HOROSCOP 18 SEPTEMBRIE. Leii ar putea avea parte de unele…

Publicat: 17/09/2017 | 21:38
HOROSCOP 18 SEPTEMBRIE. Leii ar putea avea parte de unele…

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Fă o strategie la locul de muncă cu ajutorul căreia să te organizezi mai bine şi cu care să te degrevezi de unele situaţii care te stresau mult prea mult! Fii atent la detaliile care te înconjoară, este posibil ca divinitatea să îţi trimită mesaje de mare valoare pentru viitorul tău! Ai posibilitatea să intri pe o altă direcţie, mult mai bună şi mai favorabilă ţie, aşa că nu ezita să îţi faci un bine!

Taur – Păstrează-ţi coordonatele de randament, dar şi odihneşte-te, oboseala sau problemele de sănătate mai vechi îşi pot spune cuvântul! Eşti obligat să fii vigilent la munca pe care o depui pentru a nu face erori! Obiectivele personale trebuie organizate mai bine, rişti să te risipeşti sau să alergi după mai mulţi iepuri în acelaşi timp! Aşteaptă-te la provocări şi la solicitări din toate punctele de vedere!

Gemeni – Organizează-te mai bine în privinţa iniţiativei şi a deciziilor deoarece ritmul de muncă este destul de rapid, stresant şi presant! Răspunde pozitiv în faţa responsabilităţilor pe care ţi le-ai asumat şi concentrează-te pe ceea ce ai de făcut, şefii sunt cu ochii pe tine! Dacă simţi că nu poţi face totul singur, bazează-te pe cei în care ai încredere pentru a te ajuta. Demonstrează-ţi valoarea şi experienţa pe care ai acumulat-o!

Rac – Este posibil să apară unele blocaje ca urmare a lipsei de profesionalism a persoanelor din jurul tău! Nu trage concluzii pripite şi nu te grăbi, nu vei ajunge pe această cale să rezolvi ceva. Este indicat să iei totul cu calm şi răbdare, atitudine care te va ajuta să pui la punct orice situaţie sau impediment cu care te confrunţi! Fii cu băgare de seamă la nişte acte, ai putea avea parte de unele pierderi! Din punct de vedere al sănătăţii, atenţie la zona digestivă şi cea renală! Totodată, nu face excese alimentare!

Leu – Ai putea avea parte de unele rotunjuri de buget ca urmare a unor persoane bine intenţionate, dar, în acelaşi timp, cineva îţi poate solicita ajutorul la nivel financiar, iar asta îţi aduce o povară în plus! Fii atent la sumele pe care eşti dipus să le înstrăinezi, ai putea avea parte de pierderi! O vizită de la o rudă îndepărtată vine cu o surpriză care te înveseleşte!

Fecioară – Se deschid în această perioadă noi posibilităţi de manifestare, de realizare, de creştere, de care este bine să profiţi pentru a creşte la nivel profesional! Te poţi despărţi de un trecut ineficient şi te poţi îndrepta către relaţii mult mai benefice ţie! Totodată, te poţi alege cu o sumă de bani mai mare ca urmare a unor discuţii de familie! Ocupă-te repede de ceea ce te interesează şi nu amâna lucrurile, ai putea pierde un tren important!

Balanţă – Poţi avea o zi foarte bună prin prisma relaţiilor personale, de la care ai parte de multe bucurii. Poţi reuşi să faci un pas important înainte, ca atare fii mai determinat în privinţa deciziilor de moment! Apar oportunităţi finaciare, dar pentru a intra în posesia lor este bine să te foloseşti de latura ta creativă şi oratorică! Convinge-i pe cei cu care intri în legătură că eşti stăpân pe informaţia pe care o deţii şi pe intelectul tău!

Scorpion – Eşti preocupat de modalităţi de câştiguri, de noi proiecte care să îţi crească veniturile sau de afaceri, iar perioada în curs poate fi tensionantă din acest punct de vedere! O relaţie este pe cale să se termine, ca atare te poţi elibera sau detaşa de o persoană care nu ţi-a fost benefică la nivel emoţional şi afectiv! Poţi lua parte la unele activităţi alături de familie, iar asta te ajută să te echilibrezi în interior!

Săgetător – Treci prin situaţii care îţi pun la încercare flexibilitatea, răbdarea şi stabilitatea emoţională, ca atare încearcă să le faci faţă cu brio, demonstrându-ţi tăria de caracter! Ar putea să te streseze unele dicuţii ce au legătură cu banii, dar dacă eşti calm şi detaşat vei găsi cele mai bune soluţii de rezolvare! Ai posibilitatea de a relaţiona dinamic cu cei din jur, dar datorită unor capricii poţi fi ţinta unor ironii sau a unor beţe în roate!

Capricorn – Evită situaţiile de pe urma cărora ai putea intra în pierderea actelor, documentelor, cardurilor, legitimaţiilor sau dosarele de la locul de muncă sau şcoală! Fii flexibil în relaţia de cuplu deoarece ai acum şansa de a consolida legătura dintre voi! Neplăcerile ar putea veni din partea unor colaboratori sau asociaţi, aşa că nu acţiona impulsiv! Venus activează casa proiectelor de lungă durată, iar tu ai ocazia de a câştiga nişte bani în plus!

Vărsător – Eşti foarte activ şi motivat să îţi dedici timpul multor activităţi ce ţin de familie, prieteni apropiaţi, rude mai îndepărtate! Poţi face multe surprize persoanelor la care ţii, iar asta te bucură foarte mult! Fii cu băgare de seamă la sarcinile împovărătoare şi la volumul de muncă cu care te confrunţi, ai putea să ajungi la tensiuni cu colegii! Multe termene limită s-au acumulat şi dacă nu eşti foarte organizat poţi fi depăşit de situaţie!

Peşti – Ai de clarificat o serie de probleme personale, care privesc viaţa de familie sau partenerul de viaţă! Bazându-te pe vechi strategii care ştii că funcţionează, poţi ajunge la un consens şi în prezent! Mercur din Capricorn favorizează comunicarea la locul de muncă sau în proiectele ce privesc viaţa  profesională! Ascultă-ţi intuiţia atunci când vrei să pui punctul pe i faţă de şefi sau autorităţi!  

Citește și...