Acasă » Horoscop » HOROSCOP 17 OCTOMBRIE. Leii au nevoie de compromisuri

HOROSCOP 17 OCTOMBRIE. Leii au nevoie de compromisuri

De: Cancan 16/10/2017 | 23:00
HOROSCOP 17 OCTOMBRIE. Leii au nevoie de compromisuri

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Încercările prin care ai trecut au fost benefice din punct de vedere al maturizării, al experienţei pe care ai acumulat-o şi al realizărilor pe care le-ai avut, aşa că şi de acum înainte priveşte totul ca o probă de la care ai multe roade de cules! Sentimental, nu te abate de la promisiunile pe care le-ai făcut şi fii foarte sincer cu persoanele la care ţii!

Taur – Socoteala de acasă nu se potriveşte cu cea din târg, ca atare fii pe fază pentru a depăşi unele situaţii la care nu te aşteptai! Factorul imprevizibil este puternic accentuat, iar tu va trebui să îl contracarezi cu spontaneitate! În cuplu, pune pe primul loc şi dorinţele partenerului care este posibil să ajungă la unele frustrări sau neîmpliniri dacă este neglijat!

Gemeni – Dacă nu te detaşezi un pic faţă de tensiunile pe care ţi le provoacă locul de muncă, vei ajunge să nu mai faci nimic cu plăcere sau cu dedicare şi să ţi se pară totul o povară! Ia-o mai încet, bucură-te de ceea ce îţi oferă viaţa şi echilibrează-te la nivel psihic! În acelaşi timp, dacă crezi că a venit momentul de a o lua pe cont propriu, trebuie să îţi asumi şi să faci un pas înainte!

Rac – Nu te lamenta cu privire la greşelile pe care crezi că ceilalţi le fac în legătură cu tine, ci introspectează mai mult felul în care şi tu te comporţi sau reacţionezi! Mai mult ca sigur adevărul este undeva la mijloc sau toate sunt interconectate! Punând în ordine principiile după care te guvernezi, se va schimba şi realitatea care te înconjoară!

Leu – Ia în calcul că dorinţele şi idealurile personale nu pot fi mereu în acord cu ceea ce îşi doresc şi ceilalţi de la viaţă, iar cum nu poţi trăi singur, va trebui să mai faci şi compromisuri sau sacrificii! Învaţă să laşi de la tine, să te armonizezi cu cei din familie, să vă respectaţi şi să vă susţineţi! În acest fel, vei ajunge la împlinire interioară mult mai repede!

Fecioară – Proiecte pe termen lung se arată pentru tine, dar ca să le poţi suţine este nevoie de mai multă implicare şi de mai multă determinare din partea ta! Canalizează-te pe ceea ce este important pentru tine şi asigură-te că nu sari sau nu pierzi etapele necesare evoluţiei tale! Din punct de vedere sentimental, acum este momentul de a lua o decizie importantă!

Balanţă – Dacă ai făcut foarte mult bine în ultima perioadă, acum poţi culege roadele faptelor tale! Ai protecţia familiei de partea ta, iar ţie îţi va face mare plăcere de a le fi alături! Poţi pleca la drum alături de persoana iubită sau poţi petrece momente de neuitat în compania unor persoane de care te simţi ataşat! În acest moment, deciziile vizează cuplul, iar tu vei simţi care este cea mai bună direcţie în care trebuie să o iei!

Scorpion – Primeşti tot felul de veşti surpriză, la care nu te aşteptai sau chiar nu visai! Îţi doreşti să fii alături de familie, să le faci pe plac, să îi ajuţi sau să le rezolvi unele probleme, iar asta te ajută să te simţi în elementul tău! Beneficiezi de profunzimea necesară pentru a te conecta la o energie superioară care te ajută să rezolvi tot ceea ce ţi-ai propus! Scapă de prejudecăţi şi de frici şi poţi face un mare pas înainte!

Săgetător – O situaţie ce părea de nerezolvat se soluţionează de la sine, iar tu ai ocazia de a vedea totul cu alţi ochi sau din alt punct de vedere, mult mai benefic sau mai degajat! Fii cât mai eficient, realist şi cu picioarele pe pământ, acum ai şansa de a perfecta unele contracte sau legături! În familie, este locul în care te simţi cel mai bine, deci nu ezita să fii în această perioadă alături de cei dragi!

