HOROSCOP 18 AUGUST. Vărsătorii nu trebuie să se joace cu nervii…

Publicat: 17/08/2017 | 23:26
HOROSCOP 18 AUGUST. Vărsătorii nu trebuie să se joace cu nervii…

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Eşti preocupat de statutul social şi de imaginea ta, ca atare îţi doreşti să faci impresie bună, să ieşi în faţă şi să arăţi impecabil. Atenţie însă la instabilitatea interioară – într-o secundă eşti bucuros şi expansiv în faţa unei activităţi, după care imediat poţi bate în retragere, simţindu-te fără chef şi tragere de inimă. Pentru a fi mai concis, stabileşte-ţi priorităţile şi manageriază-ţi mai bine responsabilităţile obligatorii.

Taur – Este o perioadă în care ai parte de unele restricţii din partea celor cu care lucrezi, ceea ce te face să munceşti cu greu la unele sarcini şi atribuţii. Ca atare, înarmează-te cu răbdare, înţelegere şi flexibilitate. Te poţi surprinde pe tine însuţi cu soluţiile inovative pe care le vei aduce în faţa dificultăţilor, deci pune-ţi şi creativitatea la bătaie. Din punct de vedere al sănătăţii, nu ar strica o cură de revitalizare.

Gemeni – Pentru o bună conexiune, nu forţa pe nimeni să aibă aceleaşi viziuni şi dorinţe cu ale tale, ci pliază-te şi pe personalitatea acestora. Din punct de vedere personal, aşteaptă-te la răsturnări de situaţie care îţi vor testa capacitatea de adaptare, instinctul de supravieţuire şi anduranţa interioară. Rezolvarea va veni acolo unde s-a acţionat din suflet şi unde în trecut nu s-au făcut greşeli majore.

Rac – Nu eşti lăsat să mergi mai departe dacă nu te raportezi corect la situaţiile care te înconjoară, aşadar nu greşi, fii foarte moral, etic şi responsabil. Renunţă la mentalitatea conform căreia totul se întoarce împotriva ta şi realizeaxă că şi tu poţi să fii vinovat. Anulează punctele nevralgice, nu te lăsa pradă angoaselor, supărărilor şi dezamăgirilor şi îndreaptă-te către vindecarea sufletească.

Leu – Din punct de vedere profesional, se impune răbdarea şi acţiunea gândită, nu impulsivă. Aşadar, ia totul pas cu pas, fără să te grăbeşti. Nu îţi refula nemulţumirile pe cei cu care te înconjori, ci caută în sufletul tău care este cheia prin care să scapi de ele. Se pot repeta în viaţa ta unele situaţii neplăcute, dar dacă abordezi totul altfel şi nu faci acelaşi tip de greşeală, poţi să le corectezi foarte repede.

Fecioară – Planul finaciar a stagnat în ultima perioadă, dar graţie unor eforturi din partea ts şi a unor cheltuieli echilibrate, totul se remediază. Ai multe idei noi, dar nu toate sunt realiste şi, ca atare, nu pot fi puse în practică. Pentru a nu fi dezamăgit, fii mai pragmatic şi mai ancorat în realitate! Din punct de vedere emoţional, poţi ajunge la revelaţia unor sentimente îngropate adânc în sufletul tău.

Balanţă – Îţi doreşti lucruri de substanţă în viaţa ta, ca atare evită superficialitatea celor din jurul tău şi fii mai profund. Dacă te faci că nu vezi unele probleme, ele se pot intesifica, în niciun caz să se rezolve de la sine. Se închide o perioadă foarte tensionată, de aceea trebuie să pui în ordine toate activităţile financiare, domestice şi profesionale cu care te-ai confruntat. La final, îţi poţi acorda o binemeritată vacanţă.

Scorpion – Este nevoie să rezolvi problemele altora, ceea ce te încarcă emoţional foarte mult. Trebuie să vii cu răspunsuri concrete la situaţii pe care nu le înţelegi, dar eforturile tale vor fi răsplătite pe alte părţi. În plan profesional, nimeni nu te poate contrazice acolo unde ştii exact ceea ce ai de făcut şi arăţi că eşti stăpân pe tine, deci ieşi în faţă cu încredere şi argumentează deciziile pe care le iei.

Săgetător – Dacă te simţi dator faţă de unele persoane, oferă-le ajutorul necondiţionat şi fără să îţi ceară ei asta. Te vei simţi mai bine după şi eliberat! Apelează la zona spirituală pentru a te înţelege mai bine, mai ales pentru că eşti în prezent foarte conectat la forţe superioare. Dacă ţi se propune o călătorie în acest sens, nu ezita să o faci, te vei încărca cu multă energie binefăcătoare şi vei avea parte de un moment unic.

Capricorn – În această perioadă vin către tine exact oamenii de care ai nevoie pentru a progresa, aşa că fii atent la ei şi oferă-le credit. Poţi obţine câştiguri palpabile chiar în zonele pe care le-ai abandonat şi nu ai mai avut speranţă că ceva se va concretiza. Preocupările tale sunt bine văzute,  chiar dacă nu pe de-a dreptul acceptate. În plan personal, nu ai disponibilitate de a mai accepta anumite constrângeri, dar pentru asta va trebui să pui punctul pe i şi să trasezi foarte clar o limită.

Vărsător – Nu te juca cu nervii celor din jur şi nu întinde coarda acolo unde observi că situaţia s-a sensibilizat, rişti să se destrame o legătură la care ţii foarte mult. Eşti puternic în a-ţi susţine punctul de vedere, dar înglobează-l şi pe al altora. În planul profesional, cu cât vei refuza mai tare să dai unele explicaţii, cu atât mai tare vei fi presat, deci evită de la început o situaţie care nu îţi va fi pe plac.

Peşti – Încearcă ca în această perioadă să cheltuieşti banii cu folos, achiziţionând acele lucruri de care te poţi folosi pentru a şi produce. Separă planurile ipotetice de cele care sunt cu adevărat posibile, rişti altfel să mergi într-o direcţie care nu duce nicăieri. Relaţia cu familia poate deveni apăsătoare dacă nu faci faţă unir cerinţe şi dacă nu îţi asumi nişte responsabilităţi mult mai concrete!

Citește și...