Acasă » Horoscop » HOROSCOP 17 IULIE. Taurii câştigă banii uşor

HOROSCOP 17 IULIE. Taurii câştigă banii uşor

De: Cancan 16/07/2017 | 23:50
HOROSCOP 17 IULIE. Taurii câştigă banii uşor

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Săptămâna în curs tinde să fie una bogată în evenimente şi oportunităţi, dar care necesită o evaluare atentă a implicaţiilor. Este o perioadă alertă, cu evenimente într-o succesiune imprevizibilă, ce te pot lua prin surprindere, dar intuiţia te poate ajuta să iei deciziile corecte în timp util. Ca atare, planul profesional este plin de provocări şi de speranţe!

Taur – În această săptămână banii pot fi câştigaţi mai uşor, apar oferte de colaborare pe neaşteptate, primeşti prime, cadouri sau recompense. Acest noroc nu va dura însă o veşnicie, ca atare apare pericolul să nu îţi administrezi în mod chibzuit veniturile. Pentru cei ce nu au încă o pereche, vor apărea cu siguranţă admiratori. Este o chestiune de alegere: te poţi angaja în flirturi şi idile sau poţi face o alegere serioasă, aceea de a porni în viaţă alături de cineva. Dacă eşti într-o relaţie vei reuşi să reaprinzi flacăra iubirii.

Gemeni – Poţi găsi acum cu uşurinţă soluţii la probleme mai vechi, eşti deschis spre diverse surse de inspiraţie, simţi că trăieşti din nou la capacitate maximă. Profesional, este o săptămână bună; proiecte începute mai demult sunt remarcate şi îşi arată roadele. Rezultatele obţinute în această perioadă îţi permit să te pui în valoare, să te prezinţi celorlalţi într-o lumină favorabilă, apropiată de talentul şi pasiunea pe care le investeşti în acţiunile tale.

Rac – Simţi că trebuie să faci schimbări importante de stil de viaţă sau de direcţie. Prea preocupat de sine, este posibil să nu iei în considerare şi sentimentele celor care vor fi afectaţi de aceste schimbări. Ca atare, pot apărea crize în relaţiile cu cei apropiaţi. Din punct de vedere al sănătăţii, fii cu băgare de seamă la dezechilibrele stomacului, care somatizează toate emoţiile tale!

Leu – Nu prea există stabilitate şi predictibilitate în domeniul profesional, iar problemele cu care te confrunţi nu sunt de rutină şi au nevoie de atenţie şi răspunsuri rapide. Ai putea să te gândeşti totuşi că acestea reprezintă tot atâtea oportunităţi de a acumula experienţă şi de a te face remarcat. Eşti solicitat pe multiple planuri, dar ar fi o greşeală să îţi risipeşti forţele încercând să te împarţi peste tot.

Fecioară – Sarcina ta pentru săptămâna aceasta este să înveţi să fii mai optimist, mai vesel şi mai plin de energie. Dacă te afli la un început de drum, fie pe plan personal, fie profesional, este perioada în care îţi vei stabili anumite puncte de reper şi în care vei începe să îţi consolidezi fie relaţia de cuplu, fie poziţia la locul de muncă. Vei primi responsabilităţi noi şi dacă te achiţi onorabil de acestea, efectele muncii se vor vedea aproape imediat.

Balanţă – Poţi da dovadă de superficialitate în relaţia de cuplu sau se poate întâmpla ca aceasta să nu mai fie o prioritate pentru tine. Dacă îţi doreşti să eviţi orice situaţie neplăcută pe acest plan, trebuie să acorzi mai multă atenţie partenerului. Dacă eşti singur în acest moment, nu trebuie să te afunzi în planuri şi muncă pentru că poţi rata şansele de a-ţi găsi o pereche.

Scorpion – Este posibil să fii evaluat după felul în care îţi îndeplineşti sarcinile directe, ca atare ar fi bine să te concentrezi asupra acestora. Financiar, este o perioadă în general favorabilă. Rezolvarea ineditelor sarcini şi probleme de la locul de muncă te poate ajuta să îţi sporeşti veniturile în mod corespunzător. Chiar dacă nu prea ai timp să petreci alături de familie, ar trebui să nu neglijezi relaţiile cu cei dragi.

Săgetător – Preocuparea principală a acestei perioade este să înveţi să ţii pasul cu schimbările bruşte. Dacă vei putea face acest lucru, vei avea numeroase victorii pe plan profesional şi vei putea cunoaşte faima şi dezvoltarea. În plan personal, este esenţial să îţi păstrezi calmul şi să te gândeşti de două ori înainte de a lua orice decizie. În plus, atunci când trebuie să faci compromisuri în viaţa de cuplu, trebuie să accepţi faptul că uneori este necesar să faci şi ceea ce trebuie, nu doar ceea ce vrei.

Capricorn – Deoarece eşti o fire dinamică, care depune eforturi pentru a obţine rezultate şi performanţe în timp scurt, eşti deranjat de amânări, întârzieri, refuzuri. Este o perioadă propice realizării proiectelor mai vechi ce nu au fost încă abordate, ca atare, poţi recupera acum. În plus, tot în acest moment ai şi o mai mare deschidere faţă de lucrul în echipă. Pentru asta, vei avea alături de tine oameni valoroşi, cu care poţi face schimb de experienţă.

