HOROSCOP 15 MARTIE. Racii se simt frustrați!

Publicat: 14/03/2018 | 23:47
HOROSCOP 15 MARTIE. Racii se simt frustrați!

HOROSCOP 15 MARTIE. Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro). 

Berbec – Nu faptul că noile proiecte îți solicită mai multă precizie îți crează probleme ci tendința ta de a gândi și vedea totul prea în detaliu. Dacă ai o problemă de sănătate mai delicată, astrele favorizează în această periodă găsirea unui leac. Ar fi indicat să consulți un medic. Imaginația te va duce într-o lume în care nu există limite sau restricții. Este, de asemenea, o perioadă bună pentru a începe cursuri de perfecționare, workshopuri de dezvoltare personală sau chiar pentru a-ți căuta un alt job.

Taur – E un moment potrivit să renunți la vechi obiceiuri sau credințe fiindcă viața ta se poate schimba astfel în bine. Este o perioadă foarte norocoasă în care poți semna un contract avantajos sau poți rezolva probleme de ordin financiar. Măcar o dată pe lună dedică-ți o oră pentru a vizualiza cum ar fi viața ta dacă ai face schimbările dorite și pe care nu ai curajul să le faci. Dacă faci doi pași în spate și privești cât mai obiectiv situația vei vedea lucrurile dintr-o perspectivă mai optimistă.

Gemeni – Fii realist și focusează-te spre viitor fiindcă e posibil să fii copleșit de amintiri sau probleme din trecut. Nu aștepta să-ți acopere altcineva nevoile, pe cele emoționale în particular, s-ar putea să aștepți mult și bine. Tu ești cel care le poate rezolva. Dacă vei fi mult mai atent și mai focusat pe ceea ce ai de făcut la birou e posibil să câstigi clienți noi și chiar laudele șefilor. E un moment potrivit să te gândești la orientarea ta profesională. Experimentează ce nu ai încercat până acum.

Rac – Te simți frustrat de modul în care s-au mișcat lucrurile în ultimul timp. Poate e momentul să faci o schimbare și să spui da destinului. Pot apărea oportunități dar fii atent să nu fi tu cel care le blochează. Dacă simți că nu te mai regăsești în ceea ce faci sau că nu ești suficient de apreciat la locul de muncă e momentul potrivit să faci o schimbare. Ești blocat într-o situație din trecut care încă te deranjeaza și cel mai indicat ar fi să te întrebi de ce, să răspunzi și să treci peste.

Leu – Ai o dispoziție romantică și ușor melancolică. Nu te aștepta însă să întâlnești partenerul visurilor tale. Mai bine te focusezi pe ceea ce faci. Poate ar fi bine astăzi să acorzi mai multă atenție situației tale financiare și înainte de a merge la cumpărături să plătești totuși facturile scadente. După o perioadă agitată este momentul să fii mai indulgent cu tine și cu sănătatea ta. Bucură-te mai mult de viață. Dacă ești mulțumit de ceea ce ai făcut, bucură-te acum de rezultatele muncii tale.

Fecioară – Cineva te poate descuraja în legătura cu proiectele tale. Întrebarea este: abandonezi și trăiești cu acest regret sau alegi să-ți atingi obiectivul? Pot apărea mici tensiuni fiindcă partenerul sau părinții încearcă să te forțeze să adopți un comportament care ție îți displace enorm. E o perioadă benefică din punct de vedere financiar. Pune la bătaie toate calitățile pentru a obține cel mai bun preț. Resimți puternic stresul acumulat la muncă așa că e important să acorzi mai multă atenție sănătății.

Balanță – Este posibil să apară ceva perturbari în armonia ultimelor zile. De exemplu, nevoile tale nu se mai potrivesc cu cele ale partenerului. Griji minore în legătura cu viitorul îți pot afecta bunadispoziție. Cel mai bine ar fi să încerci să identifici dacă întradevar acestea au o bază reală și chiar sunt justificate. Te simți slăbit fiindcă agitația din ultimele zile își spune cuvântul. E însă o stare trecătoare care ține mai mult de psihic. Poate că ar trebui să-ți organizezi o miniexcursie pentru weekend.

Scorpion – Deși nu ești în cea mai bună formă sau nu ai cea mai bună zi vei vedea că o atitudine pozitivă și un zâmbet sincer îți poate deschide multe uși. Este un moment potrivit să-ți extinzi afacerea sau să o îmbunătățești și să eficientizezi metodele prin care vrei să-ți mărești bugetul. Poți fi vulnerabil azi și nu prea suporți violența verbală. Încearcă să te detașezi și să nu participi la discuțiile contradictorii. Un plan bine conceput și un curs de perfecționare te pot propulsa considerabil în cariera.

Săgetător – Nevoia de confort și de mici plăceri ale vieții este posibil să-ți blocheze orice ințiativă. Fii mai eficient la muncă pentru a-ți satisface aceste nevoi spre seară. Anumite planuri îți pot fi date peste cap din cauza unor cheltuieli neprevăzute. Simți că nu mai ai deloc timp pentru tine. Poate e un moment potrivit pentru a restabili anumite priorități. Ești rezervat și prea modest, lucru care nu te caracterizează. Colegii sunt puțin derutați fiindcă se obișnuiseră cu entuziasmul și optimismul tău.

Capricorn – Dacă plănuiești să semnezi un contract, să faci o investiție sau să demarezi un proiect ar fi indicat să amâni câteva zile. E posibil să nu ai cea mai liniștită zi din săptămână. Vei simți acut constrângerile din partea familiei ale cărei doleanțe pot fi însă justificate. E o zi potrivită pentru a-ți stabili atât obiective profesionale cât și personale fiindcă vor fi susținute de eficiența de care dai dovadă. Te poți simți puțin frustrat însă, dacă depășești această stare, vei avea rezultate excelente.

Vărsător – Încearcă să schimbi abordarea atunci când vorbești cu colegii tăi. Intențiile tale pot fi bune însă nu toată lumea apreciază sfaturile. E momentul să te implici în proiecte în care oamenii au aceleași viziuni și sunt la fel de inovativi. Dacă te-ai simțit constrâns din punct de vedere financiar e o zi favorabilă pentru a găsi soluții și pentru a te responsabiliza din acest punct de vedere. Sinceritatea e una din metodele prin care poți clarifica lucrurile mai ales dacă partenerul nu își găsește cuvintele.

Pești – Ar fi interesant dacă ai extinde filozofia de viață de la teorie la practică și ai încerca să o transformi în ceva concret. Ai putea fi pus în situația de a alege dacă să te implici sau nu într-o relație. Nu lăsa demonii trecutului să te domine, fii curajos și ia o decizie. Încearcă să fii mai implicat în ceea ce faci și mult mai activ fiindcă e un moment favorabil pentru o promovare. E posibil să ai anumite probleme de sănătate și în acest caz ar trebui să te folosești mai mult de voință și curaj.

Citește și...