Acasă » Horoscop » HOROSCOP 14 NOIEMBRIE: Gemenii vor avea o zi tensionată

HOROSCOP 14 NOIEMBRIE: Gemenii vor avea o zi tensionată

De: Cancan 14/11/2017 | 00:00
HOROSCOP 14 NOIEMBRIE: Gemenii vor avea o zi tensionată

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Astăzi eşti într-o bună dispoziţie emoţională, iar cei dragi din jurul tău beneficiază de ea. Copleşeşte-i cu toată dragostea ta, iar tu vei fi răsplătit în acelaşi ton. Ascultă-ţi vocea interioară şi las-o să vorbească prin tine deoarece cuvintele îţi vor ajunge la urechile persoanei potrivite, exact la momentul cel mai potrivit! Lungile dicuţii alături de partenerul de viaţă încep să ajungă la un consens, de aceea este momentul oportun pentru a decide ceva mult mai concret!

Taur – Atunci când nu ai nimic drăguţ de spus, mai bine abţine-te şi nu mai spune nimic! Vorbele dure rămân întipărite în minte pentru mult timp şi provoacă răni adânci! Chiar dacă înclini mai mult spre partea raţională, azi este un moment în care poţi arăta că ai şi o latură sensibilă! Echilibrează balanţa între cele două laturi! O vizită te poate lua prin surprindere, dar îţi şi face plăcere în acelaşi timp, deoarece îţi lămureşte incertitudini din trecut! Nu te sfii să pui întrebări!

Gemeni – O zi foarte tensionată şi cu multe răsturnări de situaţie! Păstrează-ţi calmul şi încearcă să faci slalom printre obstacolele ce ţi se pun în cale! Nu fi superstiţios şi gândeşte în baze raţionale deoarece lucrurile se vor aşeza la locul lor mai repede decât ai fi preconizat! Informează-te înainte să acţionezi, rişti să faci o gafă sau să complici o situaţie mai mult decât este cazul! Cel mai bine apelează la sfatul unui specialist în domeniul problemei cu care te confrunţi!

Rac – O situaţie sau o informaţie nouă îţi poate schimba părerea despre cineva la 180 grade. Nu mai judeca după aparenţe şi caută să-i înţelegi pe cei din jur! Nu lăsa rautăţile sau bârfele să te afecteze şi să-ţi strice buna dispoziţie, rişti să fii dezamăgit şi să acţionezi impulsiv atunci când nu este cazul! Întâlneşte-te cu persoanele cu care îţi doreşti să colaborezi şi stabiliţi toţi paşii pe care trebuie să îi parcurgeţi. Menţine-ţi anagajamentele pe care le-ai făcut!

Leu – Exprimă-te liber şi susţine cu tărie idealurile în care crezi, colegii şi prietenii te vor urma cu încredere! Proiectele sunt pe cale să fie finalizate! Iubirea, sentimentele şi afecţiunea trebuie puse pe primul loc, de aceea ocupă-te cu precădere de persoanele pe care le iubeşti şi te iubesc! Întâlneşte-te cu prietenii şi povestiţi intimităţi, ai să descoperi poveşti de viaţă mult asemănătoare cu a ta. Există o concluzie de tras şi o lecţie pe care o ai de învăţat!

Fecioară – Lasă creativitatea să te îndrume şi nu băga în seamă piedicile ce îţi ies în cale, vei găsi calea cea dreaptă în cel mai bun moment cu putinţă! Relaţia cu un coleg sau cu un sabaltern de la locul de muncă poate degenera şi poate produce multă tensiune. Încearcă să comunici cu diplomaţie! Bucură-te de ceea ce ai şi declară-ţi iubirea în faţa celor dragi, vei fi primit cu braţele deschise şi cu înţelegerea care se cuvine!

Balanţă – O zi agitată şi stresantă, în care nu şti încotro să te mai împarţi, acasă sau la locul de muncă! Ia totul cu calm şi nu îţi supraestima forţele! Mama sau o femeie importantă din viaţa ta îţi poate face o vizită. Profită de caldura cu care te abordează şi împărtăşeşte-i din sentimentele tale! Dacă azi vrei să achiziţionezi un aparat electrocasnic, alege în funcţie de calitatea produsului şi nu după designul sau forma în care este prezentat!

Scorpion – Afirmă-te cu încredere la locul de muncă şi stabileşte noi sarcini şi îndeletnciri, strategia de lucru de care dai dovadă va organiza pe toată lumea! Fii cu băgare de seamă la şuşotelile celor din jur, deoarece fără fum nu iese foc, iar o analiză mai detaliată îţi va lămuri unele incertitudini! Persoana iubită poate fi confuză sau dezamăgită de o situaţie de viaţă, aşa că nu ezita să-i fii alături şi sa o consolezi, are nevoie de tine!

Săgetător – Fii cu bagare de seamă la semnele pe care ţi le oferă organismul şi ocupă-te de sănătate. Nu ar stica o cură sau o dietă detoxifiantă! Azi poţi primi o lecţie de viaţă esenţială, care să îţi schimbe părerea cu ceva. Accept-o cu înţelegere şi reacţionează într-un mod cât mai pozitiv! Progresează cu paşi mărunţi şi siguri pentru a finaliza proiectele de moment. Prietenii te vor susţine, aşa că nu ezita să le ceri sfatul!

