Acasă » Horoscop » HOROSCOP 17 AUGUST. Taurii sunt interesaţi de achitarea unor…

HOROSCOP 17 AUGUST. Taurii sunt interesaţi de achitarea unor…

De: Cancan 16/08/2017 | 22:57
HOROSCOP 17 AUGUST. Taurii sunt interesaţi de achitarea unor...

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Eşti destul de obosit din cauza numeroaselor solicitări la care ai fost supus în ultima perioadă, lucrezi în condiţii de stres pe care le gestionezi cu greu, de aceea trebuie să te ocupi şi de tine. Nu ai multe hotărâri de luat, dar cele de care te preocupi sunt importante şi pe termen lung! Deschide bine ochii, analizează şi fii foarte concis în privinţa următorilor paşi pe care îi ai de făcut!

Taur – Eşti interesat de achitarea unor datorii, dar pentru asta ai nevoie de precauţie pentru a nu te dezechilibra din punct de vedere financiar. Trasează o strategie clară pe care să o urmezi cu stricteţe şi care să te elibereze de poveri, dar să îţi asigure şi confort. Dacă cineva te-a şicanat mai mult timp şi ai nervii întinşi la maxim, este posibil ca acum să reacţionezi impulsiv, să ataci şi să explodezi.

Gemeni – În semnul zodiacal opus ţie se află Saturn, profesorul şi procurorul zodiacului, care îţi îngreunează parcursul, îţi aduce unele lecţii sau blocaje pe care trebuie să le depăşeşti. Chiar dacă ţi se pare că este greu şi că este nevoie de multe sacrificii, la capătul drumului te aşteaptă şi recompense de ordin personal – maturitate, înţelepciune, simţ practic, realism şi determinare de a merge mereu mai departe.

Rac – Este nevoie să realizezi că orice situaţie ostilă care vine către tine în acest moment trebuie tratată cu înţelepciune, cu diplomaţie şi tact, altfel nu vei reuşi decât să pui paie pe foc şi să complici lucrurile şi mai tare. Din punct de vedere relaţional, dacă partenerul de viaţă se confruntă cu unele probleme şi are de luat nişte decizii, susţine-l, sfătuieşte-l şi arată-i cât mai multă înţelegere.

Leu – Deşi ţi se întâmplă multe lucruri bune şi ai parte de asocieri favorabile, parcă nu vezi partea plină a paharului şi eşti urmărit de griji. Încearcă să te linişteşti, să fii optimist şi pozitiv, iar totul se va desfăşura mult mai armonios. Totodată, tendinţa de a dramatiza trebuie potolită, altfel îi vei alarma şi pe cei din jur. În tot ceea ce faci, descoperă o nouă formă de organizare şi de gestionare a energiilor.

Fecioară – Fă ordine acolo und ţi se pare că lucrurile nu mai merg aşa cum trebuie, pune la punct situaţiile marcate de haos şi lucrează cât mai mult pentru liniştea ta sufletească. Poţi redeschide vechi proiecte la care lucrai, dar dezinteresul celor din jur te sperie şi te face să ai dubii. Înlătură această stare şi fii mai determinat, mai responsabil şi mai atent cu planurile pe care le ai, fără să depinzi de alţii.

Balanţă – Dacă simţi că trebuie să faci schimbări radicale în privinţa locuinţei, este indicat să nu acţionezi sub primul impuls şi să fii mai atent la consecinţele ce derivă de aici – financiare, relaţionale şi emoţionale. Meditează mai mult la cauzele care te determină să simţi aşa, detaşează-tepentru moment şi echilibrează-ţi trăirile, prima schimbare va trebui să vină din interiorul tău.

Scorpion – Ai multă forţă interioară, dar şi o sensibilitate emoţională, care te face să reacţionezi aşa cum nu preconizai în situaţiile limită. Gestionează-ţi mai bine trăirile, lăsând totuşi să se vadă şi latura ta umanitară. În plan personal, trebuie să înţelegi că nu tot timpul viaţa este roz, ci mai vine la pachet şi cu provocări, tensiuni şi probleme, ce ne ajută să fim mai compleţi, să experimentăm şi să ne depăşim.

Săgetător – Dacă ceva nu se desfăşoară conform planului pe care ţi l-ai propus, nu te enerva şi nu intra în panică, totul va fi sub control şi se va aşeza mai bine decât îţi imaginai. Lasă ca totul să vină de la sine şi ai încredere într-o traiectorie divină. Dorinţa de a prelua controlul şi de a pune piciorul în prag trebuie domolită, ceea ce te va face să conştientizezi ce este cu adevărat de valoare.

