Acasă » Horoscop » HOROSCOP 18 IULIE. Leii nu prea au răbdare

HOROSCOP 18 IULIE. Leii nu prea au răbdare

De: Cancan 17/07/2017 | 23:29
HOROSCOP 18 IULIE. Leii nu prea au răbdare

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Încearcă să dai valoare lucrurilor care efectiv contează pentru tine – familie, iubire, profesie, timp liber şi relaxare, hobby-uri, călătorii, după care prioritizează-le şi fă cât mai mult din ceea ce îţi place. Pentru o maximă eficacitate, exprimă-te cât mai armonios şi stabileşte-ţi relaţii corecte cu cei din jur – menţine-ţi principiile şi personalitatea, dar fii flexibil şi la ceea ce vine din exterior.

Taur – Întoarce-te către nevoile tale de bază, sufleteşti şi încearcă să nu faci prea multe compromisuri în această perioadă. Fă o schimbare importantă în viaţa ta, renuntând în primul rând la încăpăţânare. Energia ta este mult aplificată, dar foloseşte-o constructiv şi nu te risipi în prea multe direcţii. Există oportunităţi comerciale acum, care te vor ajuta să îţi sporeşti veniturile, deci nu sta pe gânduri şi acţionează.

Gemeni – Controlează-ţi starea de nervozitate în faţa provocărilor pe care ţi le oferă viaţa, rişti să rupi unele relaţii. Ca atare, îţi este testată răbdarea, spiritul de anduranţă, empatia şi flexibilitatea. Dacă nu dozezi bine starea interioară, îţi poate fi afectat şi corpul fizic, deci ai grijă să nu somatizezi emoţiile. Canalizează-te pe ceea ce îţi aduce linişte interioară, armonie şi relaxare la toate nivelurile.

Rac – Conştientizează ceea ce îţi face cel mai bine şi elimină factorii perturbatori din viaţa ta. Unele probleme care până acum nu au fost rezolvate se pot aranja de la sine, deci nu îţi pierde speranţa. Poţi părea mai detaşat decât eşti cu adevărat, ceea ce dă impresia celor din jur că eşti superficial. Dacă începi ceva nou, încearcă să vizualizezi încă de pe acum finalul şi să faci tot ceea ce poţi pentru a ajunge la el.

Leu – Nu prea ai răbdare, iar din acest punct de vedere vei încerca să finalizezi mai repede decât este cazul unele situaţii de viaţă, scăpând din vedere unele detalii sau etape. Gândeşte-te la consecinţe şi la implicaţiile care ar surveni de aici. Nu intra în acţiuni confuze, cere detalii, lămuriri şi nu rămâne într-o situaţie tulbure! Totodată, nu alege calea uşoară, ci focalizează-te pe calea corectă!

Fecioară – Simţi nevoia de a împărtăşi unele planuri cu cei din jur, dar fii cu băgare de seamă cui te destăinui, s-ar putea să suferi o dezamăgire. Limita dintre falsitate şi prietenie adevărată este foarte fină! În acelaşi timp, apar oportunităţi financiare, pe care trebuie să le fructifici la maxim. Acordă atenţie şi alimentelor pe care le consumi, în această perioadă poţi fi mai sensibil.

Balanţă – Provocarea este aceea de a nu scăpa din vedere nicio oportunitate ce vine către tine, este o perioadă în care ai mari şanse de a avansa. Analizează şi decide cu grijă ce se mulează cel mai bine pe personalitatea ta. În viaţa sentimentală, ar trebui să te bucuri mai mult de ceea ce ai şi să vezi partea plină a paharului. Nu te îndoi de ceea ce simţi şi exprimă-te cât mai deschis şi cât mai mult.

Scorpion – Zona cea mai delicată acum este cea a anturajului şi a relaţiilor apropiate, unde faci exces de autoritate şi îţi doreşti să te impui. Fii cu băgare de seamă, ai putea destrăma unele legături importante. Dacă primeşti reproşuri, este indicat să cugeţi mai mult la ceea ce ţi se spune, este posibil să îţi dai seama că ceilalţi au dreptate. Ca atare, pentru a te echilibra, fă corecturile de rigoare.

