HOROSCOP 18 MARTIE. Taurii se gândesc la sănătate

Publicat: 18/03/2017 | 00:00
HOROSCOP 18 MARTIE. Taurii se gândesc la sănătate

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Astăzi poţi primi o veste în ceea ce priveşte finanţele care te dă peste cap – ceea ce discutaseşi anterior cu o persoană nu se concretizează, nu îşi ţine promisiunea sau se răzgândeşte, ceea ce te încurcă foarte tare. Pune accent pe principii şi corectitudine, dar dacă acest aspect nu are valoare pentru ea, nu te crampona şi încearcă să te descurci singur, pe propriile forţe.

Taur – În acest weekend conservă-ţi mai mult energia şi dedică-te acelor tabieturi care te fac să te simţi bine, să te relaxezi şi să te încarci de energie pozitivă. Zi pas acelor persoane care se plâng, care te responsabilizează sau a căror companie nu o suporţi decât de complezenţă. Sănătatea ta poate avea de suferit dacă nu îi acorzi prioritate şi dacă nu afirmi (într-un mod paşnic) ceea ce te deranjează.

Gemeni – O vizită la părinţi, la rude sau la unele persoane dragi îţi poate crea un weekend plin de căldură, de armonie şi de relaxare, aşa că nu sta pe gânduri în faţa unei astfel de decizie. Cine te poate înţelege mai bine decât cei care ţi-au fost mereu aproape şi care te cunosc încă de mic? Lasă problemele cotidiene în spate, detaşează-te şi concentrează-te mai mult pe ceea ce îţi spune sufletul, pe iubire.

Rac – Dacă în ultimul timp ai avut parte de multe activităţi sedentare, nu ar strica ca în acest weekend să faci o plimbare prelungită în natură, să respiri aer curat sau să îţi soliciţi puţin corpul, făcând sport. Te poţi duce în parc, la o piscină sau la sală, important este să te dezmorţeşti, să ieşi din zona de confort şi să fii mai atent la sănătate. În acelaşi timp, pentru ca şi starea interioară să fie echilibrată, întâlneşte-te cu cei mai veseli şi optimişti prieteni din anturaj.

Leu – Nu lăsa treburile importante la voia întâmplării, respectă-ţi promisiunile date şi ajută-i pe cei din familie la rezolvarea sarcinilor domestice. Chiar dacă ziua ţi se pare solicitantă, seara o poţi petrece la un eveniment, o petrecere, o zi onomastică, alături de prieteni şi de persoana pe care o iubeşti. Dacă eşti singur, poate fi momentul în care te îndrăgosteşti … la prima vedere, deci nu rata ocazia!

Fecioară – Este un weekend propice pentru a-ţi revizui planurile de viitor, pentru a seta noi linii de urmat şi pentru a construi o strategie pe care să o respecţi pas cu pas. Ia în calcul experienţa de viaţă trecută, analizează ceea ce a fost pozitiv şi ce nu, precum şi ceea ce te motivează şi te pasionează. Proiectează-ţi un viitor aşa cum este cel mai bine pentru tine, fără a ţine cont de limite sau bariere.

Balanţă – Este posibil ca planurile pe care ţi le făcuseşi cu cei dragi pentru astăzi să fie date peste cap de către o persoană neserioasă, care nu se ţine de cuvântul ce ţi l-a dat, deci apelează la o activitate de rezervă, pe care să o poţi desfăşura indiferent de situaţia apărută. Timpul petrecut în familie este foarte preţios pentru voi toţi, aşa că nu lăsa pe nimeni să ţi-l răpească sau să te indispună.

Scorpion – Trigonul dintre Lună şi Venus îţi poate aduce timp de calitate petrecut alături de persoana iubită – îmbrăţişări, vorbe de dragoste, declaraţii, săruturi şi sentimente împărtăşite. Dedică-te în totalitate ei, uită de griji, responabilităţi sau viaţă cotidiană şi o să poţi petrece un weekend cu adevărat mulţumitor şi energizant pentru sufletul tău. Încarcă-te de iubire şi de energie pozitivă!

Săgetător – O veste bună în ceea ce priveşte serviciul, afacerile sau un proiect de care eşti interesat poate veni de la mare depărtare de ţară, din străinătate. Chiar dacă presupune şi unele sacrificii, muncă, răbdare sau determinare, se arată foarte profitabil, aşa că calculează-ţi foarte bine şansele, gradul de implicare şi sacrificiile pe care eşti dispus să le faci pentru asta. Totodată, sfătuieşte-te şi cu cei dragi pentru a le afla părerea.

Capricorn – Conjuncţia dintre Mercur şi Venus îţi poate aduce în prim plan o idee prin care să transformi un hobby sau o pasiune într-un proiect de muncă, din care să câştigi şi bani. Ce poate fi mai frumos decât să munceşti cu pasiune, deci fă tot ceea ce poţi pentru a-ţi materializa dorinţele sufletului. Fă ceea ce te inspiră, visează, setează-ţi idealuri înalte şi nu te lăsa influenţat de cei care nu cred în talentul tău.

Vărsător – Chiar dacă nu vrei să admiţi asta, corpul tău se poate resimţi în urma unei perioade solicitante. Nu amâna să te preocupi mai mult de tine, să mănânci sănătos, să bei apă, să îţi ţii tratamentul dacă este cazul şi să te prezinţi la doctor dacă simţi că ai nevoie de ajutor specializat. Nimic nu poate ieşi bine dacă nu preţuieşti ceea ce este cu adevărat important, adică sănătatea şi starea de bine.

Peşti – Familia îţi poate pregăti o surpriză sau un cadou pe care ţi-l doreşti de mult timp, iar asta îţi dă de înţeles cât eşti de iubit şi apreciat. Primeşte totul cu drag şi oferă la rândul tău dragoste, vorbe frumoase şi îmbrăţişări. Rezervă-ţi acest weekend pentru bucuria de a fi alături de cei la care ţii şi amână orice alt plan pe care l-ai făcut şi care nu îi include şi pe ei. Totodată, detaşează-te de alte griji pentru a nu strica momentul!