Acasă » Horoscop » Horoscop 16 martie 2023. Zodia care poate primi o ofertă de colaborare

Horoscop 16 martie 2023. Zodia care poate primi o ofertă de colaborare

De: Virginia Olteanu 15/03/2023 | 23:59

Horoscop joi, 16 Martie. Iată ce ne rezervă astrele atât pe plan personal, cât și profesional. 
Berbec
Atâta timp cât nu te grăbești sau nu forțezi lucrurile, activitățile pe plan profesional decurg într-un mod care te avantajează și în plus ești susținut de oamenii potriviți. În același timp un proiect de natură personală poate să întâmpine unele obstacole care te forțează să schimbi strategia. Venus intră astăzi în Taur revărsând o influență benefică asupra finanțele tale oferindu-ți șansa să-ți îmbunătățești sursele de venit. Confortul și stabilitatea vor deveni importante.

Taur
Astăzi poți aborda lucrurile sau situațiile într-un mod mai nonconformist, ești spontan și imprevizibil. Implicarea ta într-o relație sau un proiect anume, implicare pe care nu ai făcut-o foarte publică poate să atingă astăzi un apogeu care te va forța să te decizi dacă mai continui să investești resurse în această direcție sau nu. Poate cea mai bună veste a zilei de astăzi este faptul că Venus, planeta care te guvernează intră în propriul tău semn deci îți va amplifica vitalitatea, imaginea dar și gradul de popularitate.

Gemeni
Ceva sau cineva te poate lua prin surprindere cu o informație sau o propunere însă încearcă să nu te grăbești înainte de a da un răspuns, asigură-te mai întâi că ai înțeles bine despre ce este vorba. În plus dacă această propunere implică și o ofertă de natură financiară, s-ar putea să fii ușor dezamăgit de suma oferită deoarece nu o consideri adecvată. Venus intră în Taur activând un sector mai reflexiv al ființei tale în următoarea perioadă și susținându-te în a te înțelege mai bine noțiuni precum valoare de sine, sinceritate, iertare și vindecare.

Rac
Te poți decide să pui punct unei relații, unui proiect în care ai investit sau unei idei pe care ai avut-o deoarece nu o mai consideri potrivită. În același timp dacă ești surprins cu o invitație undeva sau o propunere din partea unui prieten, nu ai de gând să ratezi ocazia. Venus intră astăzi în Taur activând sectorul prieteniei și al proiectelor de viitor deci te va susține în a-ți crește gradul de vizibilitate și influența pe plan social în următoarea perioadă. Noi cunoștințe sau domenii de interes pot să apară în viața ta.

Leu
Cineva sau ceva te poate lua prin surprindere într-un context profesional, deci toată atenția ta se îndreaptă în această direcție. Dacă ți se face o propunere și primești o ofertă financiară pe baza ei, aceasta trebuie analizată cu atenție pentru a vedea dacă este potrivită. Nu luă o decizie pe grabă, oricât de tentantă ar putea să pară. Venus intră astăzi în Taur deci ai șansa în următoarea perioadă să te remarci profesional, să-ți evidențiezi talentul sau aptitudinile și să-ți faci relații noi care să-ți susțină interesele.

Fecioară
Interacțiunea într-o relație romantică sau chiar cu propriul copil poate să întâmpine unele dificultăți. Dacă cineva se va simți controlat sau constrâns să facă anumite activități care nu-i plac atunci lucrurile se pot tensiona. Este foarte important să te asiguri că păstrezi o comunicare cât mai clară și mai transparentă pentru a evita neînțelegerile. Venus intră în Taur astăzi fiind un semn cu care ești perfect compatibil, deci te favorizează deschizându-ți noi orizonturi fizice sau intelectuale în următoarea perioadă.

Balanță
Poți fi mai sensibilă astăzi iar interacțiunea cu celălalt poate să aibă un impact mai puternic asupra ta mai ales dacă nu te simți auzit sau validat. Sau dacă cineva din familie se manifestă într-un mod autoritar vei tinde să reacționezi pe măsură, însă procedând în acest fel vei căpăta mai multă încredere în tine. Venus, planeta care te guvernează intră astăzi în Taur deci poți beneficia în următoarea perioadă de un câștig, beneficii sau avantaje financiare de pe urmă cuiva, a unui partener, a unui proces sau ca și bonus pentru munca ta.

Scorpion
Fie ești tu cel care îl sancționează pe celălalt fie celălalt se manifestă într-un mod critic sau autoritar, indiferent de situație poți exista unele tensiuni sau neînțelegeri în comunicare. Poți fi surprins plăcut de o propunere din partea unei persoane la care nu te aștepți sau poate un prieten te invită undeva, dacă ai timpul și dispoziția necesară, nu ezita. Venus intră în Taur astăzi revărsând o influență benefică asupra interacțiunii într-un parteneriat amplificând conexiunea și armonia. Nevoia de socializare va fi amplificată.

Săgetător

O zi ușor provocatoare în care vei oscila între satisfacerea unor dorințe sau plăceri cu nevoia de a fii cumpătat și precaut în modul de gestionare al banilor sau resurselor de orice fel. Există o tendință de a risipi dacă nu ești atent deoarece ceva anume îți poate părea mai extraordinar decât este în realitate. Venus intră astăzi în Taur deci relația cu munca, colegii, rutina zilnică și sănătatea se va îmbunătăți în următoarea perioadă. De asemenea poți avea parte de unele câștiguri sau avantaje în urma muncii depuse.

Capricorn
Atitudinea sau comportamentul tău mai nonconformist și chiar imprevizibil de astăzi poate cauza unele tensiuni cu cineva apropiat a cărei perspectivă este foarte diferită de a ta. Evită să-ți impui punctul de vedere cu orice preț doar pentru a-ți demonstra cunoașterea sau autoritatea. Venus intră în Taur astăzi ceea ce presupune că tot ce ține de creativitate, socializare, manifestarea sentimentelor va fi în amplificat în următoarea perioadă. Un nou hobby poate să fie de interes pentru tine.

Vărsător
Poate fi dificil să înțelegi motivațiile din spatele atitudinii unor persoane care se opun unor idei sau interese pe care le ai sau dacă sunt de acord cu ele de față cu tine, în spate pot avea un comportament diferit. Este important să fii selectiv cu oamenii sau mediile pe care le frecventezi. Venus, micul benefic intră astăzi în Taur deci tot ce ține de mediul familial, căminul sau propriul tău univers interior va căpăta mai multă amploare. Poate ai de gând să faci unele investiții în spațiul în care locuiești în următoarea perioadă.

Pești
Ceva sau cineva îți poate stimula imaginația astăzi însă trebuie să te asiguri că ceea ce-ți propui este realizabil și concret. Fii sigur de unele promisiuni sau angajamente înainte de a le face astfel încât să te asiguri că nu induci pe nimeni în eroare chiar dacă intențiile tale au fost bune. Intrarea lui Venus în Taur de astăzi te dinamizează fizic și intelectul amplificându-ți curiozitatea dar și dorința de a te informa mai mult în domenii de interes pentru tine. Poți deveni mai activ fizic în următoarea perioadă.

Puteți urmări horoscopul general al lunii martie 2023 aici:

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar pentru orice buzunar
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar...
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42 de ani!
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42...
Apariție INCREDIBILĂ: De la chelneriță, la IUBITĂ DE MILIONAR! Cine e cu adevărat românca Antonela, cucerirea fostului patron din fotbal
Apariție INCREDIBILĂ: De la chelneriță, la IUBITĂ DE MILIONAR! Cine e cu adevărat românca Antonela,...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au cunoscut celebritatea
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Marilu Dobrescu rupe tăcerea despre „procedura secretă”. Dezvăluirile făcute au șocat o întreagă țară: „Cu fiecare injecție pe care ți-o faci, ai un strop de speranță”
Marilu Dobrescu rupe tăcerea despre „procedura secretă”. Dezvăluirile făcute au șocat o întreagă țară: „Cu...
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului era coborât în groapă?
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce...
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Ce ar face Adrian Minune dacă ar afla că fiica lui este înșelată de soț: „I-aș spune...”. Secretele pe care le are Karmen față de tatăl ei
Ce ar face Adrian Minune dacă ar afla că fiica lui este înșelată de soț:...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre ei doi: „Virginia, chiar nu mă șochează nimic în lumea asta, crede-mă.”
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma uriaşă e plătită de o companie a familiei conducătoare din Emirate
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape...
Mesajul astrelor pentru zodii, 20 aprilie 2024. Veste bună pentru Fecioară și Balanță
Mesajul astrelor pentru zodii, 20 aprilie 2024. Veste bună pentru Fecioară și Balanță
Cristina Demetrescu anunță noroc mare și schimbări pentru 5 zodii. Vine o perioadă neașteptată peste acești nativi până la sfârșitul lui aprilie
Cristina Demetrescu anunță noroc mare și schimbări pentru 5 zodii. Vine o perioadă neașteptată peste...
Regulă pentru toți proprietarii de terenuri din România. Legea spune foarte clar
Regulă pentru toți proprietarii de terenuri din România. Legea spune foarte clar
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că adevărul o să iasă la iveală!
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că...
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
Modificări mari în Codul Rutier. Ce se întâmplă cu permisul
Modificări mari în Codul Rutier. Ce se întâmplă cu permisul
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: Doar două ore, în weekend!
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă din timpul căsniciei cu Alina Sorescu:
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
Ce salariu ar primi chefii Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu de la Pro TV. Suma pentru care a lăsat în urma „Chefi la cuțite”
Ce salariu ar primi chefii Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu de la Pro TV. Suma pentru...
Fabrica din România care produce pe bandă rulantă. Produsele pe care românii le adoră se vând în toată țara și sunt mai bune decât cele din import
Fabrica din România care produce pe bandă rulantă. Produsele pe care românii le adoră se...
Peștele ieftin și bogat în vitamina D pe care îl găsești în toate supermarketurile din România. Nutriționistul Cristian Mărgărit îl recomandă: ”Este un miracol pentru imunitate”
Peștele ieftin și bogat în vitamina D pe care îl găsești în toate supermarketurile din...