HOROSCOP 16 OCTOMBRIE. Racii pot face profit

Publicat: 15/10/2017 | 23:55
HOROSCOP 16 OCTOMBRIE. Racii pot face profit

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Gândeşte-te foarte bine când emiţi o idee, s-ar putea să intri într-un soi de dispută cu persoanele de la locul de muncă. Ca atare, ia în calcul pe toată lumea, fii fair-play şi empatic la problemele lor şi nu judeca. Din punct de vedere personal, trăieşte cu patos ceea ce îţi oferă clipa, ai toate şansele de a duce legătura cu persoana iubită la un nou nivel.

Taur – Valorifică intens ceea ce ştii să faci şi cunoştiinţele de care dispui, ai şansa de a progresa şi de a pune bazele unor noi proiecte de durată. Ca să poţi începe totul pe curat, asigură-te că ţi-ai închis poliţele cu trecutul şi că nu ai rămas restant în niciun domeniu de viaţă. Determinarea, răbdarea şi perseverenţa îşi vor arăta cât de curând beneficiile!

Gemeni – Deoarece ai avut de rezolvat chestiuni apăsătoare, ai parte de o devitalizare majoră. Este indicat ca acum să tragi linie la ceea ce a fost, să răsufli uşurat, să te odihneşti şi să îţi încarci bateriile pentru următoarea perioadă, care va veni şi ea cu provocări. Fă un bun parteneriat cu cei dragi, ajutaţi-vă şi susţineţi-vă între voi!

Rac – Poţi transforma un hobby într-o sursă de profit sau într-o meserie de lungă durată dacă ai capacitatea de a te rupe de rutină, de siguranţă şi de a ieşi dintr-o zonă de confort. Dacă vei reuşi, vei lucra cu mai multă pasiune, deoarece vei face ceea ce îţi place, vei fi interesat mai mult de progres şi de reuşită, mai ales că faci totul pentru tine şi nu pentru altcineva.

Leu – Este o perioadă în care poţi dialoga mult mai bine cu copiii, în care poţi să înţelegi mai bine o situaţie ce ţine de ei sau în care vă puteţi apropia sufleteşte mai tare. Ţine cont de dorinţele lor, dar în acelaşi timp implementează unele reguli care trebuie să fie respectate de către toată familia. Pentru a face totul mai uşor şi mai plăcut, prezintă-le sub o formă foarte creativă.

Fecioară – Treci printr-o transformare foarte puternică, în care multe se raportează la legătura ta cu divinitatea, la spiritualitate şi la credinţa că totul este trimis de undeva de sus! Fii cu băgare de seamă la conduita ta morală, la respectarea unor reguli de principiu şi la onestitate, deoarece s-ar putea să fi penalizat de către viaţă dacă te abaţi de la ele!

Balanţă – Se pot vedea rezultatele muncii depuse de-a lungul întregului an, aşa că trage linie la tot ceea ce a fost şi încearcă să valorifici ceea ce ai făcut! Ai putea câştiga mai mult, mai ales că multe luni de acum încolo vei avea susţinerea astrală a Marelui benefic, Jupiter! Totodată, dacă ţi-ai propus călătorii în următoarea lună, acestea se anunţă foarte importante, intense şi de impact asupra stării tale de bine!

Scorpion – Evită risipa de energie la care eşti dispus acum şi raportează-te mai echilibrat la activităţile din care faci parte. Unele situaţii te pot lua prin surprindere, mai ales în ceea ce îi priveşte pe prietenii apropiaţi! Fii mai detaşat şi nu mai pune totul la suflet. Există şi o predispoziţie de a exagera ceea ce ţi se întâmplă, deci rămâi ancorat în realitate!

Săgetător – Se face lumină în cazul unor probleme pe care le aveai, iar claritatea de care ai parte te ajută să pui totul în ordine. Deoarece ţi şe uşurează perspectivele şi găseşti soluţii, te înviorezi şi simţi o mai mare dorinţă de a-ţi trăi viaţa şi de a te bucura de tot ceea ce te înconjoară! Echilibrează balanţa dintre întâlnirile cu prietenii şi responsabilităţile domestice.

Capricorn – Ai finalizat unele lucruri de care eşti foarte mulţumit, iar asta îţi dă elanul şi încrederea de care aveai nevoie ca să ridici ştacheta şi mai sus! Poţi demara întărirea unor relaţii de la locul de muncă, transformând colegialitatea într-o adevărată prietenie! Fii mai deschis, mai dornic de a te apropia de oameni şi mai empatic cu sentimentele lor!

Vărsător – Alege-ţi un mentor pe care să îl urmezi în ceea ce priveşte domeniul pe care vrei să îl aprofundezi şi să îl studiezi, te va ajuta să îţi stabileşti o conduită mult mai solidă. În domeniul familiei, eşti chemat la o reuniune în care ţi se cere părerea faţă de o decizie importantă. Este indicat să fii cât mai raţional, obiectiv, sincer şi să nu judeci cu inima.

Peşti – Poţi înţelege mult mai subtil ceea ce se întâmplă într-un domeniu de viaţă, observând unele amănunte ce ţi-au scăpat până în prezent! Având o mai mare claritate, poţi lua mai uşor şi deciziile ce s-au lăsat aşteptate! Fii consecvent căii căreia vrei să te dedici, nu acţiona cu dualitate şi nu îţi împrăştia energia în mai multe direcţii.