HOROSCOP 15 FEBRUARIE. Leu – Astăzi te regăseşti într-o dispoziţie foarte sentimentală

Publicat: 14/02/2018 | 21:44
HOROSCOP 15 FEBRUARIE. Leu – Astăzi te regăseşti într-o dispoziţie foarte sentimentală

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Aşteaptă-te la o zi bogată în evenimente – întâlniri cu prieteni, socializare, activităţi multiple, dialoguri interesante, deplasări. Chiar dacă apar şi răsturnări de situaţie şi modificări în planurile pe care ţi le făcuseşi de dimineaţă, per ansamblu este un moment foarte favorabil pentru tine şi armonia din sufletul tău. Poţi reînnoda o legătură mai veche, care părea că nu mai are nimic bun de oferit!

Taur – Bucură-te de ceea ce îţi oferă prezentul şi nu aduce din trecut amintiri sau gânduri ce nu îţi fac bine. Este momentul să faci un mare salt înainte şi să te focusezi pe tot ceea ce este pozitiv şi de calitate. Ai încredere în ceea ce îţi dictează inima şi nu falsele prejudecăţi sau oamenii din jur! Totodată, a venit timpul să renunţi la acele persoane care te încarcă negativ sau care te ţin pe loc.

Gemeni – Există predispoziţia ca astăzi să vezi realitatea aşa cum este ea de fapt, fără urmă de fantezie, false speranţe sau dorinţe proiectate. Este un aspect bun care te aduce cu picioarele pe pământ, chiar dacă te pune şi în faţa unor dezamăgiri sau decepţii. Ia-o ca pe un duş rece sau ca pe o lecţie din partea vieţii şi acţionează în consecinţa situaţiilor pe care ajungi să le realizezi!

Rac – Dacă ai ajuns să simţi ceva mai multă iubire pentru persoana de lângă tine, nu mai amâna momentul acela special şi mărturiseşte-i ce se află în sufletul tău. Comunicarea pe calea sentimentelor şi a inimii vă va apropia mai mult şi vă va deschide noi căi de apropiere. Nu este momentul de a fi introvertit sau timid, ci cel al marilor poveşti de iubire sau cuceriri. Acţionează cu încredere.

Leu – Astăzi te regăseşti într-o dispoziţie foarte sentimentală sau romantică, dar uşor teatrală – îţi declari iubirea în gura mare, epatezi cu ceea ce simţi şi faci mari gesturi pentru a le arăta celor din jur ceea ce este în sufletul tău. Chiar dacă intenţiile tale sunt bune, fii cu băgare de seamă să nu exagerezi! Unii ar putea înţelege greşit acţiunile şi vorbele tale şi, astfel, le-ar lua în derâdere!

Fecioară – Ai teamă că un discurs pe care l-ai pregătit mult timp în minte pentru persoana iubită o sa dea greş sau nu o să aibă rezultatele scontate. Este bine să nu mai întorci situaţia pe toate părţile şi să nu o mai analizezi cu amănuntul. În schimb, lasă-ţi inima deschisă, trece totul prin sita emoţiilor şi dă voie lucrurilor să se întâmple de la sine! Urmează o perioadă a concretizărilor.

Balanţă – Se anunţă o călătorie scurtă, dar foarte importantă pentru tine. Eşti pe cale să cunoşti o persoană care îţi poate schimba total modul de a gândi, de a percepe lucrurile care te înconjoară sau de a simţi! Pe aceeaşi cale, te aşteaptă o nouă provocare la nivel socio-profesional, pe care ar fi bine să o tratezi cu maturitate, deorece va pune bazele unui proiect de mare viitor!

Scorpion – Chiar dacă eşti mai mereu optimist şi încrezător, în unele cazuri este indicat să fii şi prevăzător la propunerile pe care ţi le fac cei cu care interacţionezi, deoarece nu toată lumea are cele mai bune intenţii. Nu juca tot ceea ce ai pe o singură carte, ci păstrează-ţi întotdeauna şi alte alternative! S-ar putea să apară situaţii pe care nu le-ai prevăzut şi la care chiar nu te-ai aşteptat!

Săgetător – Dacă o persoană pe care o îndrăgeşti îţi face nişte destăinuri de suflet sau îţi spune nişte secrete, este indicat să o asculţi cu empatie şi să nu o judeci, deoarece oricând te poţi afla şi tu în aceeaşi situaţie de viaţă. În plan profesional, dă tot ceea ce ai mai bun şi remarcă-te, a venit timpul să le arăţi tuturor de ce eşti capabil. Vei fi persoana potrivită la momentul potrivit!

Capricorn – În această perioadă este indicat să fii perseverent, să îţi menţii punctul de vedere activ şi să nu te abaţi de la el, chiar dacă vor exista persoane care vor încerca să te influenţeze. Atunci când o uşă sau un capitol de viaţă se încheie, un altul nou se va deschide în faţa ta. Nu ezita în faţa viitorului şi nu te pierde în regretele trecutului, care nu îţi vor face decât rău!

Vărsător – Chiar dacă te încearcă o stare de melancolie referitoare la activităţi sau stări din trecut, stai focusat pe ceea ce este important în acest moment pentru tine. Seara, înconjoară-te de prieteni! Poate fi o zi extrem de romantică şi de binefăcătoare relaţiei de cuplu, aşa că nu ezita în a petrece timpul alături de persoana pe care o iubeşti! Destăinuirile pe care vi le veţi face au rolul de a vă apropia şi mai mult emoţional!

Peşti – Lucrurile pe care ţi le doreşti cu ardoare şi la care visezi sunt pe cale să se întâmple, aşa că nu te opri şi nu abandona acum, ci menţine-ţi toată atenţia focusată asupra paşilor finali! Este o zi potrivită cumpărăturilor şi investiţiilor în propria persoană. Achiziţionează ceva care îţi place cu adevărat sau dă fuga la un salon de cosmetică şi…spa pentru a te relaxa şi pentru a te destinde!

 

Citește și...