Vărsător – Trebuie să fii mai dinamic decât de obicei, să nu laşi pe mâine tot ce poţi face astăzi şi să îţi descoperi latura creativă. Proiectele pot fi numeroase, iar ca atare va fi nevoie să te dezvolţi pentru a le face faţă, inclusiv emoţional. Din cauza volumului mare de muncă, poţi fi agitat şi nervos, însă cu siguranţă nu vei avea motive serioase să te plângi.

Peşti – Este perioada în care trebuie să cântăreşti foarte bine orice situaţie înaite de a lua o decizie. Important de reţinut este faptul că, în caz contrar, buna ta reputaţie de la locul de muncă va avea de suferit. O doză de prudenţă în plus nu strică niciodată. Pe plan personal, te poţi face remarcat datorită umorului şi exuberanţei.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Acest bărbat a aruncat o cameră de filmat, într-o gaură adâncă de 93 de metri, sub ANTARCTICA, și a făcut o descoperire ireală. Iată imaginile!
Acest bărbat a aruncat o cameră de filmat, într-o gaură adâncă de 93 de metri,...
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42 de ani!
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42...
Cele mai FIERBINȚI 40 de IMAGINI în care a apărut vreodată KIM KARDASHIAN! Îți TAIE RESPIRAȚIA
Cele mai FIERBINȚI 40 de IMAGINI în care a apărut vreodată KIM KARDASHIAN! Îți TAIE...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au cunoscut celebritatea
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Zodia care nu se dă niciodată bătută, indiferent cât de grea este viața
Zodia care nu se dă niciodată bătută, indiferent cât de grea este viața
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului era coborât în groapă?
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce...
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Imagini sfâșietoare cu văduva lui Costel Corduneanu. Femeia nu s-a putut dezlipi de sicriul soțului ei. Fostul luptător a fost condus pe ultimul drum de familie și cunoscuți
Imagini sfâșietoare cu văduva lui Costel Corduneanu. Femeia nu s-a putut dezlipi de sicriul soțului...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre ei doi: „Virginia, chiar nu mă șochează nimic în lumea asta, crede-mă.”
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Ancuţa Popoviciu rămâne judecătoarea dosarului de la 2 Mai. Judecătoria Mangalia a respins defintiv cererea de abţinere
Ancuţa Popoviciu rămâne judecătoarea dosarului de la 2 Mai. Judecătoria Mangalia a respins defintiv cererea...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape...
Gigantul care deschide o nouă fabrică în România. E aproape de București, oferă 200 de locuri de muncă
Gigantul care deschide o nouă fabrică în România. E aproape de București, oferă 200 de...
Lidl bagă la ofertă de sâmbătă, 20 aprilie 2024, produsele pe care toți românii le caută. Se vor vinde ca pâinea caldă
Lidl bagă la ofertă de sâmbătă, 20 aprilie 2024, produsele pe care toți românii le...
România demolează Austria. Anunțul a venit chiar azi, 19 aprilie: Greu, dar am obținut
România demolează Austria. Anunțul a venit chiar azi, 19 aprilie: Greu, dar am obținut
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
E strict interzis în România dacă stai la BLOC. Se face ÎNCHISOARE
E strict interzis în România dacă stai la BLOC. Se face ÎNCHISOARE
O vedetă PRO TV, decizie de neînțeles. De ce s-a retras din televiziune
O vedetă PRO TV, decizie de neînțeles. De ce s-a retras din televiziune
BANC | „Bulă, poți să-mi împrumuți 500 de lei până la salariu?”
BANC | „Bulă, poți să-mi împrumuți 500 de lei până la salariu?”
Soţia lui Ciprian Marica a avut cea mai provocatoare apariţie! Imaginile incendiare cu partenera de viaţă a milionarului român
Soţia lui Ciprian Marica a avut cea mai provocatoare apariţie! Imaginile incendiare cu partenera de...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Nepotul lui Florin Salam, Adrian Petrache, reușită uriașă în carieră:
Nepotul lui Florin Salam, Adrian Petrache, reușită uriașă în carieră: "'Cu bucurie și recunoștiință, vă...
Mellina s-a confruntat cu probleme mari de sănătate. A fost la un pas de anorexie. Cum s-a vindecat după ce a mers la o mănăstire
Mellina s-a confruntat cu probleme mari de sănătate. A fost la un pas de anorexie....
Filmul care e foarte popular pe Netflix. Are o poveste unică, a rupt topul în întreaga lume și e la mare căutare și în România
Filmul care e foarte popular pe Netflix. Are o poveste unică, a rupt topul în...
Ai cont și card la Raiffeisen Bank România? Gigantul a făcut un anunț important pentru toți clienții. Ce nu mai ai voie să faci
Ai cont și card la Raiffeisen Bank România? Gigantul a făcut un anunț important pentru...