Acasă » Horoscop » HOROSCOP 16 FEBRUARIE. Vărsătorii primesc o soluţie salvatoare la o problemă!

HOROSCOP 16 FEBRUARIE. Vărsătorii primesc o soluţie salvatoare la o problemă!

De: Cancan 15/02/2018 | 21:56
HOROSCOP 16 FEBRUARIE. Vărsătorii primesc o soluţie salvatoare la o problemă!

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Fii cu băgare de seamă la ceea ce are să te înveţe ziua în curs – este posibil că o situaţie de viată să îţi schimbe filosofia de viată, felul în care gândeşti sau în care te raportezi la spiritualitate şi credintă. Dacă pleci într-o călătorie este bine să verifici de două ori înainte toate detaliile traseului, deoarece este probabil să întâmpini dificultăti, schimbări de situaţie sau elemente care apăr la neprăvăzut.

Taur – Energia zilei în curs îţi poate aduce o transformare radicală în planul interior. Vechi tipare ale gândirii se modifică şi se eliberează pentru a lăsa loc unei regenerări totale şi unor noi structuri mentale să se instaleze. Nu te opune situaţiilor de viată care apăr şi nici nu încerca să schimbi ceva – ceea ce este mai bine pentru tine să se întâmple se va întâmplă oricum, iar asta într-un mod la care nici nu te aşteptai.

Gemeni – Aspectele astrale ale zilei în curs degajă o mare energie în domeniul cuplului, al căsătoriei şi al partenerului de viaţă. Este un moment în care se pot lua decizii majore atât în beneficiul cuplului şi al avansului către viitor căt şi individual, adică acela de a continuă drumul separat. Este indicat să analizezi cu atenţie ceea ce îţi doreşti cu adevărat, ceea ce simţi şi ceea ce este mai bine pentru tine şi evoluţia ta! 

Rac – Ceva în modul în care munceşti, în care te raportezi la responsabilitătile zilnice şi în care îţi asumi sarcini fată de cei din jur trebuie să se schimbe. Este bine să evaluezi modul în care percepi toate astea şi în care acţionezi şi să iei o decizie drastică în ceea ce te priveşte. Totodată, fii cu băgare de seamă la sănătate şi nu amâna nicio problemă cu care te confrunţi.

Leu – Planurile pe care ţi le faci cu referire la partenerul de viată sunt posibile să fie în schimbare atât în bine cât şi în rău, în funcţie de legătura pe care o aveţi. Este posibil că acum să faceţi un mare salt înainte împreună sau să decideţi o despărţire. Totodată, acest aspect astral important ar putea face referire la felul în care te raportezi la copii – poţi decide acum să ai un copil sau, dacă există deja, să faci un pas important către ei.

Fecioară – Nu te încrede în cei pe care abia i-ai cunoscut, nu toată lumea poate fi sinceră sau onestă cu tine. De câte ori trebuie să te mai loveşti, ca să ajungi să te fereşti cu adevărat? Lasă modestia la o parte şi afirmă-ţi talentele cu toată încrederea, deoarece vei avea numai de câştigat! În sens metaforic, un tren te aşteaptă în gară, aşa că grăbeşte-te pentru a îl prinde acum!

Balanţă – O discuţie cu persoana pe care o iubeşti a rămas neterminată sau neînţeleasă pe deplin, că atare aşteaptă-te să revină din nou în viaţă ta, de data această cu mai multă virulenţa şi cu o mai mare importantă! Dacă Universul îţi tot oferă semnale că drumul pe care mergi se înfundă, poate este mai indicat să te trezeşti şi să cauţi o altă alternativă, mult mai benefică pentru tine!

Scorpion – Nu este nimeni vinovat pentru deciziile pe care le-ai luat până acum, aşa că nu mai încerca să cauţi tot felul de scuze, ci asumă-ţi responsabilitatea pentru propria viaţă! Lasă-te purtat de ceea ce-ţi dictează inima, nu raţiunea sau persoanele din jur şi ai să iei cele mai bune decizii de acum înaine. Cineva din străinătate poate luă legătură cu tine, aducându-ţi în prim plan o oportunitate uriaşă!

Săgetător – Chiar dacă nu îţi place să arăţi ceea ce este în sufletul tău, a venit momentul în care să îţi mai iei o piatră de pe inimă şi să te descarci de tot ceea ce te apăsa! Vorbeşte cu un prieten apropiat şi destăinui-te! Sunt mulţi cei care ţin la tine şi care te iubesc, aşa că lasă-te ajutat atunci când simţi că nu mai ai nicio soluţie sau nu mai poţi face faţă la toate de unul singur!

Capricorn – Nu căuta scuze pentru a nu te vedea cu cei din anturajul tău şi nu mai respinge invitaţiile care ţi se fac, deoarece mai mult ca sigur vei petrece o zi minunată şi relaxanta alături de ei! Este chiar o zi oportună pentru a face o excursie la munte sau o plimbare în aer liber. Ai nevoie de spaţiu, de mişcare şi de o companie plăcută pentru a te destinde şi pentru a te detaşa de planul cotidian!

Vărsător – Fii pe fază la oportunităţile zilei în curs, deoarece cineva va veni către tine cu o soluţie salvatoare la o problemă cu care te confruntai. Nu ezita să apelezi la la cei dragi atunci când este nevoie! Cineva apropiat îţi poate face un cadou, un obiect pe care ţi-l doreai de foarte mult timp şi pe care nu ai putut să îl achiziţionezi! Bucură-te de acest moment, îţi va înveseli cu siguranţă ziua! 

Peşti – Fii pe fază la semnele ce ţi se arată astăzi într-un mod evident şi nu mai face uz de raţiune la orice pas! Totodată, nu diseca firul în patru, deoarece intuiţia este cea care te va ajuta să iei deciziile corecte! Lasă-ţi toată energia acumulată să se elibereze şi nu mai da vina pe cei din jur pentru ceea ce tu întreprinzi! Tinzi să fii prea orgolios şi impunător cu cei pe care ii iubeşti, iar asta se simte!

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Cum arată ISPITELE de la Insula Iubirii 2024! Mai PROVOCATOARE nu există
Cum arată ISPITELE de la Insula Iubirii 2024! Mai PROVOCATOARE nu există
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel,...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul ei iubit a fost găsit fără suflare într-un hotel din Miami
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce şi măriri de 90%
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute așa
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute...
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume o vizitează
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume...
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Este OBLIGATORIU pentru șoferii din România. Trebuie să ai acest obiect în mașină
Este OBLIGATORIU pentru șoferii din România. Trebuie să ai acest obiect în mașină
Boala care se întinde pe tot globul. Jumătate din populație e în pericol
Boala care se întinde pe tot globul. Jumătate din populație e în pericol
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Câți bani a primit Loredana Groza pentru a poza goală: „Îmi era rușine să mai merg pe stradă…”
Câți bani a primit Loredana Groza pentru a poza goală: „Îmi era rușine să mai...
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și Vărsătorii sunt avantajați
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și...
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea