HOROSCOP 14 SEPTEMBRIE. Scorpionii trebuie să-şi supravegheze tendinţa de a…

Publicat: 14/09/2017 | 00:00
HOROSCOP 14 SEPTEMBRIE. Scorpionii trebuie să-şi supravegheze tendinţa de a…

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Este bine ca în această perioadă să îţi gestionezi mai bine felul în care lucrezi, în care te implici sau în care îţi asumi noi responsabilităţi. Totodată, este indicat să fii mai ordonat, să îţi aranjezi situaţiile din viaţa ta, să cureţi tot ceea ce nu mai este favorabil şi să fii foarte atent la toate detaliile de care eşti înconjurat! Astfel, te vei elibera de multe situaţii, lucruri sau persoane care nu te mai reprezintă!

Taur – Este necesar ca acum să porţi nişte discuţii profunde şi de substanţă cu persoana iubită sau cu copiii! Poate trebuie să hotărâţi împreună unele situaţii de viitor, să stabiliţi unele reguli sau să vă comunicaţi intenţiile. Este bine să fii sincer, obiectiv, la obiect şi foarte raţional, punând în balanţă atât bilele negre cât şi pe cele albe!

Gemeni – Este un moment bun pentru a lua iniţiativa în ceea ce priveşte casa în care stai – poate este nevoie de unele reparaţii, de amenajare sau reamenajare, de făcut curăţenie sau de pus unele situaţii încâlcite la punct! Dacă îţi doreşti să te muţi sau să semnezi un contract în acest sens, acum este perioada ideală de a face acest lucru şi de a face un pas înainte! 

Rac – Dacă este nevoie să participi la unele cursuri de pe urma cărora să primeşti certificate, diplome sau autorizaţii nu sta pe gânduri şi fă acest pas! Ceea ce realizezi acum are valoare şi te ajută şi pe viitor să progresezi sau să te prezinţi cu o carte de vizită! În acelaşi timp, în ceea ce priveşte deplasările, poate a venit timpul să investeşti într-o maşină sau să o schimbi pe cea actuală!

Leu – Este o perioadă bună pentru negocieri, pentru a discuta despre o mărire de salariu sau pentru a te angaja. Menţine-ţi punctul de vedere, pune accent pe ceea ce ştii să faci sau pe calităţile pe care le ai! Cu alte cuvinte, pune-te în valoare şi nu face compromisuri! Totodată, poţi face o reorganizare a felului în care îţi gestionezi banii, astfel îţi vei echilibra balanţa!

Fecioară – Cuvintele tale vor fi scoase din context dacă eviţi o discuţie serioasă cu colegii sau şefii. În privinţa corpului fizic şi a balansului interior, ar trebui să iei în considerare ideea consumării alimentelor sănătoase. În planul prietenilor, activităţile sociale ar trebui să fie la ordinea zilei, mai ales că vei avea ocazia să te destinzi şi să cunoşti oameni noi, de la care ai ce învăţa.

Balanţă – Nu căuta să te extinzi dacă eşti proprietarul propriei afaceri, ci stai şi aşteaptă. Ar fi indicat să eviţi litigiile, această perioadă nu este potrivită pentru a testa oamenii sau pentru a da ultimatumuri. Nu strică să faci puţină muncă de investigaţie privind persoanele cu care lucrezi şi care nu-ţi inspiră încredere, s-ar putea să descoperi lucruri care să te uimească, dar care să te elibereze de unele poveri.

Scorpion – Supraveghează-ţi tendinţa de a trăi pe moment şi de a te distra, deciziile tale ar putea avea repercursiuni asupra copiilor sau a relaţiei în care te afli. Dacă plănuieşti o vacanţă, alege o călătorie care te va duce în destinaţii pe care nu le-ai mai văzut până în momentul de faţă. Încearcă să-ţi îmbunătăţeşti obiceiurile alimentare şi viaţa de zi cu zi. La locul de muncă, fii sincer in comunicare şi nu-ţi pierde cumpătul dacă cineva te pune la colţ.

Săgetător – A venit vremea să cauţi modalităţi de îmbunătăţire a stării tale de sănătate, iar pentru asta va trebui să depui puţin efort. Discreţia profesională va duce numai la circumstanţe favorabile, deci nu pălăvrăgi în stânga şi dreapta. Vorbeşte cu perechea ta despre venirea sărbătorilor şi discutaţi despre aşteptările fiecăruia. S-ar putea să fiţi pe lungimi de undă diferite!

Capricorn – Pentru a întoarce lucrurile în favoarea ta, trebuie să te asiguri că nu le laşi în voia sorţii. Nu fi prompt în a-ţi da opinia, ci gândeşte-te mai bine. Încearcă să asculţi persoanele din jurul tău cu atenţie. Posibilităţile de călătorie vor fi favorabile în ceea ce priveşte stabilirea de conexiuni monetare. Nu lăsa diferite persoane să-ţi limiteze părerile în chestiunile de familie.

Vărsător – Este un moment în care asişti la deznodământul unor situaţii pe care tu le-ai provocat, fiindu-ţi dat de înţeles dacă ai procedat bine sau nu. Totodată, ceea ce ţi-ai dorit în trecut se poate întâmpla acum, chiar dacă nu mai este în conformitate cu planurile şi visele tale prezente. Concentrează-te mai mult pe viaţa interioară, fă o restrospectivă şi analizează-te mai bine, deoarece poţi avea revelaţii şi ajutor din partea divinităţii.

Peşti – Te poţi aştepta ca ceea ce voiai să faci în viitorul îndepărtat să se întâmple mai repede în viaţa ta, venind prin forma unor şanse şi oportunităţi, pe care nu ar trebui să le ratezi. Multe lucruri ascunse, duşmani sau situaţii despre care nu ţi se spunea pot ieşi acum la suprafaţă, deci aşteaptă-te şi la factorul imprevizibilităţii. Orice ţi se întâmplă trebuie tratat de la un nivel superior, cu multă profunzime şi înţelepciune.

Citește și...