HOROSCOP 18 MARTIE. Balanțele au noroc în sfera financiară!

Publicat: 17/03/2018 | 23:19
HOROSCOP 18 MARTIE. Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro). 
HOROSCOP 18 MARTIE
Berbec – Chiar dacă timpul de afară te îmbie la distracție este necesar să termini ceea ce ai început cu mai mult timp în urmă înainte de a pleca în vacanță sau de a-ți lua liber! Răsplătește bunătatea celor care te îndrăgesc și te susțin fiindu-le recunoscător, altfel nu vei mai beneficia de același ajutor pe viitor! Chiar dacă relația cu persoana iubită trece printr-un moment neplăcut, este indicat să o incluzi și pe ea în planurile tale! Aveți nevoie de intimitate!
Taur – Cei dragi sunt alături de tine, așa că nu te mai lamenta și nu îți mai face griji că trebuie să te descurci singur! Trebuie să ceri și ți se va da! Nu da înapoi la primul refuz pe care îl întâmpini, ci fii perseverent, fără să adopți o mină agresivă sau sâcâitoare! Diplomația este cuvântul cheie! Totodată, amână treburile importante pe săptămâna viitoare și ocupă-te de micile amănunte care dau valoare întregului proiect! Lasă-ți creativitatea activă!
Gemeni – Astăzi tot ceea ce ți-ai propus va ieși conform planului dacă în cursul dimineții nu lenevești prea mult, ci te apuci imediat de treabă! Nu da crezare scuzelor ce vin din partea unui coleg care își neglijează mereu îndatoririle, ci afirmă-ți punctul de vedere și nemulțumirea! Crezi în tine și fii optimist, deoarece gândurile negre nu fac altceva decât să îți modifice vibrația interioară, iar ca atare nu vei atrage succesul!
Rac – Orice acțiune are și reacțiune, de aceea fii cu băgare de seamă la ceea ce provoci astăzi, consecințele s-ar putea întoarce repede împotriva ta! Este imperios necesar să faci un pas înainte în carieră, deci fii pe fază și urmărește oportunitățile. Altfel, rutina și plafonarea se vor instala curând! Dacă cel de lângă tine nu știe ceva, dar se arată interesat să învețe, este mai bine să îl ajuți, să îi explici și să îl îndrumi decât să îl cerți!
Leu – Mergi pe drumul pe care ai fost până acum și nu abandona brusc, deoarece mai este puțin și totul se va finaliza cu un mare succes personal!
Dacă trebuie să fii prezent astăzi la o negociere, țintește sus și nu te lăsa intimidat! Configurațiile astrele te susțin să iei cea mai bună decizie! Lasă intuiția să aleagă pentru tine și nu raționa fiecare pas pe care îl faci astăzi, riști să nu sesizezi o persoană care te poate ajuta foarte mult!
Fecioară – Ai multe de rezolvat, așa că lasă visele și himerele să se manifeste în altă zi, iar acum concentrează-te pe ceea ce este real și palpabil! Nu te lăuda cu un proiect ce nu s-a finalizat încă și nici nu-ți atribui merite până când nu ești sigur, s-ar putea să nu procedezi tocmai corect! Dacă apare ocazia în care să te afișezi astăzi la un eveniment monden sau la o reuniune de grup, du-te, deoarece vei primi o propunere interesantă!
Balanță – Perseverența de care ai dat dovadă la locul de muncă nu va trece neobservată. Se anunță vești bune în sfera profesională, dar și financiară! Nu este indicat să porți astăzi discuții în contradictoriu, deoarece nu vei avea toate informațiile necesare pentru a-ți argumenta părerea! Nu sta în casă, ci întâlnește-te cu prietenii sau cu familia. Ai nevoie de socializare, voie bună și afecțiune, iar ei îți vor asigura asta!
Scorpion – Poți răsufla ușurat, lucrurile au ieșit exact așa cum ai preconizat! Sărbătorește-ți reușita alături de persoana care te-a susținut în permanență! Familia joacă un rol foarte important în deciziile pe care trebuie să le iei în prezent, așa că așează-te cu ea la masa discuțiilor și lasă-te ajutat! Nu îți face griji pentru ziua de mâine, ci trăiește-o pe cea din prezent cu toată ființa, deoarece nu te vei mai putea întoarce niciodată în trecut!
Săgetător – S-ar putea ca ceea ce gândești despre o persoană să nu fie una cu realitatea, de aceea nu emite prejudecăți sau vorbe până nu o cunoști cu adevărat! Planurile pe care ți le-ai făcut pot trece prin schimbări neașteptate astăzi, așa că nu te enerva, ai răbdare și amână ceea ce era mai important! Dacă vrei să te destinzi, o întâlnire cu prietenii sau cu familia te va remonta și îți va încărca bateriile!
Capricorn – Ai grijă cum comunici astăzi, s-ar putea ca vorbele tale să fie răstălmăcite sau prost înțelese. Pune punctul pe i și nu lăsa loc de interpretări! Vremea de afară te incita și îți poate alunga cheful de muncă, dar este indicat să mai amâni un pic distracția și să îți termini toate treburile pe care le aveai în plan! Șeful sau cei din jurul tău sunt cu ochii pe tine!
Vărsător – Lasă modestia pentru altă dată și culege meritele unei munci bine făcute! Cei din jurul tău sunt mândri de tine și de realizarile tale! Concentrează-te azi pe cerințele sau dorințele persoanei pe care o iubești. Este o zi potrivită deciziilor în cuplu sau a întâlnirilor romantice! Nu te abate de la promisiunea pe care ai facut-o cu ceva timp în urmă unui prieten, riști să îl dezamăgești și să strici o relație foarte frumoasă!
Pești – De ce să tot amâni pe mâine ceea ce poți face chiar azi? Dacă te apuci de treabă devreme, până la prânz poți termina tot ceea ce ți-ai propus! Nu întârzia când ceilalți te așteaptă și nu strica planurile celor din jur datorita dispoziției tale! Dacă nu ai chef, nu îți face planuri cu alții! Este o zi favorabilă plimbărilor sau sporturilor, așa că nu rata ocazia și destinde-te alături de cineva cu care îți place să-ți petreci timpul!
Citește și...