HOROSCOP 18 IANUARIE. Aspectele stresante ale zilei în curs îi pot predispune pe Vărsători către o stare de irascibilitate

Publicat: 18/01/2017 | 00:00
HOROSCOP 18 IANUARIE. Aspectele stresante ale zilei în curs îi pot predispune pe Vărsători către o stare de irascibilitate

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Conjuncţia dintre planeta ce te guvernează, Marte şi Kiron, asteroidul ce semnifică vindecarea spirituală, poate realiza o conjunctură care să îţi scoată în cale cel mai bun sfătuitor, terapeut, remediu sau situaţie prin care să înţelegi şi să eliberezi multe din tensiunile interioare. A venit vremea să te detaşezi de unele dureri ale trecutului şi să deschizi poarta către un nou viitor, mult mai liber şi mai degajat.

Taur – Astăzi poţi avea parte de unele emoţii nu tocmai plăcute, mai ales după o discuţie cu persoana iubită. Încearcă să înţelegi care este cauza unor frici sau a unor nemulţumiri pentru a pune punctul pe i şi pentru a le vindeca. Lasă-te liber în exprimare şi în suflet şi nu reprima ceea ce simţi. În relaţia cu familia, sfaturile persoanelor dragi te pot motiva să mergi mai departe cu încredere deoarece beneficiezi de un mare ajutor.

Gemeni – Persoana iubită joacă un rol important în viaţa ta astăzi, mai ales în unele aspecte ce ţin de suflet – este alături de tine pentru a te asculta, pentru a te sprijini sau pentru a-ţi da cele mai bune sfaturi. Ca atare, deschide-te în faţa ei şi nu îi ascunde ceea ce simţi sau ceea ce te apasă. Chiar dacă este o zi aglomerată la locul de muncă, ai şansa să pui la punct o situaţie încâlcită care îţi dădea multe bătăi de cap.

Rac – Luna, planeta ce îţi guvernează semnul zodiacal, nu se află astăzi în cele mai bune aspecte, motiv pentru care ai putea reveni la unele temeri sau ai putea fi încercat de unele tensiuni interioare ce au legătură cu trecutul, familia sau copilăria. Chiar dacă nu ţi se pare uşor, încearcă să trăieşti cât mai mult clipa de faţă, în prezent şi să laşi în urmă ceea ce a fost. Fizic, nu te poţi afla decât în momentul de faţă!

Leu – Este posibil ca astăzi să pui prea mult preţ pe cuvintele celor din jur, pe ton şi pe nuanţă, aspect care te face să exagerezi ceea ce simţi sau percepi. Astfel, nu te lăsa dus de val, nu analiza  toate detaliile şi detaşează-te de stările negative. Pune mai mult accent pe starea de bine, pe gândirea pozitivă şi pe oamenii cu care îţi face plăcere să îţi petreci timpul. Totodată, acolo unde există, activităţile desfăşurate alături de copii au darul de a te încărca cu o energie benefică.

Fecioară – Fii cu mare băgare de seamă la actele pe care le ai în grijă, la documente importante, autorizaţii, carduri, contracte, permise sau legitimaţii deoarece este un moment în care s-ar putea pierde sau deteriora. Totodată, poate fi acel moment în care obţii unele hârtii oficiale, în care intri în legalitate sau în care finalizezi un curs cu diplomă autorizată. Informaţiile pe care le primeşti acum îţi deschid uşi pe termen lung şi te ajută să progresezi la nivel intelectual.

Balanţă – Cuadratura dintre Lună şi Mercur predispune la unele tensiuni interioare, care pot afecta şi relaţia cu cei din jur. Este indicat să nu fii impulsiv şi să nu spui cuvinte care i-ar putea răni, precum nici să nu judeci la prima vedere unele lucruri. Dacă resimţi anumite frustrări faţă de unele persoane, gestionează corect energia, analizează mai bine motivele din spatele comportamentelor şi acţionează cu înţelepciune şi detaşare.

Scorpion – Este posibil ca astăzi să întâmpini un blocaj în relaţia cu oamenii cu care lucrezi sau unele proiecte să îţi fie amânate ca urmare a unor încurcături. Este indicat să nu forţezi nimic, ci să fii atent la detalii şi la conjunctura în care se întâmplă lucrurile, poate tot răul este spre binele tău. În acelaşi timp, dacă te simţi lipsit de energie şi obosit, un moment de respiro în munca pe care o depui este bine venit.

Săgetător – Conjuncţia dintre Juno, asteroidul căsătoriei şi Saturn, planeta maturităţii, poate aduce astăzi unele decizii cu privire la viaţa în doi, la asumarea unor responsbilităţi sau la împărţirea unor sarcini ce vă revin amândorura. Nu te sustrage de la ceea ce ai de făcut, fii cu picioarele pe pământ şi foarte realist, deoarece acest aspect poate arăta un nou început de drum. Totodată, acum ai posibilitatea de a vedea realitatea mult mai clar şi mai limpede, fără false aşteptări sau speranţe.

Capricorn – Aspectul nefavorabil dintre Lună, planeta emoţiilor şi Pluto, planeta transformării, poate aduce unele dezechilibre, frustrări sau schimbări în relaţia de cuplu. Toate acele probleme nerezolvate la timpul lor şi reprimate pot ieşi din nou la suprafaţă pentru a fi rezolvate. Dacă ţi se pare că nu mai este nimic de făcut sau că tot ceea ce a depins de tine ai realizat, poate este momentul şi pentru a porni într-o altă direcţie.

Vărsător – Aspectele stresante ale zilei în curs te pot predispune către o stare de irascibilitate, de tensiune interioară şi de emoţii contradictorii, aşa că evită să intri în polemici sau în situaţii ce ar putea escalada într-un moment. Este indicat să te detaşezi de lumea cotidiană, să nu iei personal nimic sau să nu pui la suflet răutăţi şi să te axezi pe ceea ce îţi face plăcere şi te pasionează cu adevărat.

Peşti – Opoziţia dintre Lună şi Uranus se formează pe axa financiară, ca atare astăzi trebuie să fii mai cumpătat, mai atent la cheltuielile pe care le faci şi să gestionezi cu grijă toate aspectele ce ţin de bani. Nu este indicat să te lansezi în investiţii, să te laşi sedus de unele oferte sau să,faci promisiuni pe care nu le poţi susţine. Ţine cont de sfaturile unei persoane care te protejează şi care îţi vrea binele din tot sufletul.

Citește și...