Acasă » Horoscop » HOROSCOP 14 MARTIE. Leii nu trebuie să dea bani!

HOROSCOP 14 MARTIE. Leii nu trebuie să dea bani!

De: Cancan 14/03/2017 | 01:03
HOROSCOP 14 MARTIE. Leii nu trebuie să dea bani!

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Supraveghează-ţi tendinţa de a trăi pe moment şi de a te distra, deciziile tale ar putea avea repercursiuni asupra copiilor sau a relaţiei în care te afli. Dacă plănuieşti o vacanţă, alege o călătorie care te va duce în destinaţii pe care nu le-ai mai văzut până în momentul de faţă. Încearcă să-ţi îmbunătăţeşti obiceiurile alimentare şi viaţa de zi cu zi. La locul de muncă, fii sincer in comunicare şi nu-ţi pierde cumpătul dacă cineva te pune la colţ.

Taur – Nu căuta să te extinzi dacă eşti proprietarul propriei afaceri, ci stai şi aşteaptă. Ar fi indicat să eviţi litigiile, această perioadă nu este potrivită pentru a testa oamenii sau pentru a da ultimatumuri. Nu strică să faci puţină muncă de investigaţie privind persoanele cu care lucrezi şi care nu-ţi inspiră încredere, s-ar putea să descoperi lucruri care să te uimească, dar care să te elibereze de unele poveri.

Gemeni – Cuvintele tale vor fi scoase din context dacă eviţi o discuţie serioasă cu colegii sau şefii. În privinţa corpului fizic şi a balansului interior, ar trebui să iei în considerare ideea consumării alimentelor sănătoase. În planul prietenilor, activităţile sociale ar trebui să fie la ordinea zilei, mai ales că vei avea ocazia să te destinzi şi să cunoşti oameni noi, de la care ai ce învăţa.

Rac – Relaţiile apropiate vor deveni supărătoare dacă sunt limitate, aşa că acorde-le libertate celor la care ţii. Fii atent dacă un prieten îţi cere sfatul şi răspunde-i doar în cunoştiinţă de cauză. Informaţiile de care dispui pot fi folosite în orice aspect al vieţii tale, dar mai ales la locul de muncă. Activităţile cu copiii te pot solicita şi pot costa mai mult decât te-ai fi aşteptat, aşa că fii mai atent la ceea ce ţi se cere.

Leu – Lasă-ţi perechea să îşi demonstreze dragostea şi să îşi repare o greşeală pe care a făcut-o faţă de tine, oricine merită o a doua şansă. Un prieten poate încearcă să profite de pe urma ta în această perioadă, deci fii precaut. Nu oferi nici timp şi nici bani, mai ales ca urmare a unei decizii de moment. Schimbările ce vor veni vor schimba aparenţele, deci fii cu picioarele pe pământ şi treaz la ceea ce vine către tine.

Fecioară – Asigură-te că îţi aloci timp pentru prieteni şi familie, în special pentru cei pe care nu-i vezi atât de des. Fii atent la manevrarea unor vehicule, maşinării sau echipamente, ca urmare a unei erori ai putea fi sancţionat. Nu ezita să-ţi exprimi părerea privind întrebările relative de la locul de muncă. Competenţele tale sociale cu oamenii din jurul tău sunt mai mult decât folositoare in această perioadă.

Balanţă – Din punct de vedere emoţional, următoarea perioadă nu este favorabilă, mai ales dacă mai ai de rezolvat aspecte ce ţin de trecut. Te-ai putea trezi in circumstanţe neobişnuite în care vei cunoaşte persoane excentrice, care te-ar scoate din zona de confort. La locul de muncă, asigură-te că ai toate detaliile înainte de a demara un proiect important.

Scorpion – Trebuie să faci mai multe lucruri care îţi plac, mai ales dacă ţi se pare că ai parte de o rutină plictisitoare. Totodată, ar fi indicat să-ţi canalizezi energia în aria profesională, şefii sunt cu ochii pe tine. În planul familiei, încearcă să reduci din activităţile costisitoare, altfel te vei trezi într-o situaţie jenantă din punct de vedere financiar.

Săgetător – Astrele îţi sugerează să încerci să nu-ţi petreci timpul cu colegii care te obosesc, mai ales dacă vrei să eviţi problemele pe termen lung. În această perioadă vei beneficia însă de ceva ce ţine de pasiunile şi hobbyurile tale. Eşti mai emotiv decât de obicei, iar asta se simte în relaţia de cuplu. Perechea ta te poate obliga să faci lucruri pe care nu doreşti să le faci, ceea ce va conduce la unele frustrări sau tensiuni.

Capricorn – În această perioadă totul se reduce la ceea ce se află în jurul tău, aşa că fii mai atent la detaliile care fac diferenţa. Nu te lansa în activităţi care nu îţi fac plăcere şi nu da curs invitaţiilor ce vin din partea unor persoane pe care nu le agreezi. În planul familiei, respectă-ţi angajamentele, chiar dacă ţi se pare că nu ai suficient timp pentru a te împărţi în toate direcţiile.

Vărsător – A venit vremea să cauţi modalităţi de îmbunătăţire a stării tale de sănătate, iar pentru asta va trebui să depui puţin efort. Discreţia profesională va duce numai la circumstanţe favorabile, deci nu pălăvrăgi în stânga şi dreapta. Vorbeşte cu perechea ta despre venirea sărbătorilor şi discutaţi despre aşteptările fiecăruia. S-ar putea să fiţi pe lungimi de undă diferite!

Peşti – Pentru a întoarce lucrurile în favoarea ta, trebuie să te asiguri că nu le laşi în voia sorţii. Nu fi prompt în a-ţi da opinia, ci gândeşte-te mai bine. Încearcă să asculţi persoanele din jurul tău cu atenţie. Posibilităţile de călătorie vor fi favorabile în ceea ce priveşte stabilirea de conexiuni monetare. Nu lăsa diferite persoane să-ţi limiteze părerile în chestiunile de familie.


 


 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Cu ce a ajuns să se ocupe Liviu Dragnea după ce a renunțat la vlogul culinar: „Am făcut firmele! În domeniile acesta ar merge în România”
Cu ce a ajuns să se ocupe Liviu Dragnea după ce a renunțat la vlogul...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Fostul iubit al Cristinei Cioran, declarații halucinante: „Îmi fac alt copil! Nu mă mai interesează nici de ea, nici de copil”
Fostul iubit al Cristinei Cioran, declarații halucinante: „Îmi fac alt copil! Nu mă mai interesează...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Ce a apărut în locul în care Mădălin Păduran și-a pierdut viața în urmă cu două săptămâni. Motivul pentru care fotografiile cu tânărul în vârstă de 23 de ani au fost mistuite de flăcări
Ce a apărut în locul în care Mădălin Păduran și-a pierdut viața în urmă cu...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce şi măriri de 90%
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Ce să pui în colivă ca să-i dai cel mai bun gust. Adaugi doar acest lucru și va fi un deliciu
Ce să pui în colivă ca să-i dai cel mai bun gust. Adaugi doar acest...
O televiziune din România își schimbă numele. Ce va difuza de acum înainte
O televiziune din România își schimbă numele. Ce va difuza de acum înainte
Ungaria a luat fața României. Ungurii ne-au umilit din nou
Ungaria a luat fața României. Ungurii ne-au umilit din nou
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
O româncă va arbitra returul unei semifinale din UEFA Women’s Champions League
O româncă va arbitra returul unei semifinale din UEFA Women’s Champions League
Devine INTERZIS în statele UE! Intră în vigoare și în România
Devine INTERZIS în statele UE! Intră în vigoare și în România
Un fost membru AUR, secretele averii de invidiat. Cum a reușit să devină bogat
Un fost membru AUR, secretele averii de invidiat. Cum a reușit să devină bogat
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Ioana Dichiseanu, dezvăluiri emoționante. Semnele pe care le-a primit de la regretatul Ion Dichiseanu după decesul acestuia: „Nu au fost doar în mintea mea”
Ioana Dichiseanu, dezvăluiri emoționante. Semnele pe care le-a primit de la regretatul Ion Dichiseanu după...
Trenul produs în China care va lega 3 municipii importante din România. Poate circula cu o viteză de 160 km/h
Trenul produs în China care va lega 3 municipii importante din România. Poate circula cu...
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află fix lângă un mare oraș al țării
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află...