Săgetător – Eşti destul de stresat, de obosit, chiar epuizat, ca atare ai nevoie de o pauză, de odihnă şi de recuperare. Totodată, ai nevoie de libertate, de independenţă, de a nu fi controlat sau încorsetat în propriile dorinţe. Pentru a nu ajunge la tensiuni cu persoanele importante din viaţa ta, explică clar, dar cu căldură ceea ce simţi, ai grijă şi de sentimentele lor şi fă în aşa fel încât să împaci pe toată lumea.

Capricorn – Este posibil să neglijezi relaţia de cuplu în detrimentul oricărei alte activităţi. Ca atare, este indicat să îi faci pe plac şi persoanei iubite şi să petreci mai mult timp alături de ea. În această perioadă, tinzi să cheltuieşti mai mult decât îţi permiţi ceea ce poate conduce către un dezechilibru în situaţia financiară. Asigură-te că eşti la zi cu plăţile, datoriile, facturile sau ratele pe care le ai de onorat.

Vărsător – Toate investiţiile pe care le faci acum au efecte pe termen lung, deci analizează cu grijă care sunt implicaţiile. Fii foarte selectiv şi alege ceea ce te face să te simţi confortabil, împlinit şi stabil. Fii serviabil cu cei care ţi-au fost alături şi te-au ajutat, este posibil ca de data aceasta să fii tu cel care salvează pe cineva. În relaţii, eşti pe punctul de a lua o decizie majoră, pe care trebuia să o iei cu mult timp în urmă.

Peşti – Este foarte important să te înţelegi cu cel de lângă tine, dar pentru bunul mers al relaţiei nu compromite, nu face sacrificii majore şi nu te lăsa în totalitate pe locul doi. Un prieten îţi poate fi bun sfătuitor în acest moment, aşa că contează pe el. Profesional, este bine să pui toate lucrurile în ordine, să nu scapi din vedere detaliile importante şi să faci echipă cu oamenii cu experienţă.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Cum a scris ZANNI numele lui Andrei Ciobanu, pe biletul de nominalizare la Survivor All Stars. A făcut-o intenționat!
Cum a scris ZANNI numele lui Andrei Ciobanu, pe biletul de nominalizare la Survivor All...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Natalia Mateuț, noua iubită a lui Cătălin Cazacu? Unde au fost surprinși
Natalia Mateuț, noua iubită a lui Cătălin Cazacu? Unde au fost surprinși
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel,...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul ei iubit a fost găsit fără suflare într-un hotel din Miami
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul ministrului Muncii
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Un nou smartphone se lansează în România. Prețuri pentru toate buzunarele
Un nou smartphone se lansează în România. Prețuri pentru toate buzunarele
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute așa
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute...
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume o vizitează
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume...
Ion Iliescu e VINOVAT: Se face dreptate pentru această rușine națională
Ion Iliescu e VINOVAT: Se face dreptate pentru această rușine națională
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
ILEGAL în România! N-ai voie să deții aceste ANIMALE acasă
ILEGAL în România! N-ai voie să deții aceste ANIMALE acasă
La ce truc recurge Meghan pentru a face bani. Cum pozează în gospodina perfectă
La ce truc recurge Meghan pentru a face bani. Cum pozează în gospodina perfectă
BANCUL de vineri | Soțul, nevasta și câinele vecinului
BANCUL de vineri | Soțul, nevasta și câinele vecinului
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care nu şi-o poate scoate din cap
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Mesajul transmis de Mihaela Rădulescu de ziua de naștere a iubitului ei, Felix Baumgartner: ”Mă ocup eu”
Mesajul transmis de Mihaela Rădulescu de ziua de naștere a iubitului ei, Felix Baumgartner: ”Mă...
CRBL a fost înșelat. Artistul a dat detalii mai puțini știute din intimitate: „Am și față de prost câteodată”
CRBL a fost înșelat. Artistul a dat detalii mai puțini știute din intimitate: „Am și...
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și Vărsătorii sunt avantajați
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și...
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea