HOROSCOP 18 OCTOMBRIE. Leii pot primi mai multe…

Publicat: 17/10/2017 | 23:20

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Ai argumentele necesare pentru a susţine o conversaţie incitantă sau tensionantă ca urmare a unor puncte de vedere diferite. Exprimă-ţi părerile liber, dar nu ridica tonul, nu te enerva şi nu face exces de zel! Câştigă prin intelect, înţelepciune şi diplomaţie! Totodată, devino lider în ceea ce faci prin puterea exemplului!

Taur – Poţi atrage situaţii, conjuncturi sau persoane favorabile ţie printr-o atitudine optimistă, lejeră şi detaşată faţă de tot! Rămâi ancorat în realitate, dar în acelaşi timp nu insista acolo unde nu este cazul. Nu îţi alimenta supărările sau grijile, deoarece vor căpăta mai multă forţă, iar tu nu vei rezolva nimic concret! Fii încrezător în propriile forţe.

Gemeni – În plan profesional, ai posibilitatea de a riposta acolo unde nimeni nu mai are energia necesară să o facă, aşa că susţine-ţi părerile cu tărie! În domeniul personal, este indicat să te debarasezi de tot ceea ce nu îţi face bine şi să te apropii de acele persoane sau locuri care îţi ridică starea de spirit, energia şi vibraţia interioară!

Rac – Ai mult elan profesional, mai ales în urma unor recompense, a unei expansiuni sau a unei măriri în funcţie. Construieşte-ţi proiecte pe termen lung, care au o perspectivă de dezvoltare serioasă! Ai de expus multe idei, eşti în pragul unei transformări foarte puternice, în urma căreia să devii mai vizibil, mai vocal şi mai independent!

Leu – Poţi primi mai multe responsabilităţi atât în planul personal, cât şi profesional, aşa că domoleşte-ţi spiritul de aventură, de libertate şi de distracţie şi apucă-te serios de treabă! Unele persoane se bazează sau depind de ceea ce faci, ca atare nu dezamăgi pe nimeni şi du-ţi sarcinile la bun sfârşit! Reuşind tu, vor reuşi şi cei dragi!

Fecioară – Este timpul încheierii unor situaţii din trecut, mai ales dacă asta te împiedică să mergi înainte! Fii mai atent cu viaţa ta, deciziile pe care le iei în fiecare secundă pot avea ecouri cu bătaie lungă! Chiar dacă vei funcţiona după reguli pe care alte persoane nu le înţeleg, încrede-te în ceea ce îţi dictează sufletul şi mintea să faci!

Balanţă – Pune-te mai bine în valoare pe tine şi calităţile tale, te vei simţi împlinit prin realizările de care vei avea parte! Nu întărzia, nu amâna, ci respectă termenii unei promisiuni sau a unui contract. Ai şansa de a câştiga mai bine, dar dacă nu acţionezi rapid la oportunităţi, un tren al succesului poate trece pe lângă tine!

Scorpion – Nu te arăta prea nerăbdător în faţa unor situaţii de viaţă, mai ales dacă sunt implicate şi persoane care au un ritm mai lent de acţiune, deoarece s-ar putea să pară că le presezi! Meţine-ţi traiectoria ta, independent de ceea ce se întâmplă în exterior. Dacă vor apărea anumite blocaje, piedici sau amânări, vei reuşi să te redresezi repede.

Săgetător – Eşti foarte activ şi motivat să îţi dedici timpul multor activităţi ce ţin de familie, prieteni apropiaţi, rude mai îndepărtate! Poţi face multe surprize persoanelor la care ţii, iar asta te bucură foarte mult! Fii cu băgare de seamă la sarcinile împovărătoare şi la volumul de muncă cu care te confrunţi, ai putea să ajungi la tensiuni cu colegii! Multe termene limită s-au acumulat şi dacă nu eşti foarte organizat poţi fi depăşit de situaţie!

Capricorn – Evită situaţiile de pe urma cărora ai putea intra în pierderea actelor, documentelor, cardurilor, legitimaţiilor sau dosarele de la locul de muncă sau şcoală! Fii flexibil în relaţia de cuplu deoarece ai acum şansa de a consolida legătura dintre voi! Neplăcerile ar putea veni din partea unor colaboratori sau asociaţi, aşa că nu acţiona impulsiv!

Vărsător – Treci prin situaţii care îţi pun la încercare flexibilitatea, răbdarea şi stabilitatea emoţională, ca atare încearcă să le faci faţă cu brio, demonstrându-ţi tăria de caracter! Ar putea să te streseze unele discuţii ce au legătură cu banii, dar dacă eşti calm şi detaşat vei găsi cele mai bune soluţii de rezolvare! Ai posibilitatea de a relaţiona dinamic cu cei din jur, dar datorită unor capricii poţi fi ţinta unor ironii sau a unor beţe în roate!

Peşti – Eşti preocupat de modalităţi de câştiguri, de noi proiecte care să îţi crească veniturile sau de afaceri, iar perioada în curs poate fi tensionantă din acest punct de vedere! O relaţie este pe cale să se termine, ca atare te poţi elibera sau detaşa de o persoană care nu ţi-a fost benefică la nivel emoţional şi afectiv! Poţi lua parte la unele activităţi alături de familie, iar asta te ajută să te echilibrezi în interior!

Citește și...