HOROSCOP 15 NOIEMBRIE. Leii trebuie să fie sugestivi la nevoile celorlalţi

Publicat: 15/11/2017 | 00:24

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Încrederea este foarte importantă într-o relaţie pentru că odată pierdută, cu greu ea se mai poate recâştiga. Este foarte important să fii cât mai sincer în următoarea perioadă şi atent la oamenii la care ţii cu adevărat – persoana iubită, părinţi, prieteni. Totodată, menţine-ţi promisiunile şi termenele limită pe care le-ai stabilit pentru a nu dezechilibra relaţiile cu cei apropiaţi.

Taur – Oricât de mari ar fi problemele prin care treci în relaţia de cuplu, este bine să păstrezi o atitudine pozitivă şi proactivă. Să nu vezi problemele ca fiind finalităţi ci doar puncte de pornire către ceva nou. Majoritatea dintre ele pot fi rezolvate foarte uşor. Nu trece cu vederea niciodată lucrurile bune pe care le faceţi unul pentru celălalt pentru că, oricât de mici ar fi ele, contează.

Gemeni – Are partenerul de viaţă o problemă şi îşi doreşte să o discute cu tine? Aşteaptă, ascultă-l, lasă-l să spună ce are de spus şi nu sări să emiţi judecăţi înainte de a fi sigur că ai înţeles suficient de bine ceea ce avea el de comunicat. La locul de muncă, atmosfera este degajată şi relaxată, prilej cu care te poţi apropia mai mult de cei cu care lucrezi. Socializaţi, povestiţi şi faceţi echipă ca într-o adevărată familie.

Rac – Câteodată nu poţi avea succes în carieră tocmai pentru că sunt atât de multe lucruri care te pot distrage de la activitatea de birou. Încearcă ca de dimineaţă să scrii o listă cu tot ceea ce ai de făcut, listă pe care s-o ai mereu în faţa ochilor. Pe măsură ce duci la bun sfârşit o sarcină, încercuieşte-o, iar dacă ai făcut o treabă cu adevărat bună recompensează-te singur. O meriţi.

Leu – Astăzi nu te aglomera cu sarcini, doar ca să dovedeşti că eşti un angajat sau un şef model. Într-un final, vei claca şi nici impresie bună nu vei face. Vei da doar dovadă că nu ţi-ai gestionat bine timpul. Fii receptiv la sugestiile oamenilor cu care lucrezi şi învaţă de la aceştia. Cere sfaturi, vorbeşte cu concurenţii tăi despre strategiile lor şi nu înceta niciodată să obţii succesul. Evită rutina, continuând să îţi îmbogăţeşti cunoştinţele şi înconjurându-te de oameni talentaţi, care au succes în cariera lor.

Fecioară – Poţi zice că ai o carieră de succes atunci când resimţi plăcere, atunci când te foloseşti de talente sau când motivaţiile şi idealurile sunt în concordanţă cu activităţile profesionale zilnice. Astfel încât, primul pas pe care ar trebui să îl faci dacă eşti nemulţumit ar trebui să fie analiza atentă şi profundă a acelor lucruri care îţi fac într-adevăr plăcere, a descoperirii acelor arii profesionale care sunt compatibile cu interesele, motivaţiile şi talentele de care dispui.

Balanţă – Când te implici în proiecte la lucru, provoacă-te să faci mai mult decât ţi se cere. Încearcă să îţi depăşeşti limitele, pentru a vedea de ceea ce eşti capabil. Vei vedea că, cu cât faci mai multe, cu atât mai mult succes vei avea în cariera ta. În relaţia cu partenerul de viaţă, ascultarea nu înseamnă numai să auzi cuvintele, dar şi să înţelegi ce simte în spatele lor, fără să critici. Asigură-te că înţelegi ceea ce îţi transmite, aprobă şi întăreşte ceea ce spune.

Scorpion – Capacitatea de a-ţi recunoaşte greşelile şi de a-ţi asuma responsabilitatea pentru ele este poate cel mai important lucru astăzi, de care depinde şi încrederea pe care ţi-o oferă persoana iubită. Nimeni nu este perfect, cu toţii putem greşi din când în când, dar în acelaşi timp, aceste greşeli sunt pe jumătate iertate când sunt recunoscute şi, prin urmare, făcute fără voie sau judecată.

Săgetător – Fă-ţi timp pentru a discuta zilnic cu fiecare membru al familiei despre ce a făcut astăzi şi arată-ţi, astfel, interesul pentru vieţile lor. Crează un sentiment de apartenenţă – schimbaţi idei, valori şi convingeri sau găseşte o modalitate de a vă distra împreună. Ai nevoie să ştii că împreună formaţi o entitate foarte puternică, pe care te poţi baza oricând ai nevoie. Fii deschis şi exprimă-ţi sentimentele!

Capricorn – Stabilirea unor relatii de muncă pozitive cu colegii, poate transfoma un loc de muncă plictisitor într-unul mai interesant sau poate schimba un loc de muncă plăcut într-unul pe care să-l iubeşti. Acordă tuturor atenţia cuvenită, încheagă prietenii, fii deschis si sociabil. Atmosfera creată vă va fi de folos atât în activităţile pe care le desfăsuraţi cât şi în viaţa particulară.

Vărsător – Astăzi este un moment important pentru tine deoarece primeşti veştile pe care le aşteptai. Ca urmare, ai nişte paşi de făcut, iar pentru asta trebuie să te mobilizezi foarte bine. Nu abandona ideile în care crezi, parcursul pe care ţi l-ai stabilit, ci înaintează cu paşi mici şi siguri. Ai şansa acum de a clădi o bază pe care să îţi construieşti viitorul, deci nu te abate de la ea.

Peşti – În iubire, probleme pot apărea mereu, la fiecare pas, unele mai simple, altele mult mai complicate. Important este să analizezi şi să vezi dacă partenerul pe care ţi l-ai ales face tot ce îi stă în putiinţă pentru a-ţi fi alături şi a te linişti atunci când dai de greu, ba mai mult încearcă să îţi ofere şi soluţii la probleme şi te ascultă cu atenţie când i le împărtăşeşti. Dacă raspunsul este afirmativ la toate acestea, poţi merge înainte cu încredere.

Citește și...