Acasă » Horoscop » Horoscop 17-23 aprilie 2023. Lista zodiilor care vor avea parte de surprize la locul de muncă

Horoscop 17-23 aprilie 2023. Lista zodiilor care vor avea parte de surprize la locul de muncă

De: Virginia Olteanu 16/04/2023 | 23:02

Horoscopul general pentru săptămâna 17 – 23 aprilie 2023. După mini-vancața de Paște, mai multe zodii vor avea parte de schimbări neașteptate, dar vor reuși să le facă față. Atenție la semnele pe care le trimit astrele! 

Berbec – O nouă identitate!
Ai în fața ta o săptămână dinamică și energizantă din toate punctele de vedere. Eclipsa de Soare din propriul tău semn te susține în a-ți crea o nouă identitate dar și în a demara acele proiecte sau idei care te reprezintă, chiar dacă te vei confrunta cu obstacole și rezistență din partea unor oameni ale căror interese sunt diferite de ale tale. În ciuda atitudinii tale proactive, retrogradarea lui Mercur în Taur din 21 Aprilie te invită să te gândești de două ori înainte de a face o investiție, astfel încât să te asiguri că îți gestionezi resursele și valorile într-un mod precaut și stabil.

Taur – Aprofundarea cunoașterii de sine și reanalizarea unor obiective!
Odată cu intrarea Soarelui în propriul tău semn din 20 aprilie, putem spune că oficial începe sezonul tău, aducând un vibe nou, mai multă vitalitate și atenție la tine, însă nu înainte de a întâmpina Eclipsa de Soare din Berbec așa cum se cuvine. Activând un sector al regăsirii de sine, te îndeamnă să te eliberezi de lucruri, situații sau relații care pot reprezenta obstacole în calea propriei tale evoluții. Faptul că Mercur își începe mersul retrograd în propriul semn aduce o încetinire a modului în care progresezi cu unele idei sau proiecte ajutându-te astfel să-ți clarifici care dintre ele merită cu adevărat investiția ta.

Gemeni – Îmbrățișează-ți vulnerabilitățile și selectează-ți cu grijă proiectele de viitor!
O situație anume în care ești angrenat generează o stare de neliniște pe care vei reuși să o gestionezi corect dacă ești dispus să ieși din zona de confort. Intrarea în mers aparent retrograd a lui Mercur în Taur, propriul tău guvernator va amplifica aspectul psihologic sau spiritual al vieții tale confruntându-te în următoarele săptămâni cu acele temeri sau incertitudini care au nevoie de acceptare sau vindecare. Unele proiecte vor deveni din ce în ce mai importante pentru tine grație Eclipsei de Soare din Berbec însă va trebui să rămâi realist în privința implicațiilor financiare sau psihologice.

Rac – Alege cu atenție relațiile sau resursele pe care te bazezi!
Vizibilitatea ta este în creștere sau impactul acțiunilor tale va fi mai puternic, chiar dacă unele proiecte de viitor vor progresa mai lent decât ți-ai fi dorit, din cauza retrogradării lui Mercur în Taur din 21 aprilie. Fii pregătit să faci unele schimbări, reajustări de planuri și chiar de relații întrucât unele dintre ele pot să nu fie potrivite. Eclipsa de Soare din Berbec te îndeamnă să fii asertiv și hotărât în privința unor obiective personale sau profesionale însă în același timp atent la oamenii sau resursele pe care mizezi, atât emoționale cât și financiare, astfel încât să te asiguri că sunt stabile și concrete.

Leu – Deciziile strategice și inspirate sunt cheia reușitei!
O săptămână care oferă multe posibilități însă cheia reușitei va consta în a lua deciziile potrivite și inspirate. Eclipsa de Soare din Berbec din 20 aprilie amplifică pasiunea și focul care oricum te caracterizează în direcția explorării unor noi orizonturi, personale sau profesionale. Pot viza unele studii, călătorii sau o nouă filozofie de viață însă cu cât obiectivele tale sunt mai concrete cu atât ai șanse mai mari de reușită. Mercur intră în mers aparent retrograd în Taur din 21 aprilie în sectorul profesiei tale deci ești îndemnat să regândești unele obiective sau ambiții profesionale în următoarele săptămâni.

Fecioară – Dorința de a experimenta antrenează unele schimbări!
Schimburile de idei și experiențe în care ești angrenat îți amplifică imaginea și cunoașterea iar faptul că ești deschis la noi perspective îți este de un real folos. Faptul că Mercur, propriul tău guvernator își începe mersul aparent retrograd din 21 aprilie poate crea unele neînțelegeri în următoarele săptămâni care țin de promovarea unor idei, convingeri sau de unele chestiuni juridice. Planifică cu grijă orice plan de călătorie. Eclipsa de Soare din Berbec activează spiritul tău antreprenorial și dorința de a-ți asuma unele riscuri însă acest lucru va antrena necesitatea unor schimbări profesionale dar și în stilul de viață.

Balanță – Investind în relațiile sau colaborările potrivite!
Cu siguranță unele experiențe sau situații pot avea un impact psihologic asupra ta, însă în funcție de cum le gestionezi, poate să fie unul care te împuternicește. Eclipsa de Soare din Berbec din 20 aprilie vine cu noi oportunități în privința unor parteneriate sau colaborări însă va trebui să te asiguri că ești apreciată și chiar recompensată la justa valoare. Din punct de vedere sentimental vei căuta mai multă satisfacție însă Mercur retrograd în Taur din 21 aprilie te va îndemna să analizezi cu atenție calitatea sau profunzimea unor relații. Unele chestiuni financiare vor trebui regândite!

Scorpion – Noi priorități și un nou mod de a interacționa!
Atitudinea unui prieten sau chiar partener poate părea ușor provocatoare tinzând să te scoată din zona de confort, însă dacă ești flexibil, s-ar putea să-i descoperi beneficiile. Mercur intră în mers aparent retrograd în Taur din 21 aprilie îndemnându-te în următoarele săptămâni să reanalizezi modul tău de a colabora sau interacționa într-un parteneriat, pe măsură ce te vei confrunta cu unele neînțelegeri. Eclipsa de Soare din Berbec din 20 aprilie te împinge să reprioritizezi, făcând unele schimbări în stilul de viață sau la muncă, chiar dacă vei avea de depășit unele rezistențe interioare.

Săgetător – Păstrează o abordare strategică și productivă!
O situație domestică sau profesională te ia prin surprindere, ceva sau cineva îți poate crea unele bătăi de cap, iar atenția la detalii va fi esențială. Mercur își începe mersul aparent retrograd în Taur invitându-te în următoarele săptămâni să-ți revizuiești obiceiurile dar și modul în care abordezi munca sau sănătatea. Ți se recomandă să ai mai multă grijă la sistemul nervos. Eclipsa de Soare din Berbec din 20 Aprilie te încurajează să fii mai vizibil în manifestarea propriului talent sau aptitudini atât la nivel de concept cât și în modul de concretizare. Planul sentimental va căpăta amploare!

Capricorn – Îmbrățișează-ți talentul și unicitatea!
Te poți confrunta cu o schimbare de proiect pe plan personal sau profesional care necesită să te mobilizezi cât mai rapid. O propunere neașteptată de natura socială sau romantică poate fi greu de refuzat. Mercur intră în mers aparent retrograd în Taur din 20 aprilie, îndemnându-te să-ți clarifici în următoarele săptămâni dorințele și așteptările vis avis de planul sentimental sau de proiectele tale sociale, creative. Eclipsa de Soare din Berbec te motivează să crezi mai mult în tine, în conexiunea cu propriul sine, realizând că adevărata ta valoare depășește posesiunile sau realizările tale materiale.

Vărsător – Exprimarea propriilor convingeri și regândirea unor afaceri domestice!
O chestiune de natură familială sau emoțională generează un climat incert și ușor provocator. Dacă ești angrenat în unele negocieri care vizează căminul sau o proprietate imobiliară, așteaptă-te ca ceva să nu meargă în ritmul dorit. Mercur intră în mers aparent retrograd în Taur din 21 aprilie deci unele afaceri domestice sau chiar legături cu familia vor trebui regândite, astfel încât să-ți regăsești pacea și stabilitatea. Eclipsa de Soare din Berbec te stimulează fizic sau intelectual în a-ți transmite mai asertiv propriul mesaj însă va trebui să cultivi o abordare pe cât de înțeleaptă pe atât de detașată.

Pești – Stimulat de lucruri sau domenii noi și dornic de a te pune în valoare!
O săptămână cu posibile drumuri, schimburi de mesaje sau idei, unele de plăcere altele de nevoie. Ești stimulat ușor de lucruri sau interacțiuni noi iar orice ține de tehnologie sau un nou mijloc de transport îți captează rapid atenția. Mercur intră în mers aparent retrograd în Taur creând unele probleme de comunicare, neînțelegeri sau defecțiuni tehnice îndemnându-te în următoarele săptămâni să ai un back up la îndemână. Eclipsa de Soare din Berbec îți amplifică asertivitatea în privința valorificării unor talente personale însă într-un mod practic și concret, evitând deciziile impulsive.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Kate Middleton primește un nou DIAGNOSTIC dur după ce a aflat că are cancer. Ducesa de Cambridge, cu moralul la pământ
Kate Middleton primește un nou DIAGNOSTIC dur după ce a aflat că are cancer. Ducesa...
FOTO. Ea e bomba sexy pentru care a divorțat Paszkany! Imagini incendiare cu noua iubită a milionarului, care e cu 24 de ani mai tânără
FOTO. Ea e bomba sexy pentru care a divorțat Paszkany! Imagini incendiare cu noua iubită...
Triunghiul amoros de la Survivor trece la alt nivel! Ce se întâmplă între concurenți: „Nu e greu să aleagă”
Triunghiul amoros de la Survivor trece la alt nivel! Ce se întâmplă între concurenți: „Nu...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Pepe a dezvăluit ce etnie are. Nici soția sa nu este româncă: „Mi s-a spus că sunt mai focos decât un român”
Pepe a dezvăluit ce etnie are. Nici soția sa nu este româncă: „Mi s-a spus...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Misterul unei crime a fost elucidat după 56 de ani. Cum s-a dat de gol autorul care nu a fost niciodată suspect în caz
Misterul unei crime a fost elucidat după 56 de ani. Cum s-a dat de gol...
"Sleepy Don". Valuri de ironii după ce Trump a adormit la primul termen al procesului....
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Ioana Ginghină, dezvăluiri despre infidelitatea lui Alexandru Papadopol: „Când m-am prins că e cu ea...”. De ce au divorțat cei doi actori
Ioana Ginghină, dezvăluiri despre infidelitatea lui Alexandru Papadopol: „Când m-am prins că e cu ea...”....
Mireasa de 38 de ani a murit la propria ei nuntă, într-o tragedie care a șocat o țară întreagă
Mireasa de 38 de ani a murit la propria ei nuntă, într-o tragedie care a...
Patrick nu crede în atracția lui Robi față de Julia! Ce au spus Virginia și Cosmin cu privire la acest subiect: „E în gardă. Ei îi place.”
Patrick nu crede în atracția lui Robi față de Julia! Ce au spus Virginia și...
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în timpul protestului din Piața Victoriei
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în...
O nouă taxă ar putea mări preţul biletelor de avion. Pasagerii ar primi în schimb o asigurare importantă
O nouă taxă ar putea mări preţul biletelor de avion. Pasagerii ar primi în schimb...
BANCUL ZILEI. Polițistul către Bulă: - De ce mergeți cu 160 km la oră?
BANCUL ZILEI. Polițistul către Bulă: - De ce mergeți cu 160 km la oră?
Unde să NU-ți încarci NICIODATĂ telefonul! Ce riști?
Unde să NU-ți încarci NICIODATĂ telefonul! Ce riști?
EȘEC răsunător pentru cea mai AȘTEPTATĂ misiune de la NASA
EȘEC răsunător pentru cea mai AȘTEPTATĂ misiune de la NASA
S-a aflat deja! Echipele care au părăsit Asia Express. Adi Nartea și Victor Slav ar fi printre eliminați
S-a aflat deja! Echipele care au părăsit Asia Express. Adi Nartea și Victor Slav ar...
Dacia, anunțul momentului pentru românii care și-au cumpărat acest model de mașină. Ce trebuie să facă
Dacia, anunțul momentului pentru românii care și-au cumpărat acest model de mașină. Ce trebuie să...
Câte salarii compensatorii poate primi un angajat în 2024. Domeniul de activitate în care se iau banii importanți
Câte salarii compensatorii poate primi un angajat în 2024. Domeniul de activitate în care se...
Fumatul este INTERZIS la 5 m de altă persoană! Noua regulă intră în vigoare
Fumatul este INTERZIS la 5 m de altă persoană! Noua regulă intră în vigoare
Simona Gherghe a făcut anunţul pe Facebook după 22 de ani de televiziune
Simona Gherghe a făcut anunţul pe Facebook după 22 de ani de televiziune
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Tesla concediază peste 10% din angajaţi la nivel global, pe fondul scăderii vânzărilor
Tesla concediază peste 10% din angajaţi la nivel global, pe fondul scăderii vânzărilor
Locuința lui Salman Khan, ținta unui atac armat. Cum se simte marele actor
Locuința lui Salman Khan, ținta unui atac armat. Cum se simte marele actor
ȘOC ÎN PNL. A fost găsit spânzurat în casă
ȘOC ÎN PNL. A fost găsit spânzurat în casă
Top 3 cele mai energice ZODII în anul 2024. Vor fi neînfricate, încrezătoare și îndrăznețe
Top 3 cele mai energice ZODII în anul 2024. Vor fi neînfricate, încrezătoare și îndrăznețe
Detalii incredibile despre înmormântarea de lux a lui Costel Corduneanu! Ce s-a aflat despre mormântul Stăpânului Moldovei
Detalii incredibile despre înmormântarea de lux a lui Costel Corduneanu! Ce s-a aflat despre mormântul...
Ramore și soția lui divorțează la doar 2 luni de la nuntă. Câștigătorul sezonului 13 iUmor și Denisa Drăgan au o fetiță de 5 luni
Ramore și soția lui divorțează la doar 2 luni de la nuntă. Câștigătorul sezonului 13...
"Mie nu îmi place să ling, după ce am scuipat o dată". Gheorghe Turda, despre...
Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu revin la PRO TV. Cei trei bucătari vor fi jurații sezonului 9 MasterChef România
Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu revin la PRO TV. Cei trei bucătari vor...
Țara care oferă tinerilor bani pentru chirie și navetă. Firmele vor primi 50% din salariul plătit acestora
Țara care oferă tinerilor bani pentru chirie și navetă. Firmele vor primi 50% din salariul...
Șase zodii vor trece prin cea mai mare schimbare din viața lor. Urmează cea mai bună perioadă pentru acești nativi
Șase zodii vor trece prin cea mai mare schimbare din viața lor. Urmează cea mai...