HOROSCOP 15 OCTOMBRIE. Gemenii au parte de…creativitate

Publicat: 14/10/2017 | 23:52

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Aspectele astrale ale perioadei în curs favorizează relaţiile de toate tipurile – partener de viaţă, de lucru, colaborator, cei apropiaţi şi prieteni. Ai ocazia de a lămuri tensiunile, de a avea parte de beneficii şi oportunităţi în legătura cu ceilalţi sau să atragi noi persoane în jurul tău. Dacă eşti singur, acum poate fi clipa în care te îndrăgosteşti.

Taur – În următoarele patru săptămâni ai predispoziţia de a fi mult mai diplomat, mai neutru şi mai detaşat, cu marea capacitate de a media conflictele sau situaţiile tensionante, de a aduce pacea şi armonia în sufletul celorlalţi. În acelaşi timp, se pune accentul pe cuplu, pe căsătorie şi pe iubire!

Gemeni – Casa creativităţii este foarte activă în următoarea perioadă, favorizând artele, hobby-urile, scrisul, ieşirea din tipare şi perspectivele noi care vin prin originalitate! Bucură-te cât mai mult de ceea ce ţi se întâmplă, joacă-te, lasă copilul interior să se exprime cât mai mult şi observă cum visele devin realitate!

Rac – Te simţi bine când ai familia alături, când desfăşuraţi activităţi împreună sau sunteţi în număr cât mai mare, când ştii pe toată lumea bine! Următoarea perioadă îţi oferă această bucurie, favorizând reuniunile cât mai dese! Axează-te pe ceea ce îţi bucură sufletul şi simte-te împlinit cu ceea ce ai!

Leu – Îţi doreşti să cunoşti cât mai multe lucruri dintr-un domeniu care te pasionează şi de aceea eşti în vervă să citeşti, să te documentezi, să vizitezi sau să discuţi cu oameni autorizaţi în cadrul participării la cursuri, workshop-uri şi seminarii! Capacitatea ta de a exprima ceea ce gândeşti este mare, aşa că nu te feri să te afirmi!

Fecioară – Venus, mica benefică a zodiacului, se află în casa veniturilor, a câştigurilor şi a valorilor, aspect care te ajută să negociezi în favoarea ta, să obţi o creştere de salariu sau să te angajezi. Profită de acest aspect astral pentru a purta o discuţie cu şeful sau pentru a participa la un interviu pentru un post pe care ţi-l doreşti.

Balanţă – Venus, planeta iubirii şi a frumuseţii, tranzitează zodia ta în următoarea perioadă, ceea ce te influenţează pe mai multe planuri. Îţi vei dori să arăţi mai bine, să investeşti în imaginea ta, să faci schimbări fizice care să îţi ridice starea de spirit şi să îţi crească încrederea în sine! Pe de altă parte, eşti mai iubitor, mai sentimental, iar predispoziţia de a face o cucerire este foarte mare.

Scorpion – Fii cu băgare de seamă în următoarea perioadă la planul amoros. Este posibil să te îndrăgosteşti de cine nu trebuie, să ai parte de o experienţă pe cât de frumoasă, pe atât de riscantă şi periculoasă. Relaţiile în general pot trece printr-un moment de dezechilibru, de cumpănă şi ceaţă!

Săgetător – Eşti mai activ ca oricând, te vezi cu prietenii, eşti monden, participi la diferite întâlniri şi eşti în vervă. Viaţa socială este pe primul loc, iar de aici te încarci cu energie pozitivă. Rămâi în această stare, ai putea cunoaşte şi persoane noi, care să te ajute în diferite situaţii de viaţă!

Capricorn – Viaţa profesională este foarte incitantă în acest moment, când eşti provocat să îţi depăşeşti unele limite, să fii ambiţios şi să îţi arăţi latura competitivă. Ca urmare a acestei situaţii, ai putea fi remarcat, ai putea creşte în funcţie sau ai putea trece cu brio un examen important.

Vărsător – Gândul te poartă departe, la o excursie, la plimbări sau la o persoană care nu este momentan lângă tine, ci la mare distanţă. Dacă nu poţi intra în concediu în acest moment, fii şi pământean, ducându-ţi la bun sfârşit toate activităţile ce fac parte din rutina ta zilnică şi din viaţa profesională!

Peşti – Casa veniturilor suplimentare, a atragerii de fonduri sau sponzorizări, a vânzărilor şi a banilor altora este foarte activă acum. Condu acest aspect într-o direcţie pozitivă, demarând un proiect de pe urma căruia să câştigi, culegând roadele unei munci mai vechi sau asociindu-te cu acele persoane apte să te conducă către succes!

Citește și...