HOROSCOP 16 SEPTEMBRIE. Vărsătorii trebuie să se focalizeze pe…

Publicat: 16/09/2017 | 00:00
HOROSCOP 16 SEPTEMBRIE. Vărsătorii trebuie să se focalizeze pe…

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Este o perioadă cu preocupări diferite, care la un moment dat s-ar putea să se unească într-o singură idee, ce-ţi va aduce beneficii! Dacă te-au copleşit unele greutăţi, ele se disipă şi te vei simţi mult mai detaşat şi mai eliberat! Ca atare, concentrează-te mai mult şi pe ceea ce îţi face ţie plăcere, pentru că nu mai trebuie să dai socoteală nimănui!

Taur – Este posibil să te fi înconjurat de foarte multe lucruri materiale de care nu ai nicio nevoie, iar dacă asta s-a întâmplat vei descoperi în următoarea perioadă de cât de puţin ai nevoie pentru a fi cu adevărat fericit! Găseşte-ţi liniştea şi balansul interior în lucrurile simple, în oamenii care contează, în sentimente şi iubire împărtăşită!

Gemeni – Ai tot dreptul să îţi spui punctul de vedere, ca atare nu rămâne tăcut în faţa unei provocări din partea celor de care te înconjori – colegi, prieteni, anturaj! Chiar dacă un adevăr poate să scoată la suprafaţă şi frustrări, poate este mai bine ca cel căruia te adresezi să conştientizeze realitatea aşa cum este ea de fapt! Îi vei face un mare bine!

Rac – Este posibil să fi considerat că într-o anumită situaţie de viaţă te poţi descurca singur, fără să mărturiseşti ceea ce simţi şi fără să ceri ajutorul nimănui, dar acum ţi se dovedeşte că te-ai înşelat! Ca atare, este indicat să dai frâu liber sentimentelor şi să te bazezi pe oamenii de lângă tine, care nu vor da înapoi în dorinţa de a-ţi fi alături cu toată inima!

Leu – Dacă ai impresia că le ştii pe toate şi că eşti priceput la orice domeniu, este posibil ca în această perioadă să fii pus într-o situaţie care îţi dovedeşte contrariul. Aşadar, este mai bine să îţi accepţi limitele, să te sfătuieşti atunci când nu faci faţă sau nu ştii ce să faci şi să fii sincer atât cu tine, cât şi cu cei cu care colaborezi! Astfel, totul se va simplifica!

Fecioară – Continuă să progresezi intelectual şi nu te baza doar pe ceea ce ai acumulat până în prezent. Întotdeauna este loc de mai bine şi de mai mult, doar tu singur îţi stabileşti limitele şi spui stop când, poate, ar fi benefic să mergi înainte! Axează-te mai mult pe tine şi pe posibilitatea de a evolua din toate punctele de vedere!

Balanţă – Nu te lupta cu trecutul, ci lasă-l să rămână acolo unde îi este locul. Cea mai importantă clipă este cea prezentă, aşa că trăieşte-o din plin şi bucură-te de ceea ce ai mai valoros. Dacă în plan profesional trebuie să negociezi ceva, ai şansa unor termeni mai buni. Ţine de ceea ce ştii să faci şi de ceea ce te reprezintă pentru a reuşi!

Scorpion – Este o perioadă favorabilă în care să îţi dai seama care îţi este drumul în viaţă şi ce te împlineşte cu adevărat. Apar oportunităţi pentru tine şi dacă eşti determinat, vei ştii cum să acţionezi! Fii cu băgare de seamă la oamenii ce te înconjoară, cineva va încerca să îţi pună beţe în roate. Cel mai indicat este să îţi faci dreptate cu calm, dând dovadă de multă maturitate şi înţelegere.

Săgetător – Te bucuri de multe sentimente noi alături de persoana iubită şi eşti din ce în ce mai încântat de felul în care vă înţelegeţi. Încearcă să menţii cât mai mult această energie benefică care vă cuprinde şi să prelungeşti momentele pe care le petreceţi în intimitate. Relaţia voastră se va suda şi mai tare. Totodată, pune accentul pe pasiune, dorinţă, iubire, dar şi pe seriozitate şi asumare! 

Capricorn – Este important să îţi iei în serios responsabilităţile cerute de cei de acasă şi să duci la bun sfârşit promisiunile pe care le-ai făcut, rişti altfel să ajungi la unele tensiuni şi la discuţii neplăcute. Îmbină utilul cu plăcutul şi profită de momentul creat pentru a socializa mai mult cu cei dragi, pentru a vă implica în acţiuni comune şi pentru a a petrece timp de calitate împreună. În următoarea perioada accentul se pune pe familie!

Vărsător – Focalizează-te pe cunoaştere şi pe îmbogăţire la nivel intelectual deoarece acum ai ocazia să întâlneşti cei mai buni profesori care să te înveţe, cărţile potrivite pe care să le citeşti, informaţia pe care trebuie să o auzi şi cursurile la care trebuie să participi. Ceea ce asimilezi în următoarea perioadă te poate ajuta să-ţi uşurezi sau să îţi fructifici munca şi va avea durabilitate în timp!

Peşti – Dacă te-ai hotărât să pui nişte bani în puşculiţă, acum este momentul cel mai potrivit! Conjuncturile astrale favorizează investiţiile, câştigurile şi deciziile ce vizează finanţele. Fii cu băgare de seamă la cariera ta şi fă totul pas cu pas, fără să te grăbeşti, iar în final vei avea un mare succes! Atenţie şi la oamenii cu care lucrezi, nu toţi îţi vor binele sau îşi arată adevăratele gânduri.

Citește și...