HOROSCOP 16 AUGUST. Gemenii pot fi agresivi în exprimare

Publicat: 16/08/2017 | 00:01
HOROSCOP 16 AUGUST. Gemenii pot fi agresivi în exprimare

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Chiar dacă mergi într-o direcţie pe care o cunoşti deja, este bine să fii în continuare atent la detalii şi să faci mici ajustări. Acest aspect te va ajuta să atingi perfecţiunea şi să arăţi cât eşti de bun în ceea ce faci! Din punct de vedere al relaţiei de iubire, ai tendinţa de a te manifesta nonconformist şi de a face totul numai cum vrei tu, ceea ce poate leza sentimentele celui de lângă tine. Fii mai precaut dacă nu vrei să stârneşti o furtună.

Taur – Pe de-o parte te simţi mânat de la spate să faci unele lucruri şi să îţi asumi responsabilităţi, dar pe de alta sunt persoane care îţi insuflă o stare de delăsare şi dezinteres. Decât să te laşi prins între ciocan şi nicovală, mai bine ia atitudine şi concentrează-te pe ceea ce este important pentru tine, pe ceea ce îţi face plăcere şi pe ceea ce îţi aduce o energie benefică! Astfel, te vei simţi mai împlinit şi mai liniştit sufleteşte.

Gemeni – Parcă în ultimele zile nu ai fost tu însuţi sau nu ai funcţionat la parametrii maximi, de aceea este indicat să îţi revizui comportamentul, să identifici ce te-a condus către deraiere şi să te echilibrezi. Atenţie la tendinţa de a fi agresiv în exprimare, s-ar putea să răneşti unele persoane fără să vrei. Din punct de vedere al sănătăţii, nu fi gurmand şi nu face excesele care ştii că îţi fac rău.

Rac – Nu reacţiona la primul impuls, deoarece este posibil să ai o părere greşită despre ceea ce se întâmplă într-o situaţie de la locul de muncă, iar în urma unei judecăţi solide să îţi schimbi cu totul perspectiva şi să îţi pară rău. Ai şansa de a pune în aplicare proiecte mai vechi, mai ales că acum unele aspecte capătă mai mult sens decât în trecut. Acţionează în acest sens cu perseverenţă şi claritate.

Leu – Există o zonă din viaţa ta în care îţi doreşti să excelezi, ca atare hotărârile tale sunt de neclintit. Unii nu te înţeleg, alţii te admiră, important este să mergi cu încredere pe drumul pe care ţi l-ai ales. Rezultate concrete vor veni prin muncă susţinută, prin perseverenţă, determinare, dar şi pasiune pentru ceea ce faci. Din punct de vedere emoţional, menţine fluxul prin care dai şi primeşti iubire!

Fecioară – Într-o situaţie de la locul de muncă ai nevoie de mobilizare rapidă, de aceea este recomandat să îţi uneşti forţele şi cu alte persoane pentru a reuşi. Prin natura preocupărilor tale ai şansa de a creşte foarte mult energetic, ceea ce îi stimulează şi pe cei din jur, care te vor susţine. În zona relaţiilor de familie, poţi fi uşor confuz, să acţionezi după care să te răzgândeşti, de aceea este nevoie să fii mai concis!

Balanţă – Dacă ai planuri despre care numai tu ştii, este înţelept să nu le comunici şi altora până nu eşti stăpân pe tine, până nu ai certitudini şi până nu ai ceva concret, pe care să te poţi baza. În caz contrar, ai putea fi influenţat într-o direcţie pe care nu ţi-o doreşti. Totuşi, tendinţa către inedit şi nonconformism trebuie controlată şi ţinută în frâu pentru a nu ajunge să te epuizezi foarte tare.

Scorpion – Încearcă să nu te implici în acţiuni pe care nu le cunoşti suficient, nu este un moment bun pentru a risca şi pentru a specula. Înconjoară-te de oameni cu care ai ce discuta, cu care simţi că eşti pe aceeaşi lungime de undă şi cu care mergi în acelaşi sens. Renunţă la superficialitate şi pune la punct acele situaţii care nu sunt foarte clare în viaţa ta, vei ajunge mai repede la reuşită.

Săgetător – Nu te supraevalua energetic şi nu face mai multe lucruri în acelaşi timp, s-ar putea să nu îl faci pe niciunul bine sau să ajungi la epuizare. Ai nevoie şi de timp pentru tine, pentru relaxare şi linişte sufletească. Anumite lucruri se reglează de la sine, altele se lasă aşteptate, important este să le priveşti pe toate cu detaşare, încredere şi optimism. Acolo unde simţi că ai dat tot, finalitatea nu mai depinde de tine!

Capricorn – Nu fi repezit, nu lua decizii pripite, ci stai pe loc pentru a judeca aspectele vieţii tale mai bine. Ai multă putere de muncă, iar această energie trebuie canalizată corect pentru a duce la bun sfârşit responsabilităţile ce ţi-au fost atribuite. Depistează ceea ce este nepotrivit pentru bunul mers al lucrurilor şi persoanele care te încurcă, astfel vei face paşi mai mari într-un timp mai scurt!

Vărsător – Există o predispoziţie către dezinformare, ca atare fii mai atent la persoanele cu care colaborezi, la actele pe care le semnezi sau la activităţile în care te implici profesional. O rivalitate sau o competiţie te scoate din zona de confort, dar te ajută să îţi cunoşti limitele mai bine şi să arăţi tot ceea ce ai mai bun. Dacă te simţi fără energie, sportul te va ajuta să fii într-o formă cât mai bună.

Peşti – Fă o plimbare într-un loc încărcat energetic, care să te ajute să te simţi mai bine – în natură, într-o mânăstire sau într-o zonă care îţi place foarte mult. Este posibil să îţi doreşti să îţi înţelegi destinul mult mai bine, sensul în care te îndrepţi şi menirea. Pentru asta, poţi cunoaşte şi nişte persoane cu capacităţi deosebite sau har. Mergi pe mâna intuiţiei, dar rămâi ancorat şi în realitate.

Citește și...