Capricorn – Te poţi confrunta cu unele slăbiciuni care vin din subconştient, de aceea ai de înfruntat cel mai mare duşman, tu. Pentru a depăşi această necesitate, este nevoie de conştientizare, de forţă interioară şi de dorinţa de a răzbi. Este o perioadă care impune şi cernerea unor prietenii sau a unor relaţii care te trag în jos, care te blochează sau care te conduc în altă direcţie decât cea pe care ţi-o doreşti.

Vărsător – Chiar dacă eşti tulburat, nu insista acolo unde nu este cazul, nu vei reuşi decât să tensionezi şi mai mult o situaţie sau să o complici. Oricât de multe metode de precauţie ţi-ai lua, destinul poate să îţi joace feste la care nu te aşteptai. Confortul emoţional vine prin relaţia de cuplu şi persoana pe care o iubeşti, care are darul de a te linişti, de a te înţelege şi de a se ocupa de sufletul tău.

Peşti – Înconjoară-te de oameni puternici, care ştiu să îşi gestioneze problemele şi care te pot direcţiona şi pe tine, altfel nu vei funcţiona la parametrii maximi. Atenţie la comunicare, la negocieri sau la discuţiile importante, este posibil să fii pus într-o situaţie jenantă şi să faci o gafă. În plan personal, este nevoie să iei unele decizii în favoarea persoanelor care ţin cu adevărat la tine, arătându-le astfel şi sentimentele tale.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar pentru orice buzunar
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar...
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42 de ani!
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42...
Smiley A FILMAT-O AȘA pe Gina Pistol: „Te pregătești?”. Apoi a postat-o pe net
Smiley A FILMAT-O AȘA pe Gina Pistol: „Te pregătești?”. Apoi a postat-o pe net
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au cunoscut celebritatea
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Zodia care nu se dă niciodată bătută, indiferent cât de grea este viața
Zodia care nu se dă niciodată bătută, indiferent cât de grea este viața
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului era coborât în groapă?
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce...
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Yamato și Bettyshor, prinși în timp ce se sărutau la Gala RXF! Primele dezvăluiri despre o posibilă împăcare: „Poate da, poate nu...”
Yamato și Bettyshor, prinși în timp ce se sărutau la Gala RXF! Primele dezvăluiri despre...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre ei doi: „Virginia, chiar nu mă șochează nimic în lumea asta, crede-mă.”
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Au apărut primele căpşuni româneşti în pieţe. Cu cât se vinde un kilogram 
Au apărut primele căpşuni româneşti în pieţe. Cu cât se vinde un kilogram 
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape...
Fabrica din România care produce pe bandă rulantă. Produsele pe care românii le adoră se vând în toată țara și sunt mai bune decât cele din import
Fabrica din România care produce pe bandă rulantă. Produsele pe care românii le adoră se...
Peștele ieftin și bogat în vitamina D pe care îl găsești în toate supermarketurile din România. Nutriționistul Cristian Mărgărit îl recomandă: ”Este un miracol pentru imunitate”
Peștele ieftin și bogat în vitamina D pe care îl găsești în toate supermarketurile din...
Românii, OBLIGAŢI să dea bani. Va fi lege în 2025: Au de unde
Românii, OBLIGAŢI să dea bani. Va fi lege în 2025: Au de unde
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Putin cutremură omenirea. Ordin ISTORIC dat la Moscova: Totul s-a rezolvat
Putin cutremură omenirea. Ordin ISTORIC dat la Moscova: Totul s-a rezolvat
Un produs foarte căutat s-a ieftinit. Mulți români l-au cumpărat deja
Un produs foarte căutat s-a ieftinit. Mulți români l-au cumpărat deja
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: Doar două ore, în weekend!
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă din timpul căsniciei cu Alina Sorescu:
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
Ce salariu ar primi chefii Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu de la Pro TV. Suma pentru care a lăsat în urma „Chefi la cuțite”
Ce salariu ar primi chefii Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu de la Pro TV. Suma pentru...
Gigantul care deschide o nouă fabrică în România. E aproape de București, oferă 200 de locuri de muncă
Gigantul care deschide o nouă fabrică în România. E aproape de București, oferă 200 de...
Lidl bagă la ofertă de sâmbătă, 20 aprilie 2024, produsele pe care toți românii le caută. Se vor vinde ca pâinea caldă
Lidl bagă la ofertă de sâmbătă, 20 aprilie 2024, produsele pe care toți românii le...