Capricorn – Este recomandat să nu te stresezi şi să nu reacţionezi impulsiv în faţa situaţiilor zilei în curs, până seara toate se vor aşeza de la sine! Cineva din familie se află în impas chiar dacă nu lasă să se vadă asta! Implică-te în problemele lui şi oferă-I ajutorul într-un mod necondiţionat! Identifică exact aspectele în care nu eşti sincer cu tine şi încearcă să te corectezi. Altfel, vei ajunge într-o situaţie foarte complicată.

Vărsător – Convoacă o şedinţă cu colegii pentru a stabili un proiect din viitor. Toate aspectele trebuie luate în calcul, iar responsabilităţile împărţite! Informează-te bine care este legea şi ce îţi este permis să faci dacă vrei să demarezi o afacere, rişti ca mai târziu să nu te poţi desfăşura! Nu încerca să profiţi de situaţii ce par că te favorizează, s-ar putea ca lucrurile să nu iasă aşa cum ai preconizat iniţial, iar unii să te dezamăgească.

Peşti – Dimineaţa, concentrează-te pe sănătate, odihnă sau plimbări la aer curat. Treburile casei lasă-le în cea de-a doua parte a zilei şi cere să fii ajutat. Creează o legătură specială cu cineva apropiat din familie şi petreceţi-vă timpul în cel mai plăcut mod cu putinţă! Veţi descoperi multe puncte comune! Nu lăsa unele secrete să iasă la suprafaţă, rişti să dezamăgeşti persoanele ce au avut încredere în tine atunci când ţi s-au destăinuit!

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Turist italian, rămas fără cuvinte după ce a văzut ce mașini au oprit la un semafor, în BUCUREȘTI: „Este absurd!”
Turist italian, rămas fără cuvinte după ce a văzut ce mașini au oprit la un...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără decât fostul luptător și interlop
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Nadia Comăneci, apariție incredibilă! La brațul cărui bărbat celebru a fost văzută în București
Nadia Comăneci, apariție incredibilă! La brațul cărui bărbat celebru a fost văzută în București
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Ce s-a ales de Petru Buiuca, primul câștigător „MasterChef România”. Pe ce a cheltuit marele premiu câștigat în 2012
Ce s-a ales de Petru Buiuca, primul câștigător „MasterChef România”. Pe ce a cheltuit marele...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr record de soldați condamnați pentru crimă
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Sore, detalii despre actualul ei iubit! Artista își dorește să facă al doilea copil cu el: „Verdictul final...”
Sore, detalii despre actualul ei iubit! Artista își dorește să facă al doilea copil cu...
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi? „Sunt curios care este comportamentul tău când ești cu o persoană la care nu ții atât de mult.”
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în timpul protestului din Piața Victoriei
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în...
"Unde mai joc și eu la aparate?!" Vieţile românilor care s-au trezit într-o nouă realitate,...
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli pârjoliti, două…
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli...
Cum continuă YouTube lupta cu adblokerele?
Cum continuă YouTube lupta cu adblokerele?
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi...
Fructul care te scapă de stres dacă îl miroși. Are proprietăți uimitoare și e o bombă de vitamine
Fructul care te scapă de stres dacă îl miroși. Are proprietăți uimitoare și e o...
Creatura care poate zbura 10 luni fără să se oprească. Este deseori confundată cu o pasăre care trăiește și în România
Creatura care poate zbura 10 luni fără să se oprească. Este deseori confundată cu o...
Vor dispărea BANCNOTELE definitiv?! Moment de cotitură în lumea banilor
Vor dispărea BANCNOTELE definitiv?! Moment de cotitură în lumea banilor
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Devine obligatoriu din 6 iulie! Dispozitivul pe care trebuie să-l aibă mașinile la bord
Devine obligatoriu din 6 iulie! Dispozitivul pe care trebuie să-l aibă mașinile la bord
Rusia va ataca NATO. Anunțul care punea lumea pe jar
Rusia va ataca NATO. Anunțul care punea lumea pe jar
BANCUL ZILEI | Leul și furnica grăbită
BANCUL ZILEI | Leul și furnica grăbită
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a ţinut-o ascunsă
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al...
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de la Taverna Racilor într-o singură zi
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de...
"A tăiat acea bucată de intestin, de 12 centimetri, unde se afla tumora". Dan Ciotoi,...
Cum i-a dat Anamaria Prodan peste nas lui Laurențiu Reghecampf. Cadou de peste 100.000€ pentru Sarah
Cum i-a dat Anamaria Prodan peste nas lui Laurențiu Reghecampf. Cadou de peste 100.000€ pentru...
Orașul din România în care s-a lansat la apă o navă de pasageri. Va face curse de miercuri până duminică
Orașul din România în care s-a lansat la apă o navă de pasageri. Va face...
Taurii și Racii chiar au dat lovitura! Minerva a dezvăluit ce zodii vor străluci în luna mai 2024
Taurii și Racii chiar au dat lovitura! Minerva a dezvăluit ce zodii vor străluci în...