HOROSCOP 17 OCTOMBRIE. Leii au nevoie de compromisuri

Publicat: 16/10/2017 | 23:00

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Încercările prin care ai trecut au fost benefice din punct de vedere al maturizării, al experienţei pe care ai acumulat-o şi al realizărilor pe care le-ai avut, aşa că şi de acum înainte priveşte totul ca o probă de la care ai multe roade de cules! Sentimental, nu te abate de la promisiunile pe care le-ai făcut şi fii foarte sincer cu persoanele la care ţii!

Taur – Socoteala de acasă nu se potriveşte cu cea din târg, ca atare fii pe fază pentru a depăşi unele situaţii la care nu te aşteptai! Factorul imprevizibil este puternic accentuat, iar tu va trebui să îl contracarezi cu spontaneitate! În cuplu, pune pe primul loc şi dorinţele partenerului care este posibil să ajungă la unele frustrări sau neîmpliniri dacă este neglijat!

Gemeni – Dacă nu te detaşezi un pic faţă de tensiunile pe care ţi le provoacă locul de muncă, vei ajunge să nu mai faci nimic cu plăcere sau cu dedicare şi să ţi se pară totul o povară! Ia-o mai încet, bucură-te de ceea ce îţi oferă viaţa şi echilibrează-te la nivel psihic! În acelaşi timp, dacă crezi că a venit momentul de a o lua pe cont propriu, trebuie să îţi asumi şi să faci un pas înainte!

Rac – Nu te lamenta cu privire la greşelile pe care crezi că ceilalţi le fac în legătură cu tine, ci introspectează mai mult felul în care şi tu te comporţi sau reacţionezi! Mai mult ca sigur adevărul este undeva la mijloc sau toate sunt interconectate! Punând în ordine principiile după care te guvernezi, se va schimba şi realitatea care te înconjoară!

Leu – Ia în calcul că dorinţele şi idealurile personale nu pot fi mereu în acord cu ceea ce îşi doresc şi ceilalţi de la viaţă, iar cum nu poţi trăi singur, va trebui să mai faci şi compromisuri sau sacrificii! Învaţă să laşi de la tine, să te armonizezi cu cei din familie, să vă respectaţi şi să vă susţineţi! În acest fel, vei ajunge la împlinire interioară mult mai repede!

Fecioară – Proiecte pe termen lung se arată pentru tine, dar ca să le poţi suţine este nevoie de mai multă implicare şi de mai multă determinare din partea ta! Canalizează-te pe ceea ce este important pentru tine şi asigură-te că nu sari sau nu pierzi etapele necesare evoluţiei tale! Din punct de vedere sentimental, acum este momentul de a lua o decizie importantă!

Balanţă – Dacă ai făcut foarte mult bine în ultima perioadă, acum poţi culege roadele faptelor tale! Ai protecţia familiei de partea ta, iar ţie îţi va face mare plăcere de a le fi alături! Poţi pleca la drum alături de persoana iubită sau poţi petrece momente de neuitat în compania unor persoane de care te simţi ataşat! În acest moment, deciziile vizează cuplul, iar tu vei simţi care este cea mai bună direcţie în care trebuie să o iei!

Scorpion – Primeşti tot felul de veşti surpriză, la care nu te aşteptai sau chiar nu visai! Îţi doreşti să fii alături de familie, să le faci pe plac, să îi ajuţi sau să le rezolvi unele probleme, iar asta te ajută să te simţi în elementul tău! Beneficiezi de profunzimea necesară pentru a te conecta la o energie superioară care te ajută să rezolvi tot ceea ce ţi-ai propus! Scapă de prejudecăţi şi de frici şi poţi face un mare pas înainte!

Săgetător – O situaţie ce părea de nerezolvat se soluţionează de la sine, iar tu ai ocazia de a vedea totul cu alţi ochi sau din alt punct de vedere, mult mai benefic sau mai degajat! Fii cât mai eficient, realist şi cu picioarele pe pământ, acum ai şansa de a perfecta unele contracte sau legături! În familie, este locul în care te simţi cel mai bine, deci nu ezita să fii în această perioadă alături de cei dragi!

Capricorn – În acest moment eşti invitat la studiu, la meditaţie profundă în ceea ce priveşte viitorul tău şi, nu în ultimul rând, la călătorii. Este bine să dedici mai mult timp pentru tine, pentru a te reface şi a te reechilibra cu propria persoană, mai ales după o perioadă stresantă! Din punct de vedere al sănătăţii, acum ai putea rezolva unele probleme, ai putea ţine cure de dezintoxicare sau energizare şi ai putea descoperi tratamente sau medicamente minune!

Vărsător – Luptă pentru idealurile tale viitoare şi nu te întoarce cu faţa la trecut. Chiar dacă intri în conflicte de idei cu persoanele care te înconjoară, vei ajunge la cele mai bune soluţii pentru dezvoltarea ta! Fii mai atent şi mai vigilent la deciziile pe care trebuie să le iei şi implică-te mai mult cu maturitate şi responsabilitate în ceea ce ai de făcut! Dacă nu eşti fericit în relaţia pe care o ai şi simţi frustrare în planul sentimental, acum ai putea să faci schimbările necesare pentru a o lua pe un alt drum!

Peşti – Fii cu băgare de seamă la energia debordantă de care dispui acum, ţi-ar putea aduce stări impulsive, nervozitate şi o mai mare agresivitate. Ca atare, menţine-ţi în frău temperamentul vulcanic, fă mai mult sport sau implică-te în activităţi constructive. În acelaşi timp, se pot rezolva unele situaţii presante, care nu şi-au găsit soluţia până în prezent. Eşti în graţiile Universului, ai parte de noroc şi şansă şi poţi prinde un tren care să te ducă excat acolo unde îţi doreşti!

Citește și...