum a ajuns o ruină, iar turiștii au ajuns să evite locul
Castelul spectaculos din România de care s-a ales praful. Era o bijuterie arhitecturală, acum a...
Ultimele detalii despre starea de sănătate a lui Florin Piersic. Medicii iau în calcul să îi amputeze piciorul- Update
Ultimele detalii despre starea de sănătate a lui Florin Piersic. Medicii iau în calcul să...
Armata Română a mobilizat soldații. Decizia luată de MApN
Armata Română a mobilizat soldații. Decizia luată de MApN
Anunţul despre Maria Ciobanu a fost făcut din SUA de Bebe Mihu, soţul Mariei Dragomiroiu
Anunţul despre Maria Ciobanu a fost făcut din SUA de Bebe Mihu, soţul Mariei Dragomiroiu
Rise of the Ronin Review: potențial imens, în mare parte irosit
Rise of the Ronin Review: potențial imens, în mare parte irosit
Miting pro-Gaza şi anti-Israel în oraşul care găzduieşte concursul Eurovision
Miting pro-Gaza şi anti-Israel în oraşul care găzduieşte concursul Eurovision
DECIZIE pentru Elena Udrea. Se întâmplă chiar pe 6 iunie
DECIZIE pentru Elena Udrea. Se întâmplă chiar pe 6 iunie
Eliminare neașteptată la Survivor All Stars. Întros din exil, Zanni a mai făcut o victimă
Eliminare neașteptată la Survivor All Stars. Întros din exil, Zanni a mai făcut o victimă
Am făcut calculul complet! Ireal câți bani a luat Ștefania Stănilă, de la Pro TV, pentru cele 17 săptămâni la SURVIVOR All Stars
Am făcut calculul complet! Ireal câți bani a luat Ștefania Stănilă, de la Pro TV,...
Singurul fiu al lui Nicolae Ceaușescu care mai e în viaţă, interviu rar! Discurs uimitor
Singurul fiu al lui Nicolae Ceaușescu care mai e în viaţă, interviu rar! Discurs uimitor
Ce a putut să găsească Mihai Morar într-o casă abandonată din Maramureș. A publicat imaginile tulburătoare în mediul online
Ce a putut să găsească Mihai Morar într-o casă abandonată din Maramureș. A publicat imaginile...
Sebastian Dobrincu și Ioana Ignat s-au despărțit după 3 ani de relație: ”Nu am acceptat”
Sebastian Dobrincu și Ioana Ignat s-au despărțit după 3 ani de relație: ”Nu am acceptat”
Locul unde Florin Piersic a spus că vrea să fie înmormântat. Are legătură cu copilăria lui
Locul unde Florin Piersic a spus că vrea să fie înmormântat. Are legătură cu copilăria...
Fabrica din România unde se construiesc tunuri pentru armatele lumii. Producția merge la export. Cum arată uzina pe interior
Fabrica din România unde se construiesc tunuri pentru armatele lumii. Producția merge la export. Cum...
Patru zodii care vor cunoaște fericire și belșug la vară. Șansă mare pentru Raci
Patru zodii care vor cunoaște fericire și belșug la vară. Șansă mare pentru Raci
×