HOROSCOP 17 SEPTEMBRIE. Gemenii sunt favorizaţi de astre în plan emoţional

Publicat: 16/09/2017 | 23:07
HOROSCOP 17 SEPTEMBRIE. Gemenii sunt favorizaţi de astre în plan emoţional

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Dacă există unele frici cu care te confrunţi şi pe care nu ai reuşit să le depăşeşti este posibil ca universul să ţi le scoată în faţă ca pe nişte teste! Fii cu picioarele pe pământ, asumă-ţi responsabilităţi şi ai curajul de a privi adevărul în ochi. Detaşează-te de trecut şi fă un salt eliberator către o nouă perioadă de viaţă. În relaţia de cuplu, focusează-te pe comunicare şi pe exprimarea sentimentelor.

Taur – Lasă-ţi inima deschisă în faţa emoţiilor care te copleşesc astăzi deoarece poţi trăi o experienţă de neuitat în domeniul relaţiilor. Foarte curând vei fi pus în situaţia de a lua o decizie importantă. Proiectează-te în viitor şi fă o strategie de a ajunge acolo unde îţi doreşti. Atâta timp cât există claritate în mintea ta, universul îţi va scoate în faţă exact situaţiile şi persoanele de care ai nevoie pentru a progresa.

Gemeni – În această zi planul emoţional este favorizat de astre şi este posibil să nu te mai simţi atât de împovărat de grijile pe care ţi le tot faci. Încearcă să-ţi păstrezi optimismul. Ai putea să desfăşori activităţi plăcute alături de cei din familie sau alături de persoana iubită. De tine depinde modul în care te poziţionezi faţă de un prieten care a greşit faţă de tine. Indicat ar fi să asculţi şi punctul lui de vedere.

Rac – În această parte a lunii ai multă putere de muncă şi capacitatea de a face strategii eficiente pentru ca lucrurile să se petreacă după cum doreşti. Chiar dacă ai mult de muncă, perseverenţa şi capacitatea de a fi creativ şi plin de entuziasm te pot duce la rezultate foarte bune în plan profesional. Încearcă să organizezi activităţi care să te ajute să te deconectezi şi să te relaxezi. Fă plimbări lungi sau orice lucruri care te pot revitaliza.

Leu – În această zi ar fi indicat să discuţi şi să lămureşti anumite aspecte sau probleme ce au intervenit în relaţia cu asociaţii sau colaboratorii. Forţa interioară şi puterea de a merge mai departe îţi este conferită de munca pe care o faci cu plăcere, de faptul că întreprinzi ceva util şi apreciat. Este foarte posibil ca în această perioadă să cunoşti o persoană specială. Ieşi cât mai mult cu prietenii şi nu refuza nicio invitaţie în oraş.

Fecioară – Planul financiar joacă un rol foarte important astăzi. Este indicat să faci unele calcule, să observi care iţi este stilul de a cheltui şi de a pune în balanţă rentabilitatea acţiunilor tale. Este posibil să ai parte de câştiguri dacă faci unele schimbări în stilul de viaţă sau dacă urmezi o strategie bine gândită! Nu este o zi a riscurilor, aşa că nu te grăbi să arzi nişte etape prin care trebuie să treci.

Balanţă – Astrele favorizează în această perioadă consolidarea relaţiei de cuplu. Este posibil să vă reînoiţi jurămintele şi să vă redescoperiţi unul pe celălalt. Pentru a-ţi îmbunătăţi situaţia financiară ar trebui să fii mai ambiţios şi să te foloseşti mai mult de abilităţile tale creative şi talentele artistice. Încearcă să-ţi creezi un stil de viaţă sănătos şi să ai mai multă grijă atât de sănătatea fizică cât şi de cea psihică. Fă mai multe plimbări în aer liber.

Scorpion – În această perioadă încearcă să fii mult mai implicat şi mai activ în ceea ce faci, pentru a te putea face remarcat. Foloseşte-ţi energia de care dispui în avantajul tău. Pot apărea oportunităţi în calea ta şi ar fi bine să fii atent şi să te foloseşti de ele. Poţi obţine chiar şi o promovare. Dacă nu te mai regăseşti în ceea ce faci sau daca simţi că nu eşti suficient de apreciat poate ar fi bine să ai curajul de a face o schimbare.

Săgetător – Chiar dacă primeşti nişte veşti care te încântă, este bine să verifici de două ori veridicitatea lor, deoarece rişti să fii păcălit sau să vezi lucrurile într-o altă lumină decât sunt în realitate. Totodată, fii cu băgare de seamă la deplasările pe care le faci, este posibil să ai parte de amânări, de blocaje sau de unele pierderi. Nu scăpa din vedere nici actele pe care îţi pui semnătura şi fii pe fază să nu te implici în acţiuni pe care nu le poţi onora!

Capricorn – Preocupă-te mai mult de tine şi de felul în care arăţi – poate o ţinută nouă, o coafură sau un produs cosmetic pe care ţi-l doreai. Alături de persoana iubită poţi purta o discuţie ce vizează viitorul în doi, aşa că exprimă ceea ce îţi doreşti. Cariera îţi scoate în cale noi oportunităţi de a câştiga mai mult, aşa că fii pe faza la toate semnele pozitive ce te înconjoară.

Vărsător – Nu amâna pe altădată ceea ce ţi-ai propus să faci în prezent. Chiar dacă unele lucuri s-au complicat sau par greu de rezolvat, implicarea ta directă şi perseverenţa te vor conduce către rezultatul dorit. Un prieten apropiat are nevoie de susţinerea sau de sfaturile tale, aşa că fii acolo pentru el. Legătura dintre voi se poate suda şi mai tare. În familie, o disensiune nerezolvată la timpul ei tinde să îţi aducă neplăceri, aşa că de data aceasta pune punctul pe i.

Peşti – Dacă ţi se pare că cei din jur nu sunt pe aceeaşi lungime de undă cu tine şi nu te înţeleg, nu forţa nota şi nu te enerva! Este indicat să te procupi mai mult de responsabilităţile zilnice şi să nu intri în polemici pe care le-ai regreta mai târziu. Concentrează-te mai mult pe relaţia de cuplu şi pe atenţia pe care i-o arăţi partenerului de viaţă. Poate este nevoie de gesturi mai evidente şi de cuvinte mai pompoase pentru a depăşi o situaţie tensionantă.

Citește și...