Acasă » Horoscop » HOROSCOP 17 IANUARIE. Leii trebuie să fie prudenţi cu banii!

HOROSCOP 17 IANUARIE. Leii trebuie să fie prudenţi cu banii!

De: Cancan 16/01/2018 | 21:32
HOROSCOP 17 IANUARIE. Leii trebuie să fie prudenţi cu banii!

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Fă astăzi o schimbare pe care o aştepţi şi o doreşti de mai mult timp, deoarece ai astre favorabile de partea ta. Dacă ceva nu ţi se pare bine în raport cu unele persoane, este indicat să îţi asculţi intuiţia şi să le eviţi cât mai mult! La locul de muncă, fii cu băgare de seamă la disputele pentru putere, ţi-ar putea aduce multă tensiune şi supărare! O atitudine pacifistă te va salva de la orice situaţie nefavorabilă!

Taur – Dacă eşti nemulţumit că partenerul de viaţă nu îţi înţelege trăirile afective este indicat să ai o discuţie mult mai profundă cu el. Este posibil ca şi tu să fi neglijat unele aspecte şi acum să vă învărtiţi într-un cerc vicios! Monitorizează-ţi mai bine finanţele şi fii mai responsabil în ceea ce priveşte cheltuielile, ai putea avea parte de unele pierderi. Sursa ta de energie şi încărcare a bateriilor se va face în cămin, alături de cei dragi!

Gemeni – Finalizează proiectele pe care ţi le-ai luat ca angajament şi ţine-te de cuvânt cu ceea ce ai promis! Ţi s-ar putea reproşa că nu eşti prea atent sau prea profund, de aceea fii mai pe fază şi la relaţia cu partenerul de viaţă! Poţi asista la unele răsturnări de situaţie în anturajul din care faci parte, de aceea este bine să fii mai rezervat în ceea ce afirmi! Ai alături de tine familia, care îţi fa fi alături în această perioadă!

Rac – Foloseşte-ţi inteligenţa emoţională pentru a înţelege o persoană din anturajul tău, punându-te pentru un moment în locul său. Este o perioadă bună în care te poţi dedica unor gesturi caritabile! La locul de muncă, nu spune vorbe care nu se pot retrage, nu fi impulsiv şi agresiv în comunicare, deoarece poţi ajunge uşor la dispute. Datorită unei vieţi sociale foarte intense, poţi întâlni o persoană care să te înveţe multe lucruri noi.

Leu – Fii foarte prudent cu investirea banilor şi nu împrumuta în această perioadă. Chiar dacă apar şi câştiguri, este mai indicat să strângi ceea ce ai şi să nu fii risipitor. Dacă ai experimentat o perioadă mai grea cu banii, iar dacă eşti precaut, ai şansa de a te redresa destul de rapid! Pune-ţi în valoare talentele şi arată ceea ce ştii, acum ai şansa de a te afirma cu ceva! Conjuncţia dintre Mercur şi Pluto îţi sugerează să fii atent la felul în care gândeşti deoarece forţa lor are puterea de a şi materializa!

Fecioară – Felul în care priveşti lucrurile generează energie de un anume tip, pozitivă sau negativă. Dacă îţi menţii o atitudine bună faţă de tot ceea ce se întâmplă, vei menţine un echilibru care să nu te afecteze emoţional! Domeniul banilor îţi aduce unele nemulţumiri, dar nu dramatiza, vei putea câştiga o sumă importantă în curând! Capacitatea ta de a menţine legăturile cu unii colaborări va fi testată în curând, aşadar fii mai atent la cei care merită să rămână în viaţa ta!

Balanţă – Interacţionează calm şi diplomat cu şefii deoarece pot apărea divergenţe la care nu te-ai aşteptat şi pe care nu le mai poţi evita! Primeşti veşti care duc la schimbări în cercul de prietenii, iar acum poţi cunoaşte persoane benefice, care să îţi deschidă uşi importante! Atenţie la sănătate şi la imunitate. Este bine să te fortifici mai tare, să te păzeşti de frig şi să te odihneşti mai mult!

Scorpion – Investiţii de sume gândite strategic te-ar putea ajuta să faci un pas înainte în dezvoltarea ta pe mai multe planuri! Este posibil să primeşti un răspuns favorabil în intenţia de a călătoti în străinătate, ceea ce poate fi o idee foarte bună de sărbători. Alege cea mai favorabilă companie, alături de care să te simţi în armonie şi cu care să poţi avea o vacanţă de vis! Climatul astral este favorabil, deci profită din plin de perioada aceasta!

În relaţia de cuplu se menţin atenţionările, ca atare nu fi restrictiv sau inflexibil.

Săgetător – Poţi investi în imaginea ta, făcând multe lucruri pentru propria persoană – o coafură nouă, obiecte de vestimentaţie sau o nouă atitudine. Priceperea îţi va fi testată la locul de muncă, iar dacă lucrezi la încrederea în sine, totul va ieşi mai mult decât bine! Cei din jur de vor stima….

