Acasă » Horoscop » HOROSCOP 18 MAI. Berbecii să aibă grijă ce fac cu finanţele!

HOROSCOP 18 MAI. Berbecii să aibă grijă ce fac cu finanţele!

De: Cancan 18/05/2017 | 00:14
HOROSCOP 18 MAI. Berbecii să aibă grijă ce fac cu finanţele!

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Finanţele pot fi o sursă de nelinişte, griji sau insatisfacţii, mai ales în cazul în care complicaţiile sunt legate de un parteneriat. Alege cu grijă ceea ce vrei să faci! Pasiunea şi creativitatea sunt aducătoare de beneficii, iar dragostea poate sa fie ori agentul care te pune în mişcare, ori rezultatul acţiunilor tale în aceste domenii. Cu alte cuvinte, se poate să călătoreşti, să studiezi sau să te dezvolţi spiritual datorită iubirii.

Taur – Te exprimi admirabil în zona creativ-artistică, ştii să te vinzi bine şi să te prezinţi într-o lumină cât se poate de avantajoasă. În plus, ai o tenacitate de neabătut şi o mare putere realizatoare – calităţi valoroase, de care ai mare nevoie. Dacă nu o faci deja, acum ar fi un moment excelent pentru a începe să practici un sport sau alt gen de mişcare (aerobic, alergare, dans etc.) pentru a consuma excedentul de energie fizică şi a te menţine în formă.

Gemeni – Este o perioadă în care situaţia ta profesională se consolidează, situaţia materială se stabilizează, iar iniţiativele financiare sunt mult mai profitabile. Se întrevede şi o redresare vizibilă la nivelul colaborărilor şi contractelor, noi alianţe, victorie în competiţii şi în luptă cu concurenţa. Fii pe fază şi îndreaptă-te către visele pe care le ai!

Rac – Este o perioadă ce se poate solda cu cumpărarea, construirea, extinderea sau modernizarea unui spaţiu de locuit, cu mutarea într-o locuinţă mai mare sau măcar cu achiziţionarea unor bunuri de folosinţă îndelungată care sporesc estetica, confortul sau valoarea domiciliului. Profesional, este posibil să ai exigenţe mai mari vizavi de ceilalţi, sau, invers, să te loveşti de lipsă de cooperare, bunăvoinţă şi flexibilitate din partea acestora.

Leu – Pentru a avea succes, ar fi în primul rând recomandat să-ţi urmezi vocaţia, să faci lucruri care te pasionează. În lipsa unor stimuli foarte puternici, este posibil să nu te poţi concentra asupra unor obiective clare, să treci de la una la alta, să te simţi confuz, lipsit de direcţie şi motivaţie, insuficient valorizat şi, ca atare, să faci alegeri greşite, fără realism şi simţ practic.

Fecioară – Este indicat să-ţi fixezi ţinte fezabile, să-ţi faci strategii şi să-ţi impui un program de lucru cât mai riguros. Accesul la informaţie te ajută să asimilezi uşor ideile noi. Este o perioadă în care ai face bine să citeşti, să scrii, să te abonezi la ziare şi reviste, să faci şcoala de şoferi, să înveţi o limbă străină, să faci un curs care te atrage sau o călătorie de studii.

Balanţă – Ca să nu ai probleme de sănătate, se recomandă să adopţi un regim de viaţă sănătos, să faci controale medicale regulate, să-ţi asculţi organismul, să-i înţelegi nevoile şi să-l îngrijeşti. Aspectele astrale te determină să conştientizezi care sunt dorinţele şi nevoile tale reale în raport cu celălalt, să „cureţi” terenul de ceea ce este greşit, fals sau inutil, să ridici calitatea relaţiei şi să o duci mai aproape de ceea ce ar trebui să fie cu adevărat.

Scorpion – Eşti îndemnat să schimbi, să înnoieşti sau să reorganizezi ceva în viaţa profesională. Fă schimbările dorite în mod înţelept şi profitabil, folosind experienţa acumulată în timp şi adaptând ceea ce este solid şi valoros din trecut la o viziune novatoare, îndrăzneaţă şi originală. Progresează în carieră împletind curajul cu prudenţa, spontaneitatea cu calculul, ingeniozitatea cu strategia. Progresele vor fi lente, dar durabile.

