HOROSCOP 14 IULIE. Taurii ar putea simţi că…

Publicat: 14/07/2017 | 00:00
HOROSCOP 14 IULIE. Taurii ar putea simţi că…

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Dacă simţi că cineva din anturajul tău se foloseşte de tine, este mai bine să pui punct oricărei forme de şantaj emoţional, de manipulare sau de control şi să faci ceea ce este bine pentru tine şi liniştea ta. În domeniul vieţii de familie, depune mai mult efort pentru a-ţi arăta sentimentele, aprecierea şi respectul, cei dragi au nevoie de confirmări concrete şi făţişe din partea ta.

Taur – Este posibil ca astăzi să simţi o uşoară insatisfacţie faţă de viaţa peofesională – ori ceva nu a ieşit aşa cum îţi doreai, ori un proiect la care lucrai s-a împotmolit sau nu a fost aprobat, ai fost mustrat, ori un interviu în care ţi-ai pus speranţe nu a fost trecut. Oricare din variante, nu te nelinişti, perspectiva de viitor poate fi alta pentru tine. Întotdeauna o uşă închisă o va deschide pe alta!

Gemeni – Ai multe planuri pe care vrei să le desfăşori alături de persoana iubită, iar acest moment te înflăcărează. Puneţi-vă ideile la bătaie, mai mult ca sigur veţi crea ceva foarte frumos. Totuşi, este important să fii atent şi la cheltuieli sau investiţii, să apreciezi corect valoarea fiecărui lucru în parte! Pentru tot ceea ce îţi doreşti este nevoie şi de muncă, de determinare, ambiţie, claritate şi realism!

Rac – Îţi doreşti foarte mult să fii alături de o persoană din familie într-un moment important al vieţii sale, să ajuţi cu tot ce îţi stă în puteri, să fii apreciat şi luat în considerare. Exprimă-ţi intenţia, se va bucura să te aibă alături! Din punct de vedere profesional, nu scăpa din vedere niciun detaliu şi încearcă să faci ultimele reglaje pentru un proiect la care ai lucrat şi care işi are termenul limită foarte curând!

Leu – Nu lua decizii pe cont propriu, ci sfătuieşte-te cu persoane apropiate, familie sau oameni de specialitate. Este posibil să nu vezi toate detaliile sau să nu ai experienţa necesară pentru a gândi pe termen lung. Nu impune condiţii, ai nevoie de ordine şi disciplină care să vină din exterior. Nu te erija în sef sau conducător, ci mai degrabă în executant sau colaborator. Tot ceea ce obţii se face prin vorbă bună şi diplomaţie.

Fecioară – Ai foarte mare nevoie de stabilitate în ceea ce faci, ca atare încearcă să fii foarte concis, clar şi organizat în activităţile pe care le desfăşori. Investeşte-i pe cei dragi cu încredere atunci când îşi propun ajutorul. Sufletul îţi dictează în acest moment ceea ce trebuie să faci, ca atare înţelege-l cât mai bine. Dacă apar emoţii negative înseamnă că nu eşti pe cea mai bună cale, iar dacă te simţi bine, mergi înainte!

Balanţă – Renunţă la acele aspecte ale personalităţii tale care îţi dăunează şi îmbrăţişează-le pe acelea care să îţi facă cinste. Nevoia de a duce în spate problemele altora trebuie să fie şi ea scoasă din discuţie, iar tu trebuie să te pui pe primul loc. În acelaşi timp, rămâi imparţial în anumite situaţii care îţi ies în cale, mai ales în medierea conflictelor dintre persoane dragi sau apropiate ţie.

Scorpion – Indiferent de cât de mult ai oferit unor persoane, acestea nu te-au apreciat, ceea ce te indispune sau te dezamăgeşte. Este indicat să reflectezi la unele acţiuni sau la relaţia cu unele persoane şi să tragi concluzii care să te ajute de acum înainte. Pune corectitudinea pe primul loc! Rezolvă-ţi problemele de unul singur şi nu te baza în acest moment pe alte influenţe venite din exterior.

Săgetător – Este posibil să ai parte de unele frustrări la nivel financiar, dar dacă nu rişti şi rămâi în poziţia de aşteptare, lucrurile se vor aşeza de la sine. Tendinţa de a exagera, de a da sau a lua bani cu împrumut trebuie revizuită, iar asocierea cu persoane pe care nu le cunoşti trebuie şi ea temperată. În domeniul iubirii, ţi se arată totul ca într-o oglindă, ceea ce tu ai făcut greşit este reflectat de comportamentul persoanei de lângă tine!

Capricorn – Anumite lucruri ar trebui puse la punct înainte de a se depăşi termenul limită, rişti să fii presat, stresat şi grăbit, aspect care te poate face să şi greşeşti. Asigură-te că nu amâni nimic şi că le faci pe toate la timpul lor. Este o perioadă în care realismul îşi spune cuvântul, iar unele vise sau dorinţe pier, ceea ce nu este un lucru rău. Este de preferat să vezi realitatea aşa cum este ea de fapt şi să nu alergi după himere.

Vărsător – Ia-ţi o pauză de la responsabilităţile care te obosesc şi încearcă să delegi unele atribuţii şi altor persoane. Ai nevoie de un moment de respiro, să faci ceva pentru tine, care te încântă, te relaxează şi te binedispune. Mergând înainte într-o stare de oboseală, plictiseală sau frustrare, vei ajunge să te dezechilibrezi atât la nivel fizic cât şi emoţional sau psihic. Ca atare, pune-te pe primul loc!

Peşti – Nu uita cine ţi-a fost alături atunci când ai avut nevoie şi fă tot ceea ce poţi pentru a întoarce favorul dacă ţi se cere. Fii empatic, iubitor şi arată-ţi sentimentele. Din punct de vedere profesional, eşti foarte încărcat – sarcini, responsabilităţi, termene limită ce trebuie onorate. Dacă un coleg cu care nu te înţelegi îşi arată ostilitatea faţă de tine, este mai bine să menţii distanţa şi să nu ripostezi!