Comunicarea cu colegii te ajută să faci echipă bună şi să soluţionezi multe probleme!

Capricorn – Aspectele astrale ale perioadei îţi aduc în atenţie noi oportunităţi la nivel financiar. Concentrează-te pe proiecte, pe muncă şi pe responsabilităţi, deoarece îţi pot aduce recunoaştere, şansă bună şi chiar bani. Totodată, este posibil să îţi descoperi noi talente sau să găseşti ocazia de a ţi le perfecţiona pe cele existente. În dragoste, poţi simţi nevoia de a sta mai mult alături de persoana iubită, dar în intimitate, departe de lumea cotidiană, prieteni sau familie!

Vărsător – Datorită muncii pe care ai depus-o în ultima perioadă şi a oboselii care s-a tot acumulat, nevoia de odihnă este din ce în ce mai mare. Fă în aşa fel încât să te poţi ocupa mai mult de nevoile tale personale şi detaşează-te de responsabilităţile care te împovărează, deoarece fără a-ţi încărca bateriile randamentul tău va fi în scădere. Ia-ţi sănătatea în serios şi ai grijă de tine mai mult!

Peşti – Astăzi este o zi favorabilă întâlnirii cu persoana iubită, discuţiilor şi deciziilor ce se iau în doi şi a planurilor de viitor. Lasă-ţi inima deschisă şi fă un pas înainte către relaţia în care eşti implicat. Dacă există nemulţumiri ce s-au acumulat este indicat să nu mai amâni şi să le exprimi cât mai clar şi concis. Pune accent pe ceea ce simţi şi nu te sfii să împărtăşeşti totul cu cel care îţi este alături.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Care sunt cele mai otrăvitoare PLANTE din România. Unele persoane le-au ținut acasă, în vaze, fără să știe cât de periculoase sunt
Care sunt cele mai otrăvitoare PLANTE din România. Unele persoane le-au ținut acasă, în vaze,...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Filmați goi la DUȘ! Cum au apărut pe net FOTBALISTUL celebru și soția lui CÂNTĂREAȚĂ
Filmați goi la DUȘ! Cum au apărut pe net FOTBALISTUL celebru și soția lui CÂNTĂREAȚĂ
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea...
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o sumă mare în cont și i-au furat 140.000 €
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Care este starea de sănătate a Regelui Charles al III-lea. Familia Regală Britanică a făcut anunțul în urmă cu puțin timp
Care este starea de sănătate a Regelui Charles al III-lea. Familia Regală Britanică a făcut...
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a trăit „Au fost restaurante care nu m-au primit. A căzut cerul pe mine.”
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din jur.
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Secretul autorităților din toate buletinele românilor. Ce înseamnă, de fapt, ultima cifră din CNP
Secretul autorităților din toate buletinele românilor. Ce înseamnă, de fapt, ultima cifră din CNP
Horoscopul hindus. Ce spune, de fapt, ziua de naștere despre tine și capcanele de care să te ferești
Horoscopul hindus. Ce spune, de fapt, ziua de naștere despre tine și capcanele de care...
Regulă pentru absolut toți șoferii din România. Se pedepsește cu închisoarea de la 2 la 7 ani
Regulă pentru absolut toți șoferii din România. Se pedepsește cu închisoarea de la 2 la...
Câți bani cere Theo Rose ca să cânte la un eveniment pentru 60 de minute. Și-a mărit tariful pentru 2024
Câți bani cere Theo Rose ca să cânte la un eveniment pentru 60 de minute....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Traian Băsescu a răbufnit: Nu are ce căuta în funcția de președinte al României
Traian Băsescu a răbufnit: Nu are ce căuta în funcția de președinte al României
Băsescu îl spulberă iar pe Geoană. Întrebarea la care trebuie să răspundă
Băsescu îl spulberă iar pe Geoană. Întrebarea la care trebuie să răspundă
„Armata OBLIGATORIE” în România!? Anunțul care bulversează milioane de români
„Armata OBLIGATORIE” în România!? Anunțul care bulversează milioane de români
Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu:
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
Carmen Iohannis, lăudată de această dată pentru ținuta purtată. Cum s-a îmbrăcat în timpul unei vizite oficiale în Coreea de Sud
Carmen Iohannis, lăudată de această dată pentru ținuta purtată. Cum s-a îmbrăcat în timpul unei...
Fabrica uriașă din România care a fost cumpărată de străini. Făcea un produs adorat de oameni
Fabrica uriașă din România care a fost cumpărată de străini. Făcea un produs adorat de...
Cât de des trebuie să oprești, de fapt, routerul WiFi. Prea puțini români știu secretul pentru un internet mai rapid
Cât de des trebuie să oprești, de fapt, routerul WiFi. Prea puțini români știu secretul...