Săgetător – Este posibil să ai unele nelinişti sau neplăceri în zona relaţiilor cu băncile, asigurările, fiscul şi alte instituţii financiare, ori legate de un împrumut, un partaj, o moştenire sau o retrocedare. Astrele te îndeamnă la seriozitate, judecată profundă, răbdare şi tenacitate, atribute de mare preţ pentru întreprinderea unor acţiuni temeinice, pe termen lung.

Capricorn – Este bine să priveşti cu circumspecţie ofertele care promit câştiguri facile, fără efort, fiindcă poţi avea pierderi notabile. Poţi câştiga însă consistent punând osul la treabă. La nivel sentimental, este o perioadă în care problemele se pun mai matur, pe bază de încredere şi responsabilitate. Relaţiile care nu fac faţă acestor cerinţe, nu au sorţi de durată sau îţi pot cauza neplăceri destul de mari.

Vărsător – Este posibil să cunoşti pe cineva cu care împărtăşeşti acelaşi interese intelectuale, culturale sau spirituale, este posibil ca relaţia să-şi lărgească orizontul, să călătoreşti împreună cu omul drag, să ai o experienţă amoroasă cu cineva care provine din alt mediu cultural sau de pe alte meridiane geografice. Dacă ai copii, îţi cresc obligaţiile ca părinte, atât moral cât şi financiar.

