Acasă » Horoscop » HOROSCOP 17 NOIEMBRIE. Peştii au un sfârşit de săptămână plin de evenimente

HOROSCOP 17 NOIEMBRIE. Peştii au un sfârşit de săptămână plin de evenimente

De: Cancan 16/11/2017 | 23:21
HOROSCOP 17 NOIEMBRIE. Peştii au un sfârşit de săptămână plin de evenimente

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Fii cu băgare de seamă, nervii sunt descătuşaţi azi la tot pasul încât ar fi chiar o mirare să descoperi vreun loc unde lumea ţi se adresează amabil şi manierat. Succesul depinde numai de atitudinea pozitivă pe care o abordezi în faţa provocărilor zilei, deci zâmbeşte: totul va ieşi bine, exact cum vrei! În dragoste, azi contează fidelitatea, sinceritatea, realismul cu care priveşti relaţia, fără a te amăgi pe tine şi pe partener cu lucruri care nu te reprezintă.

Taur – Azi degaji încredere prin felul tău de a vorbi şi de a acţiona, alungi dubiile din mintea celor mult prea sensibili şi devii un exemplu demn de urmat. De foarte departe vin cele mai frumoase veşti şi cele mai utile informaţii, ca atare îndreaptă-ţi atenţia spre alte localităţi sau spre ţări străine. Nu te preocupa de lucrurile mărunte din jurul tău, ci priveşte dincolo de graniţele lumii în care trăieşti. Dacă pleci la drum, va fi cu succes.

Gemeni – Chiar dacă umorul poate fi greşit interpretat, nu te poţi abţine să nu te distrezi pe seama celor pe care nu prea îi ai la suflet. Totuşi, renunţă la ego! Orice ieşire din casă poate fi de bun augur, deci nu sta pe loc: schimbă traseul tău obişnuit casă-serviciu şi retur, pentru că pot apărea surprize plăcute. Norocul, atunci când apare, nu te aşteaptă să te gândeşti şi nici nu te intreabă dacă eşti pregătit. Prinde repede şansa care se iveşte azi la neprevăzut!

Rac – Cei din jur se îndoiesc de tine şi îţi pun beţe în roate ce nu te lasă să duci la îndeplinire ceea ce ai început. Poate le-ai oferit motive de suspiciune. Ai mare grijă la gesturile bruşte pe care eşti gata să le faci! Nici nu ştii ce efecte dezastruoase poate avea o decizie pripită luată la nervi! Chiar dacă ai dreptate, cineva are de suferit de pe urma replicilor tale: ori cel căruia i te adresezi, ori tu, pentru ca nu vei şti cum să îţi repari gestul făcut.

Leu – Astăzi eşti într-o dispoziţie foarte bună, înconjurat de multă lume, cu dorinţă de vorbă, de socializare şi de petrecere a timpului în cel mai plăcut mod. Chiar dacă unele griji şi responsabilităţi mocnesc în planul secundar, nu le da importanţă, ci bucură-te de ceea ce îţi oferă clipa prezentă. Fă loc în acest peisaj şi persoanei pe care o iubeşti, va aduce o notă foarte pozitivă relaţiei voastre.

Fecioară – Nu te lăsa influenţat de disputa dintre doi prieteni şi nici nu încerca să te bagi pentru a-i împăca deoarece rişti să fii prost înţeles. Rămâi neutru şi nu îţi asuma o responsabilitate în plus, relaţia dintre ei se va echilibra la momentul potrivit. Totodată, nu este un moment bun în care să ieşi la cumpărături, vei ajunge să cheltuieşti mult mai mult decât ţi-ai propus iniţial.  

Balanţă – Accentul acestei zile se pune pe planul sentimental emoţional, când este indicat să te eliberezi de toată încărcătura care s-a acumulat în interior. Nu răspunde provocărilor ce vin din partea oamenilor cu care interacţionezi, rişti să ajungi la un conflict pe care îţi va fi greu să îl gestionezi. În planul familiei, o decizie care nu s-a luat la timpul potrivit revine în atenţia voastră şi vă cheamă la masa discuţiilor.

Scorpion – Nu te poţi împărţi între două situaţii sau între două persoane, aşa că fă o alegere şi dedică-te total unei singure variante. Dacă eşti în ceaţă şi nu ştii încă care este răspunsul potrivit pentru tine, fii sincer cu toţi cei implicaţi şi acordă-ţi răgazul de care ai nevoie pentru a-ţi pune ordine în gânduri şi sentimente. Totodată, nu exagera, nu promite ceea ce nu poţi face şi nu vorbi mai mult decât trebuie.

Săgetător – Astăzi eşti pus faţă în faţă cu realitatea în ceea ce priveşte relaţia cu un prieten, moment în care înfruntaţi o problemă mai veche sau în care apar unele disensiuni noi. Ai multe de învăţat în această perioadă, aşa că fii cu băgare de seamă la lecţiile pe care le ai de depăşit şi trage concluziile cele mai profunde. Atenţie şi la sănătate, imunitatea îţi poate fi scăzută în acest moment.

