HOROSCOP 14 AUGUST! Leii trebuie să savureze ceea ce…

Publicat: 14/08/2017 | 00:00
HOROSCOP 14 AUGUST! Leii trebuie să savureze ceea ce…

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Dacă vrei să iei parte la unele proiecte din sfera financiară, sfătuieşte-te cu persoane cu potenţial sau care au succes, numai aşa vei putea să înţelegi unele mecanisme care îţi sunt în prezent străine. O hotărâre bună, luată în timp util, o strategie bine pusă la punct şi nişte informaţii valoroase din interior vor face ca lucrurile să meargă într-o direcţie mult mai avantajoasă ecât dacă ai fi pe cont propriu!

Taur – Nu mai asculta toate indicaţiile din jur, eşti într-un moment în care deciziile îţi aparţin în totalitate, mai ales că eşti barometrul propriei vieţi! Asumă-ţi răspunderea pentru faptele tale, fii determinat, motivat şi judecă în cunoştinţă de cauză. Astfel, îţi vei depăşi unele limite şi te vei cunoaşte mai bine. Din punct de vedere relaţional, dacă nu eşti încă cu cineva, este momentul în care ai putea suda o legătură importantă!

Gemeni – Poţi avea parte de unele constrângeri exterioare, venite de la rude, partener, prieteni, care te stresează, te limitează şi te frânează. Ca atare, nu îţi găseşti locul şi ţi-ai dori să fii în altă parte. Stabileşte ce are cea mai mare importanţă pentru tine şi mergi în acea direcţie cu toată forţa! Asumă-ţi responsabilităţile necesare, dar focusează-te şi pe starea ta de bine, care este primordială!

Rac – În zona financiară trebuie echilibrată balanţa dintre venituri şi cheltuieli, altfel rişti să ajungi pe minus! Organizează-te mai bine şi fii mai practic, dar şi fructifică cu perseverenţă oportunităţile ce apar. Evoluţia actuală presupune obiectivitate, aşa că nu te lăsa influenţat de alţi factori. Dacă îţi aduni puterile, poţi surclasa orice obstacole şi orice rival care poate dori să intre în competiţie cu tine!

Leu – Savurează ceea ce trăieşti în prezent şi nu te raporta la trecut sau la viitor. Înainte de a-i cere celui de lângă tine ceva, asigură-te că eşti capabil de a oferi acelaşi lucru şi că eşti pregătit să şi primeşti. Aşa, vei avea asigurat un flux energetic corect. În acelaşi timp, dacă nu ştii care este direcţia corectă, în stânga sau în dreapta, mai mult ca sigur calea de mijloc va fi cea mai avantajoasă!

Fecioară – Orice fel de luptă te va duce la epuizare şi eşec, aşa că abandonează armele şi adoptă o poziţie mai maleabilă, mai paşnică şi mai armonioasă. Nu urmări defectele celor cu care relaţionezi, ci partea plină a paharului, mai mult ca sigur ai multe motive de care să te bucuri. La locul de muncă fiecare zi vine cu noi provocări sau presiuni, de aceea este bine să te revigorezi şi să te încarci cu multă răbdare!

Balanţă – Chiar dacă cei din jur nu oferă nimic în acet moment, asigură-te că dai dovadă de un devotament sufletesc, că eşti altruist şi generos! Cu această atitudine, vei avea de obţinut avantaje sau recompense în viitor. O vorbă din popor spune că nu poţi ştii astăzi ceea ce se întămplă mâine, deci trăieşte clipa cât mai mult, bucură-te de ceea ce ai şi valorifică fiecare moment sau situaţie prin care treci.

Scorpion – Viaţa unei persoane dragi ţie vine ca o provocare şi pentru tine, mai ales că ţi se confesează, îţi cere sfatul sau te face părtaş la tot ceea ce i se întâmplă. Deşi este indicat să îi fii alături, nu te implica pentru a-i rezolva tu problemele, ci fii doar un bun ascultător!  Din punct de vedere profesional, pune-ţi viziunea la bătaie şi încearcă să îţi dai seama care este următorul pas pe care trebuie să îl faci!

Săgetător – Eşti pionul principal într-o situaţie limită ce ţine de familie, ca atare dă tot ceea ce ai mai bun, concentrează-ţi forţele şi arată-ţi spiritul de lider! Unele planuri pe care ţi le-ai făcut nu mai prezintă o prioritate, nu sunt aşezate sau sunt întoarse pe dos. Fă un efort de răbdare, de înţelegere şi nu aştepta să se întâmple ceva exact. Cel mai indicat este să mergi pe mâna destinului!

Capricorn – Trebuie să înţelegi în această perioadă că ataşamentul faţă de nişte oameni, nişte idei sau nişte principii nu îţi face bine şi, ca atare, indicaţia este să te detaşezi cât mai repede, stabilindu-ţi un nous sistem la care să te raportezi. Lasă în urmă ceea ce a fost şi nu te agăţa de un trecut care ţi-a adus numai iluzii şi nimic concret. Proiecteaxă-ţi în viitor ceea ce este benefic pentru tine.

Vărsător – Chiar dacă din diverse motive eşti ţinut la distanţă faţă de unele persoane lângă care îţi doreşti să fii, acest lucru nu este rău deoarece între timp ai putea să îţi setezi noi priorităţi sau ai putea să te focusezi pe nişte proiecte, activităţi pe care le-ai tot amânat. Stai de vorbă cu tine însuţi şi găseşte-ţi resursele interioare de care ai nevoie pentru a-ţi pune ordine în viaţă şi în deciziile ce urmează să le iei.

Peşti – Dacă nu laşi pe cineva să plătească pentru propriile greşeli şi îţi mai şi asumi unele aspecte ale vieţii sale, nu îi vei da ocazia valoroasă de a înţelege ceva din experienţa de detin prin care trece, aspect care îl va face să greşească din nou în viitor. Fii mai radical, mai matur şi mai înţelept şi gândeşte-te că numai lăsându-l pe cont propriu îi faci cu adevărat un mare bine! În primul rând, concentrează-te pe tine! 

Citește și...