Peşti – Aspectele astrale ale momentului îţi dau multă ambiţie şi o admirabilă putere de concentrare asupra a ceea ce a ai de lucru, dar se pune destul de multă presiune asupra ta. Este posibil să te confrunţi cu o nevoie exagerată de a controla situaţiile, de a accede la mai multă putere şi de a face cât mai mulţi bani, chiar cu preţul unei atmosfere încărcate şi al deteriorării relaţiilor cu colegii sau cu subalternii.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
INTERVIU EXCLUSIV | Horațiu Potra, adevărul despre LEGIUNEA STRĂINĂ și cum este să fii gardă de corp pentru bogații lumii
INTERVIU EXCLUSIV | Horațiu Potra, adevărul despre LEGIUNEA STRĂINĂ și cum este să fii gardă...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără decât fostul luptător și interlop
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
WOW! Nadia, Boris Becker, Ilie Năstase și Andreea Esca, dezlănțuiți într-un club din București! Cum au fost surprinși
WOW! Nadia, Boris Becker, Ilie Năstase și Andreea Esca, dezlănțuiți într-un club din București! Cum...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Mihaela Bilic și-a construit o cabană în inima pădurii: „Până de Paște mă mut. N-am gaze, n-am curent, n-am apă, însă îmi place mult!”
Mihaela Bilic și-a construit o cabană în inima pădurii: „Până de Paște mă mut. N-am...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Românca al cărei nume este gravat pe mașinile Tesla se luptă acum cu Elon Musk. Bolnavă de cancer, își dorește doar scuze
Românca al cărei nume este gravat pe mașinile Tesla se luptă acum cu Elon Musk....
O studentă le-a spus prietenilor că era încântată de o primă întâlnire. A doua zi, un picior de-al ei a fost descoperit într-un parc
O studentă le-a spus prietenilor că era încântată de o primă întâlnire. A doua zi,...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Costel Corduneanu va fi înmormântat într-un sicriu de lux! Prețul lui atinge sume de ordinul zecilor de mii de lei
Costel Corduneanu va fi înmormântat într-un sicriu de lux! Prețul lui atinge sume de ordinul...
Ultimul mesaj al Anei, gravida dispărută în drum spre casă: Eu...
Ultimul mesaj al Anei, gravida dispărută în drum spre casă: Eu...
Tavi Clonda s-a săturat de jignirile din mediul online! Artistul intenționează să îi blocheze pe toți cei care îi jignesc familia: „Totul are o limită în viața asta. M-am săturat!”
Tavi Clonda s-a săturat de jignirile din mediul online! Artistul intenționează să îi blocheze pe...
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în timpul protestului din Piața Victoriei
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în...
"Uşa a zburat către mine!" Țipete de groază și oameni sub dărâmături care imploră să...
BANCUL ZILEI. La ușa lui Bulă sună un neamț.- Nu vă supărați, mă puteți găzdui și pe mine la noapte? Plătesc bine
BANCUL ZILEI. La ușa lui Bulă sună un neamț.- Nu vă supărați, mă puteți găzdui...
Funcția din WHATSAPP care schimbă totul. Toți utilizatorii trebuie să o folosească
Funcția din WHATSAPP care schimbă totul. Toți utilizatorii trebuie să o folosească
S-a aflat ADEVĂRUL: de ce NU se vrea UN LEAC pentru cancer?
S-a aflat ADEVĂRUL: de ce NU se vrea UN LEAC pentru cancer?
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi...
Unde se află cel mai frumos sat din lume. Cei care ajung aici sunt întâmpinați de câmpuri interminabile de lavandă
Unde se află cel mai frumos sat din lume. Cei care ajung aici sunt întâmpinați...
Uleiul care îți repară părul. Va crește lung și puternic
Uleiul care îți repară părul. Va crește lung și puternic
SIMONA HALEP a aflat informația chiar acum. Anunțul OFICIAL venit de la Federația de Tenis
SIMONA HALEP a aflat informația chiar acum. Anunțul OFICIAL venit de la Federația de Tenis
Câți bani li s-a promis chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la Masterchef. Suma care i-a convins să-și adio de la Antena 1
Câți bani li s-a promis chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la Masterchef....
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Un oficial european avertizează cu privire la
Un oficial european avertizează cu privire la "înarmarea comerţului" în contextul creşterii tensiunilor dintre SUA...
Șeful Casei de Pensii a spus ADEVĂRUL. Cel mai important detaliu despre RECALCULAREA PENSIILOR
Șeful Casei de Pensii a spus ADEVĂRUL. Cel mai important detaliu despre RECALCULAREA PENSIILOR
Asia Express 2024. S-a aflat lista completă a finaliștilor după eliminări
Asia Express 2024. S-a aflat lista completă a finaliștilor după eliminări
Motivul real pentru care „Fetița Zurli” a PĂRĂSIT Gașca Zurli. De ce a plecat Vero Căliman, de fapt
Motivul real pentru care „Fetița Zurli” a PĂRĂSIT Gașca Zurli. De ce a plecat Vero...
Momente dramatice la priveghiul lui Costel Corduneanu! Mama Stăpânului Moldovei a căzut din picioare!
Momente dramatice la priveghiul lui Costel Corduneanu! Mama Stăpânului Moldovei a căzut din picioare!
Chefi la cuțite, sezonul 13. Cine sunt concurenții din echipa lui chef Richard Abou Zaki. Ei au primit tunica roz
Chefi la cuțite, sezonul 13. Cine sunt concurenții din echipa lui chef Richard Abou Zaki....
De ce Denisa Tănase nu a devenit mamă până la 37 de ani:
De ce Denisa Tănase nu a devenit mamă până la 37 de ani: " Îmi...
Iulia Vântur și Salman Khan, în pericol. Faimosul actor a fost ținta unui atac armat. Cine a vrut să îl ucidă și care este motivul
Iulia Vântur și Salman Khan, în pericol. Faimosul actor a fost ținta unui atac armat....
Cele mai ciudate nume de străzi din București, pe fiecare sector. Unde găsești Strada Lucifer, Intrarea Somnului sau Aleea Prevederii
Cele mai ciudate nume de străzi din București, pe fiecare sector. Unde găsești Strada Lucifer,...
Afacerea pe care o pot face toți românii care stau la curte. Produsul vândut de Vladimir s-a scumpit cu 45% în ultimii ani
Afacerea pe care o pot face toți românii care stau la curte. Produsul vândut de...