Capricorn – În acest moment eşti invitat la studiu, la meditaţie profundă în ceea ce priveşte viitorul tău şi, nu în ultimul rând, la călătorii. Este bine să dedici mai mult timp pentru tine, pentru a te reface şi a te reechilibra cu propria persoană, mai ales după o perioadă stresantă! Din punct de vedere al sănătăţii, acum ai putea rezolva unele probleme, ai putea ţine cure de dezintoxicare sau energizare şi ai putea descoperi tratamente sau medicamente minune!

Vărsător – Luptă pentru idealurile tale viitoare şi nu te întoarce cu faţa la trecut. Chiar dacă intri în conflicte de idei cu persoanele care te înconjoară, vei ajunge la cele mai bune soluţii pentru dezvoltarea ta! Fii mai atent şi mai vigilent la deciziile pe care trebuie să le iei şi implică-te mai mult cu maturitate şi responsabilitate în ceea ce ai de făcut! Dacă nu eşti fericit în relaţia pe care o ai şi simţi frustrare în planul sentimental, acum ai putea să faci schimbările necesare pentru a o lua pe un alt drum!

Peşti – Fii cu băgare de seamă la energia debordantă de care dispui acum, ţi-ar putea aduce stări impulsive, nervozitate şi o mai mare agresivitate. Ca atare, menţine-ţi în frău temperamentul vulcanic, fă mai mult sport sau implică-te în activităţi constructive. În acelaşi timp, se pot rezolva unele situaţii presante, care nu şi-au găsit soluţia până în prezent. Eşti în graţiile Universului, ai parte de noroc şi şansă şi poţi prinde un tren care să te ducă excat acolo unde îţi doreşti!

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Cum a scris ZANNI numele lui Andrei Ciobanu, pe biletul de nominalizare la Survivor All Stars. A făcut-o intenționat!
Cum a scris ZANNI numele lui Andrei Ciobanu, pe biletul de nominalizare la Survivor All...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
De la stomatologie, direct la pupitrul știrilor! Cine e noua prezentatoare de la Antena 1
De la stomatologie, direct la pupitrul știrilor! Cine e noua prezentatoare de la Antena 1
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel,...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
O nouă filmare a atacului cu bombă din timpul retragerii trupelor americane din Afganistan contrazice raportul Pentagonului
O nouă filmare a atacului cu bombă din timpul retragerii trupelor americane din Afganistan contrazice...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul ei iubit a fost găsit fără suflare într-un hotel din Miami
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Ramona s-a aruncat de la etaj după ce a născut! Dezvăluiri!
Ramona s-a aruncat de la etaj după ce a născut! Dezvăluiri! "Dumnezeu s-o ierte"
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul ministrului Muncii
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Un nou smartphone se lansează în România. Prețuri pentru toate buzunarele
Un nou smartphone se lansează în România. Prețuri pentru toate buzunarele
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Afacerea care poate să te îmbogățească peste noapte. A luat amploare în România și succesul e unul uriaș
Afacerea care poate să te îmbogățească peste noapte. A luat amploare în România și succesul...
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute așa
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute...
S-a terminat pentru ILIESCU. S-a decis oficial azi, 26 aprilie. Breaking News
S-a terminat pentru ILIESCU. S-a decis oficial azi, 26 aprilie. Breaking News
Oana Lis, anunţul trist despre Viorel Lis înainte de Paşte
Oana Lis, anunţul trist despre Viorel Lis înainte de Paşte
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
ILEGAL în România! N-ai voie să deții aceste ANIMALE acasă
ILEGAL în România! N-ai voie să deții aceste ANIMALE acasă
La ce truc recurge Meghan pentru a face bani. Cum pozează în gospodina perfectă
La ce truc recurge Meghan pentru a face bani. Cum pozează în gospodina perfectă
BANCUL de vineri | Soțul, nevasta și câinele vecinului
BANCUL de vineri | Soțul, nevasta și câinele vecinului
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care nu şi-o poate scoate din cap
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Cătălin Dobrescu ar fi vrut luni la rând să se împace cu Oana Radu:
Cătălin Dobrescu ar fi vrut luni la rând să se împace cu Oana Radu: "După...
Dinu Maxer și Magdalena Chihaia, afectați de ploile și inundațiile din Dubai. Cum le-a dat vremea rea planurile peste cap
Dinu Maxer și Magdalena Chihaia, afectați de ploile și inundațiile din Dubai. Cum le-a dat...
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume o vizitează
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume...
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și Vărsătorii sunt avantajați
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și...