Acasă » Horoscop » HOROSCOP 15 MAI. Berbecii trebuie să se abţină de la reacţiile impulsive!

HOROSCOP 15 MAI. Berbecii trebuie să se abţină de la reacţiile impulsive!

De: Cancan 15/05/2017 | 01:07
HOROSCOP 15 MAI. Berbecii trebuie să se abţină de la reacţiile impulsive!

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Menţine-ţi atitudinea rezervată în orice faci şi nu reacţiona impulsiv. Dacă te confrunţi cu o problemă neclară, poate este bine să schimbi unghiul din care o priveşti şi să alegi o altă cale de rezolvare. Planul emoţional este foarte intens, ceea ce te enervează sau te dezechilibrează. Preia iniţiativa cu calm, diplomaţie şi dorinţă de progres!

Taur – Emoţiile îţi sunt foarte mult amplificate, ca atare lumea ta interioară este foarte bogată. Este un moment bun în care dialogul cu propria persoană te ajută să te înţelegi mai bine! Din punct de vedere financiar, poţi obţine venituri suplimentare, cu care să faci achiziţiile pe care ţi le doreai de mai mult timp! Eşti un bun liant pentru cei din jur, mai ales că ai capacitatea de a-i pune pe oameni în legătură unul cu celălalt.

Gemeni – În această săptămână este posibil să rezolvi o problemă cu care te confruntai de mai mult timp, iar asta te relaxează foarte mult. Gândeşte-te dacă eşti înconjurat de cei mai favorabili oameni, iar dacă descoperi că nu, este necesară o selecţie drastică.  Transformă-ţi adversarii în prieteni şi totul va fi mult mai bine pentru tine!

Rac – Implică-te activ în zona profesională, ceea ce ştii şi determinarea de care dai dovadă te vor ajuta să ieşi în faţă şi să te faci remarcat. Este bine să renunţi la atitudinea de superioritate şi să cobori cu picioarele pe pământ, numai aşa vei sesiza toate amănuntele şi aspectele ce trebuie cu adevărat rezolvate. În domeniul familiei, cei dragi îţi oferă o mână de ajutor şi te susţin.

Leu – Valorifică ceea ce ştii să faci, autoperfecţionează-te, deoarece vei fi apreciat pentru talentele tale. Pune în aplicare acele chestiuni care nu mai suferă amânare şi nu pierde vremea cu amănunte. Dacă apar temeri sau îndoieli, raportează-te mai mult la încrederea în sine şi la ajutorul care ţi se oferă din exterior, de la oamenii care te iubesc cu adevărat!

Fecioară – Este nevoie să depui mai mult efort în acea zonă în care nu ţi-ai asumat responsabilitatea şi nu ai fost serios. Pentru a avea succes, renunţă la ego, la încăpăţânare, la supărările de moment şi acţionează cu determinare! Totodată, nu analiza în exces şi nu critica, ci lasă-ţi sufletul să se exprime mai mult în situaţiile cu care te confrunţi.

Balanţă – Poţi avea avantaje din asocieri, dar trebuie să fii foarte atent ca persoanele cu care colaborezi să fie pe aceeaşi lungime de undă cu tine! Evită tensiunile şi conflictele, te-ar putea deraia de la proiectele pe care ţi le-ai propus! Poţi veni cu idei foarte ingenioase la problemele celor din jur, ca atare nu îţi fie frică să vorbeşti şi să spui ceea ce gândeşti!

Scorpion – Ai putea ca în următoarea perioadă să faci o investiţie care să aibă repercursiuni favorabile pe termen lung, ca atare ia o decizie la nivel financiar. Ai putea să semnezi un contract sau să legi un parteneriat pe care te poţi baza cu adevărat, deci fii pe fază la oamenii de lângă tine şi valorifică-i. Fii prudent şi foarte serios!

Săgetător – Cultivă-ţi încrederea în tine şi mergi înainte în domeniul profesional, către acele proiecte pe care ţi le-ai propus. Sesizează oportunităţile ce te înconjoară, este posibil să nu te mai întâlneşti foarte curând cu ele. Renunţă la materialism şi mergi pe latura spirituală, care îţi va da unele mesaje şi semne importante! Te vei simţi în elementul tău în acele activităţi care îţi fac cu adevărat plăcere şi care nu implică constrângeri. 

Capricorn – Eşti forţat să faci alegeri personale decisive prin care să echilibrezi relaţiile cu cei din familie, ca atare gândeşte mai bine la ceea ce afirmi. Dacă cauţi persoane cu care să te asociezi, fii cu picioarele pe pământ şi nu te entuziasma de la prima propunere. Fă lucrurile cu plăcere, nu din obligaţie sau datorie, mai ales că te vei simţi frustrat în interior!

Vărsător – Spiritul de sacrificiu este la un grad ridicat, dar gândeşte-te în ce merită să investeşti şi în ce nu. Se recomanda implicarea în acele situaţii în care eşti invitat să o faci şi să nu intri cu bocancii în viaţa altora. Corectează ceea ce este fals sau nepotrivit, ai putea să primeşti o sanciune din partea destinului! Totodată, fii corect cu tine însuţi!

Peşti – Este un moment potrivit pentru bilanţ, pentru corectare şi pentru trasarea unei noi linii de destin. Fii răbdător, vor apărea şanse de acolo de unde nu te aştepţi şi multe se vor rezolva fără să te implici. Căldura sufletească vine din partea familiei, ca atare deschide-ţi inima pentru a primi ceea ce ţi se oferă. În domeniul iubirii, ai putea cunoaşte pe cineva nou în viaţa ta!

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Prințesa Diana a explicat adevăratul MOTIV pentru care căsnicia sa cu Charles a eșuat. A făcut mărturisirea cu puțin timp înainte de a muri
Prințesa Diana a explicat adevăratul MOTIV pentru care căsnicia sa cu Charles a eșuat. A...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără decât fostul luptător și interlop
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
WOW! Nadia, Boris Becker, Ilie Năstase și Andreea Esca, dezlănțuiți într-un club din București! Cum au fost surprinși
WOW! Nadia, Boris Becker, Ilie Năstase și Andreea Esca, dezlănțuiți într-un club din București! Cum...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Mihaela Bilic și-a construit o cabană în inima pădurii: „Până de Paște mă mut. N-am gaze, n-am curent, n-am apă, însă îmi place mult!”
Mihaela Bilic și-a construit o cabană în inima pădurii: „Până de Paște mă mut. N-am...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Românca al cărei nume este gravat pe mașinile Tesla se luptă acum cu Elon Musk. Bolnavă de cancer, își dorește doar scuze
Românca al cărei nume este gravat pe mașinile Tesla se luptă acum cu Elon Musk....
O studentă le-a spus prietenilor că era încântată de o primă întâlnire. A doua zi, un picior de-al ei a fost descoperit într-un parc
O studentă le-a spus prietenilor că era încântată de o primă întâlnire. A doua zi,...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Costel Corduneanu va fi înmormântat într-un sicriu de lux! Prețul lui atinge sume de ordinul zecilor de mii de lei
Costel Corduneanu va fi înmormântat într-un sicriu de lux! Prețul lui atinge sume de ordinul...
Ultimul mesaj al Anei, gravida dispărută în drum spre casă: Eu...
Ultimul mesaj al Anei, gravida dispărută în drum spre casă: Eu...
Tavi Clonda s-a săturat de jignirile din mediul online! Artistul intenționează să îi blocheze pe toți cei care îi jignesc familia: „Totul are o limită în viața asta. M-am săturat!”
Tavi Clonda s-a săturat de jignirile din mediul online! Artistul intenționează să îi blocheze pe...
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în timpul protestului din Piața Victoriei
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în...
Cum s-a schimbat viața
Cum s-a schimbat viața "europenilor" din Siliștea Gumești, după aderarea la UE: "Noi avem nici...
BANCUL ZILEI. La ușa lui Bulă sună un neamț.- Nu vă supărați, mă puteți găzdui și pe mine la noapte? Plătesc bine
BANCUL ZILEI. La ușa lui Bulă sună un neamț.- Nu vă supărați, mă puteți găzdui...
Funcția din WHATSAPP care schimbă totul. Toți utilizatorii trebuie să o folosească
Funcția din WHATSAPP care schimbă totul. Toți utilizatorii trebuie să o folosească
S-a aflat ADEVĂRUL: de ce NU se vrea UN LEAC pentru cancer?
S-a aflat ADEVĂRUL: de ce NU se vrea UN LEAC pentru cancer?
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi...
Afacerea pe care o pot face toți românii care stau la curte. Produsul vândut de Vladimir s-a scumpit cu 45% în ultimii ani
Afacerea pe care o pot face toți românii care stau la curte. Produsul vândut de...
Ce au găsit doi români în coteţul găinilor într-o curte dintr-o comună din Mehedinţi. Șoc total, creatura avea doi metri
Ce au găsit doi români în coteţul găinilor într-o curte dintr-o comună din Mehedinţi. Șoc...
INTERZIS total pentru cei care stau la APARTAMENT. Regula obligatorie pentru ziua de 1 Mai
INTERZIS total pentru cei care stau la APARTAMENT. Regula obligatorie pentru ziua de 1 Mai
Ultima imagine cu Costel Corduneanu în viață! Cum arăta „Stăpânul Moldovei”, înainte de a muri. Boala îl schimbase radical, dar el tot își găsea puterea să zâmbească
Ultima imagine cu Costel Corduneanu în viață! Cum arăta „Stăpânul Moldovei”, înainte de a muri....
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Dumitru Buzatu rămâne în arest la domiciliu
Dumitru Buzatu rămâne în arest la domiciliu
Marea împăcare pentru Simona Halep. Este anunțul anului după furtună
Marea împăcare pentru Simona Halep. Este anunțul anului după furtună
Capii lumii interlope, la priveghiul lui Costel Corduneanu. Hotelurile din Iași nu mai au camere
Capii lumii interlope, la priveghiul lui Costel Corduneanu. Hotelurile din Iași nu mai au camere
Câți bani vor primi de la Pro TV Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu. Cei trei vor fi noii jurați ai MasterChef
Câți bani vor primi de la Pro TV Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu. Cei trei vor...
Dezvăluiri rare despre fiica lui Costel Corduneanu. Ce a moştenit de la tatăl său
Dezvăluiri rare despre fiica lui Costel Corduneanu. Ce a moştenit de la tatăl său
A nins în România! Imagini cu florile de aprilie acoperite de stratul de omăt: „Iarna nu se lasă dusă din peisaj”
A nins în România! Imagini cu florile de aprilie acoperite de stratul de omăt: „Iarna...
De ce Denisa Tănase nu a devenit mamă până la 37 de ani:
De ce Denisa Tănase nu a devenit mamă până la 37 de ani: " Îmi...
Iulia Vântur și Salman Khan, în pericol. Faimosul actor a fost ținta unui atac armat. Cine a vrut să îl ucidă și care este motivul
Iulia Vântur și Salman Khan, în pericol. Faimosul actor a fost ținta unui atac armat....
Orașul mic din România care va avea străzi ca-n Tenerife. Autoritățile s-au apucat să planteze palmieri
Orașul mic din România care va avea străzi ca-n Tenerife. Autoritățile s-au apucat să planteze...
Singurele zodii care au succes în tot ceea ce fac în weekendul ce urmează. Veste bună pentru cinci nativi
Singurele zodii care au succes în tot ceea ce fac în weekendul ce urmează. Veste...