HOROSCOP 13 SEPTEMBRIE. Berbecii să renunţe la orgolii

Publicat: 12/09/2017 | 23:11
HOROSCOP 13 SEPTEMBRIE. Berbecii să renunţe la orgolii

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Chiar dacă nu te simţi foarte confortabil alături de unele persoane de la locul de muncă, poţi avea beneficii asociindu-te cu ele şi cooperând pentru bunul mers al unui proiect! Este indicat să renunţi la orgolii, la diferenţele de opinie şi să faci tot ceea ce poţi pentru reuşita finală. Cu această ocazie, ai putea fi şi remunerat sau apreciat mai corect!

Taur – Nu te relaxa foarte tare şi nu te lăsa la voia întâmplării, este nevoie de implicarea ta directă şi de asumarea responsabilităţilor pentru a reuşi în activităţile pe care ţi le-ai propus! Atenţie la relaţia cu familia, în sensul în care trebuie să fii mai focusat pe detalii, la comunicarea non verbală, la gesturile şi comportamentul celor dragi, care vor să îţi semnaleze ceva!

Gemeni – Foloseşte-te de creativitate şi construieşte ceva concret pentru bunul mers la lucrurilor din viaţa ta! Chiar dacă apar fluctuaţii în starea ta emoţională, depăşeşte-le şi orientează-te către echilibru, stabilitate şi un mai mare aplomb către muncă! Este posibil să primeşti recunoaştere şi recompense, ceea ce te va ajuta la creşterea încrederii în sine!

Rac – Doreşti perfecţiune în tot ceea ce faci, dar ai grijă să nu te soliciţi foarte tare sau să nu ai pretenţii uriaşe de la cei din jur, care nu pot ţine pasul cu tine! Fii mai conştient de rolul pe care îl ai în sânul familiei şi acţionează în consecinţă – sunt persoane dragi care se bazează pe tine la nivel emoţional, spiritual sau chiar material!

Leu –  Este o lecţie să asculţi, să îi laşi pe ceilalţi să vorbească, să fii tăcut pentru a percepe ceea ce au alţii să îţi comunice! În acest fel, unele legături pot fi consolidate sau unele tensiuni pot fi remediate! În planul serviciului, poate veni către tine o propunere foarte interesantă, de care trebuie să profiţi foarte repede şi în faţa căreia trebuie să vii cu un răspuns prompt de implicare!

Fecioară – În această perioadă nu poţi fi uşor de manipulat, dar nici tu nu îi poţi manipula pe cei de care te înconjori, aşa că va trebui să fii foarte sincer cu tine şi să te bazezi doar pe propriile forţe! Ceea ce dobândeşti la final te ajută în procesul de creştere interioară, te echilibrează şi te mobilizează să îţi depăşeşti anumite limite şi frici!  

Balanţă – Este o perioadă dinamică în cuplu, de care ar trebui să beneficiezi din plin – bucură-te de momente petrecute în doi, primeşte şi exprimă emoţie, lasă-te purtat de sentimente, echilibrează-te prin iubire, romantism şi pasiune! Nimic din ceea ce se întâmplă în exteriorul tău sau în viaţa profesională nu ar trebui să îţi schimbe direcţia în care te îndrepţi!  

Scorpion – Abordează problemele cu care te confrunţi în absenţa supărării şi a atitudinii recalcitrante, rişti altfel să pierzi din vedere esenţialul! Este indicat să îţi păstrezi luciditatea, calmul şi stăpânirea de sine, iar în acest fel vei ajunge acolo unde îţi propui mult mai repede! Din punct de vedere al familiei, este un moment bun pentru a lua o decizie importantă!

Săgetător – Indiferent de provocarea cu care vine destinul, rămâi tu însuţi, nu te depersonaliza, nu face compromisuri care să te pună într-o lumină nefavorabilă şi nu te lăsa pe tine pentru ca alţii să fie mulţumiţi! Ca atare, pune-te pe primul loc, ţine la principiile tale şi investeşte tot ceea ce ai mai bun în bunul mers al lucrurilor de care te înconjori!  

Capricorn – Este o perioadă a constrângerilor, dar care te ajută pe plan spiritual şi interior deoarece poţi învăţa foarte multe lucruri noi, care să te ajute la progresul viitor! Dacă te simţi obosit, alocă-ţi şi câteva momente de repaos, în care să te ocupi numai de tine şi de ceea ce îţi face plăcere! Nu ar strica o zi la piscină, la spa sau la coafor, îţi va creşte moralul!

Vărsător – Este indicat să te aşezi la masa tratativelor cu acele persoane cu care nu te mai înţelegi – spune sincer ceea ce te deranjează, fii pregătit pentru a primi reproşuri, asumă-ţi greşelile, fă promisiuni de care ştii că te poţi ţine şi mergi mai departe pe curat! Nu este cazul să ţii la orgolii, la încăpăţânare sau să nu ierţi, aşa te vei simţi mai liniştit!

Peşti – Poate că exagerezi într-o situaţie ce ţine de partenerul de viaţă, ceea ce te face să fii mai frustrat decât este cazul, să îţi faci griji şi să te lamentezi. Cel mai indicat este să fii realist, să faci o analiză a amănuntelor, a vorbelor şi a comportamentului celui de lângă tine, după care să redresezi tot ceea ce simţi şi emani!

Citește și...