HOROSCOP 17 MARTIE. Racii au probleme cu banii!

Publicat: 16/03/2017 | 23:35
HOROSCOP 17 MARTIE. Racii au probleme cu banii!

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Nu este cea mai bună zi pentru relaţia de iubire în care eşti implicat, mai ales că astăzi sunteţi angrenaţi în activităţi diferite. Nu te posomorî, ci caută bucuria în ceea ce faci, în interiorul tău şi în cei cu care socializezi. Chiar dacă eşti lipsit de creativitate, de ingeniozitate şi de dorinţă de libertate, poţi finaliza unele proiecte pe care le-ai început cu mai mult timp în urmă. Fii responsabil şi nu amesteca viaţa personală cu cea profesională.

Taur – Treburile domestice nu te încântă foarte tare şi nici nu prea ai chef să îţi petreci timpul pe acasă, aşa că găseşte-ţi preocupări diverse, afară, care să te ţină ocupat cât mai mult. Relaţia cu un membru din familie poate fi tensionată, dar dacă pui preţ pe gestionarea ei cu maturitate, înţelepciune şi obiectivitate, poţi ajunge cât de curând la un consens care să vă mulţumească pe amândoi.

Gemeni – Socializarea şi comunicarea nu sunt punctul tău forte astăzi, când poţi fi greu înţeles de cei din jur. Parcă una spui şi alta se recepţionează, dialogul se tensionează repede, iar divergenţele de opinie stau să escaladeze în orice moment. Din acest motiv, fii cu băgare de seamă şi la înţelegerile pe care le faci, la acordul pe care ţi-l dai sau la actele pe care le semnezi, s-ar putea să apară încurcături.

Rac – Situaţia financiară nu este dintre cele mai luminoase astăzi, mai ales că este posibil să ai plăţi de făcut sau de achitat datorii. Chiar dacă nu rămâi cu foarte mulţi bani în buzunar, eliberează-te de aspectele ce te mai leagă de trecut şi care te împovărează. Situaţia nu va dura mult şi vei găsi resursele necesare pentru a progresa de acum înainte. Bazează-te pe talentele şi calităţile pe care le ai.

Leu – Soarele, planeta ce te guvernează, se află în aspecte stresante cu Saturn, planeta karmei, moment în care te poţi simţi mult mai cu picioarele pe pământ, ancorat în lumea din jur şi foarte realist. Lentila roz sau luminoasă prin care priveai lumea dispare, iar tu ai ocazia să vezi realitatea aşa cum este ea de fapt. Nu te întrista şi nu fi dezamăgit, ci trage concluziile necesare ce derivă din ceea ce afli.

Fecioară – Astăzi eşti mai îngândurat, mai ancorat în trecut şi mai atent la experienţele pe care le-ai depăşit decât la ceea ce se întâmplă acum în jurul tău. Foloseşte această stare pentru a trage unele concluzii importante, pentru a observa ceea ce nu a funcţionat şi ceea ce ai făcut bine, pentru a ştii cum să reacţionezi de acum înainte şi ce decizii trebuie să iei. Pune-te pe primul loc şi nu mai face compromisuri.

Balanţă – Tensiunea dintre tine şi un prieten poate atinge astăzi apogeul, mai ales dacă nu faceţi niciun pas către înţelegere şi către împăcare. Revizuieşte-ţi comportamentul, atitudinea, ceea ce ai afirmat, dar punctează şi ceea ce te-a deranjat la cealaltă persoană. Poate fi un moment important, în care să ai unele revelaţii despre felul în care abordezi relaţiile, dar şi despre felul în care faci unele compromisuri.

Scorpion – Statutul profesional şi prestigiul pot fi puse astăzi în dificultate de către unele erori pe care le-ai comis, de către o persoană cu autoritate sau de către oamenii cu care lucrezi. Apără-ţi imaginea reacţionând spre interesul tău, spunând adevărul şi arătând experienţa şi profesionalismul de care beneficiezi. Nu încerca să te cerţi, ci menţine-ţi calmul, diplomaţia şi respectul pentru cei din jur.

Săgetător – Cuadratura dintre Soare şi Saturn îţi poate aduce astăzi mici blocaje, mai ales în relaţia pe care o ai cu străinătatea, dacă eşti plecat într-o călătorie sau dacă lucrezi cu persoane de altă naţionalitate. Concepţiile tale pot fi neînţelese, să apară divergenţe în opinii sau să ai parte de unele amânări, întărzieri sau tensiuni. Cu toate acestea, relaxează-te şi acţionează cu maturitate, fără să te grăbeşti.

Capricorn – Nu ai parte de foarte multă energie, eşti obosit şi dornic să termini serviciul cât mai repede cu putinţă. Ca atare, nu te lansa în treburi complicate, în discuţii legate de bani sau afaceri şi nu demara proiecte importante. Finalizează ceea ce era pe lista de ordine, după care caută să te odihneşti, să te relaxezi şi să îţi încarci bateriile. Starea de sănătate şi de bine este mai importantă decât orice.

Vărsător – Relaţia cu cei din jur şi mai ales cea cu partenerul de viaţă poate trece printr-o perioadă în care nu vă înţelegeţi foarte bine, în care nu vă bucuraţi unul de celălalt aşa cum ar trebui sau în care aveţi divergenţe. Cu toate acestea, nu te enerva sau nu pune la suflet, oricine poate avea toane, momentul va fi depăşit destul de uşor. Axează-te pe responsabilităţile zilnice şi dă dovadă de înţelegere la nivel uman.

Peşti – Astăzi nu te simţi în apele tale, eşti melancolic, trist sau neatent, iar asta se vede mai ales la locul de muncă. Nu este nevoie să parezi şi să ascunzi ceea ce ai pe suflet, chiar dacă simţi că cei din jur nu te pot înţelege sau ajuta. Vorbeşte, fii deschis şi uşurează-ţi inima de ceea ce te apasă. Spre seară, destinde-te ieşind în oraş, fă o plimbare, vizionează un film sau alege o companie drăguţă care să ţi se alăture în tot ceea ce faci.