Capricorn – Se anunţă o zi mai tensionantă între tine şi persoana pe care o iubeşti – poate nu sunteţi pe aceeaşi lungime de undă, nu reuşiţi să comunicaţi, programul nu vă permite să vă întâlniţi sau poate optaţi pentru activităţi diferite. Nu pune la suflet aceste diferenţe şi caută să îţi împlineşti ziua prin altceva. Ocupă-te de propriile responsabilităţi pe care le-ai tot amânat în ultima perioadă sau relaxează-te în compania unui prieten bun.

Vărsător – Chiar dacă planurile zilei în curs nu vor ieşi aşa cum ai preconizat iniţial, vei ajunge la locul potrivit în cel mai oportun moment. Lasă-ţi destinul să îţi călăuzească paşii şi vei avea parte de o mare bucurie sau de o reuşită. Dacă o călătorie este programată pentru tine în următoarea perioadă, poţi avea parte de noi cunoştinţe sau, deşi la distanţă, de o nouă iubire!

Peşti – Se anunţă un weekend cu multe evenimente la care trebuie să participi, prilej de bucurie, distracţie, întâlnire cu prietenii, dar şi oboseală, stres şi multă alergătură. În relaţia cu persoana iubită poţi experimenta noi sentimente dacă eşti sincer şi exprimi ceea ce ai pe suflet. O discuţie pe care o veţi purta cât de curând este menită să lămurească multe necunoscute pe care le aveaţi unul despre celălalt.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Cum a scris ZANNI numele lui Andrei Ciobanu, pe biletul de nominalizare la Survivor All Stars. A făcut-o intenționat!
Cum a scris ZANNI numele lui Andrei Ciobanu, pe biletul de nominalizare la Survivor All...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Natalia Mateuț, noua iubită a lui Cătălin Cazacu? Unde au fost surprinși
Natalia Mateuț, noua iubită a lui Cătălin Cazacu? Unde au fost surprinși
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel,...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
O nouă filmare a atacului cu bombă din timpul retragerii trupelor americane din Afganistan contrazice raportul Pentagonului
O nouă filmare a atacului cu bombă din timpul retragerii trupelor americane din Afganistan contrazice...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
O tânără de doar 19 ani s-a întâlnit cu un bărbat pe care l-a cunoscut online și a sfârșit dezmembrată, într-un râu
O tânără de doar 19 ani s-a întâlnit cu un bărbat pe care l-a cunoscut...
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul ministrului Muncii
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Un nou smartphone se lansează în România. Prețuri pentru toate buzunarele
Un nou smartphone se lansează în România. Prețuri pentru toate buzunarele
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Insula din Europa unde te bucuri de soare și vreme bună 320 de zile pe an. E la două ore de România și poți avea o vacanță de vis aici
Insula din Europa unde te bucuri de soare și vreme bună 320 de zile pe...
Afacerea care poate să te îmbogățească peste noapte. A luat amploare în România și succesul e unul uriaș
Afacerea care poate să te îmbogățească peste noapte. A luat amploare în România și succesul...
Decizie obligatorie pentru toți șoferii români. Noua lege UE îți blochează contul bancar
Decizie obligatorie pentru toți șoferii români. Noua lege UE îți blochează contul bancar
Oana Lis, anunţul trist despre Viorel Lis înainte de Paşte
Oana Lis, anunţul trist despre Viorel Lis înainte de Paşte
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Interdicție pentru cei care stau la BLOC. Legea care i-a revoltat pe proprietari și chiriași: E anormal
Interdicție pentru cei care stau la BLOC. Legea care i-a revoltat pe proprietari și chiriași:...
Blestemul minelor de sare. Catastrofele din Ocna Mureș, un scenariu posibil pentru Slănic Prahova
Blestemul minelor de sare. Catastrofele din Ocna Mureș, un scenariu posibil pentru Slănic Prahova
BANCUL de vineri | Soțul, nevasta și câinele vecinului
BANCUL de vineri | Soțul, nevasta și câinele vecinului
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care nu şi-o poate scoate din cap
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Dansatoarea lui Dorian Popa, motivul despărțirii dintre artist și Babs?! Tânăra face lumină în acest caz:
Dansatoarea lui Dorian Popa, motivul despărțirii dintre artist și Babs?! Tânăra face lumină în acest...
Dinu Maxer și Magdalena Chihaia, afectați de ploile și inundațiile din Dubai. Cum le-a dat vremea rea planurile peste cap
Dinu Maxer și Magdalena Chihaia, afectați de ploile și inundațiile din Dubai. Cum le-a dat...
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute așa
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute...
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume o vizitează
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume...