Acasă » Horoscop » HOROSCOP 16 APRILIE. Fecioarele vor avea parte de o surpriză din partea familiei

HOROSCOP 16 APRILIE. Fecioarele vor avea parte de o surpriză din partea familiei

De: Cancan 16/04/2017 | 00:00
HOROSCOP 16 APRILIE. Fecioarele vor avea parte de o surpriză din partea familiei

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Trigonul dintre Soare, planeta ce în harta ta astrologică simbolizează iubirea şi Saturn, planeta maturităţii, a responsabilizării şi a înţelepciunii, poate aduce un nou prag de evoluţie în relaţia în care eşti implicat. Dacă eşti singur, astăzi ai putea face cunoştinţă în drumurile tale sau la un eveniment la care participi cu o persoană de care să te şi indrăgosteşti, iar ceea ce se leagă între voi să fie de lungă durată.

Taur – Intrarea în mers direct a planetei Venus, care din data de 4 martie s-a aflat în mers retrograd, te ajută să închei o perioadă importantă de viaţă. Se pare că ai tras unele concluzii importante, că ai înţeles unele lecţii, iar că acum eşti pregătit să mergi mai departe, pe curat. O nouă perspectivă se aşterne în planul personal, ca atare fii încrezător şi fă paşii necesari pentru a ajunge la ea.

Gemeni – Ceea ce afirmi are astăzi o mai mare forţă, se amprentează cu putere în sufletul celor din jur sau se materializează mai repede decât te aştepţi. Ca atare, fii cu băgare de seamă la vorbele pe care le rosteşti, la felul în care comunici şi la ideile pe care le lansezi. Asigură-te că tot ceea ce emiţi este pozitiv şi că are o vibraţie bună. Altfel, rişti ca totul să se întoarcă foarte repede împotriva ta.

Rac – Luna, planeta ce îţi guvernează semnul astral, se află astăzi în conjuncţie cu Saturn, aspect care îţi poate conferi mai multă seriozitate, maturitate şi înţelepciune. Eşti foarte realist, vezi totul fără lentile colorate, iar asta îţi poate aduce şi o uşoară stare de tristeţe, de melancolie sau de pragmatism. Nu te lăsa răpus de ceea ce simţi, ci încarcă-te de lumina pozitivă a sărbătorii la care iei parte.

Leu – Dispui de o mare putere interioară, de înţelegere şi înţelepciune, care te ajută şi te călăuzeşte în tot ceea ce vrei să faci. Te afli la locul potrivit, în momentul potrivit, alături de acele persoane lângă care trebuie să fii, ca atare mulţumeşte pentru ceea ce experimentezi. Totodată, ajută-i şi pe cei din jur să se echilibreze emoţional şi conferă-le din energia ta pozitivă. Poţi petrece o zi minunată alături de familie.

Fecioară – Familia îţi poate pregăti o surpriză sau un cadou pe care ţi-l doreşti de mult timp, iar asta îţi dă de înţeles cât eşti de iubit şi apreciat. Primeşte totul cu drag şi oferă la rândul tău dragoste, vorbe frumoase şi îmbrăţişări. Rezervă-ţi acest weekend pentru bucuria de a fi alături de cei la care ţii şi amână orice alt plan pe care l-ai făcut şi care nu îi include şi pe ei. Totodată, detaşează-te de alte griji pentru a nu strica momentul!

Balanţă – Chiar dacă nu vrei să admiţi asta, corpul tău se poate resimţi în urma unei perioade solicitante. Nu amâna să te preocupi mai mult de tine, să mănânci sănătos, să bei apă, să îţi ţii tratamentul dacă este cazul şi să te prezinţi la doctor dacă simţi că ai nevoie de ajutor specializat. Nimic nu poate ieşi bine dacă nu preţuieşti ceea ce este cu adevărat important, adică sănătatea şi starea de bine.

Scorpion – Este posibil ca planurile pe care ţi le făcuseşi cu cei dragi pentru astăzi să fie date peste cap de către o persoană neserioasă, care nu se ţine de cuvântul ce ţi l-a dat, deci apelează la o activitate de rezervă, pe care să o poţi desfăşura indiferent de situaţia apărută. Timpul petrecut în familie este foarte preţios pentru voi toţi, aşa că nu lăsa pe nimeni să ţi-l răpească sau să te indispună.

Săgetător – Este o zi minunată pentru a călători – fie că ai plecat într-o vacanţă, fie că vizitezi unele rude apropiate sau că pui la cale toate detaliile unui drum ce se va apropia cât de curând. Luna se află astăzi în semnul tău zodiacal, aspect ce predispune la o mai mare înţelegere a celor din jur, la empatie, emoţie, sensibilitate şi poate chiar şi la melancolie. Astfel, lasă sufletul să vorbească pentru tine.

Capricorn – Trigonul, aspect pozitiv în astrologie, dintre Saturn, planeta ce te guvernează şi Soare îţi conferă astăzi o mai mare strălucire interioară, pozitivism şi încredere în propria persoană. Cum nu poate fi vorba de muncă sau carieră, aplică această atitudine în anturajul în care te afli şi conferă-le şi celor din jur din energia ta benefică. Astfel, vei avea o zi plină de bucurie şi satisfacţii.

Vărsător – Aspectele pozitive ale momentului indică că relaţia de cuplu este pe primul plan – poate vă înţelegeţi minunat, poate faceţi planuri de viitor sau poate plecaţi împreună într-o călătorie care să vă binedispună. Totodată, comunicarea cu familia şi cu cei dragi este inspirată, calmă şi aduce în prim plan soluţionarea unei probleme cu care vă confruntaţi. Eliberează-te de stresul acumulat în ultima săptămână şi caută partea pozitivă în orice faci.

Peşti – Vrei ca totul să iasă bine astăzi, mai ales dacă ai musafiri invitaţi acasă. Ca atare, te pregăteşti cu tot ceea ce ai mai bun, eşti plin de bunădispoziţie, iar iubirea pentru cei dragi învăluie întreaga atmosferă. Conjuncţia dintre Venus şi Kiron, ce are loc în semnul tău zodiacal, sugerează că poţi vindeca şi o rană sufletească mai veche, de care a venit timpul să te eliberezi. Trăieşte momentul la maxim!

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Cum arată ISPITELE de la Insula Iubirii 2024! Mai PROVOCATOARE nu există
Cum arată ISPITELE de la Insula Iubirii 2024! Mai PROVOCATOARE nu există
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel,...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Cum s-a răzbunat o tânără după ce i-a fost refuzată programarea la gene: ,,Asta s-a întâmplat din cauza unor gene”. Proprietara salonului a postat totul pe o rețea socială
Cum s-a răzbunat o tânără după ce i-a fost refuzată programarea la gene: ,,Asta s-a...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce şi măriri de 90%
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute așa
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute...
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume o vizitează
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume...
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Este OBLIGATORIU pentru șoferii din România. Trebuie să ai acest obiect în mașină
Este OBLIGATORIU pentru șoferii din România. Trebuie să ai acest obiect în mașină
Boala care se întinde pe tot globul. Jumătate din populație e în pericol
Boala care se întinde pe tot globul. Jumătate din populație e în pericol
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
De ce nu s-au căsătorit până acum Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu: „Durerea a fost cea care ne-a unit”
De ce nu s-au căsătorit până acum Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu: „Durerea a fost...
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și Vărsătorii sunt avantajați
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și...
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea