HOROSCOP 19 MAI. Şoferii capricorni trebuie să conducă prudent

Publicat: 18/05/2017 | 23:12
HOROSCOP 19 MAI. Şoferii capricorni trebuie să conducă prudent

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – În această perioadă ai energie şi te concentrezi mai bine asupra obiectivelor. Urmăreşti avansarea, onorurile şi câştigurile financiare, dar te atrag deopotrivă călătoriile, explorarea, aventura. Străinătatea şi străinii îţi sunt favorabile. Orizontul cultural şi intelectual se lărgeşte. Magnetismul personal creşte, iar ceilalţi te privesc tot mai mult ca pe un personaj unic, special şi fascinant.

Taur – Ai multă încredere în forţele proprii, priveşti lucrurile cu mai multă relaxare, ai simţul umorului, îţi place să te amuzi şi să-i faci şi pe ceilalţi să râdă. Eşti în formă şi din punct de vedere fizic, plin de vitalitate şi amator de mişcare: plimbări, expediţii, sport. În carieră, te tentează să încerci lucruri mai îndrăzneţe, cum ar fi investiţiile, cumpărarea de acţiuni sau adoptarea unor metode inovative ori a unor tehnologii moderne, care să-ţi eficientizeze munca.

Gemeni – Căminul, familia sau proprietăţile te solicită cel mai mult. În varianta negativă, aceste domenii îţi consumă timp, resurse şi pot fi un motiv de îngrijorare sau întristare: o casă a cărei construcţie sau renovare merge greu, un partaj de durată, complicaţii pentru intrarea în proprietatea unui teren. In varianta pozitivă, poate pui piatra de temelie pentru o casă, îţi cumperi un apartament, consolidezi, renovezi sau redecorezi.

Rac – Tot ce este legat de cuplu capătă prioritate şi foarte multe gânduri, iniţiative sau acţiuni pe care le faci sunt motivate de sentimente şi dragoste. Îţi doreşti o relaţie de durată, eventual agreată de părinţi şi de apropiaţi, care să se încadreze pe cât posibil în tiparele tradiţionale: locuit împreună, asumarea unor responsabilităţi comune, tendinţa de a construi în vederea întemeierii unei familii sau a consolidării acesteia.

Leu – Pentru a reuşi, ai nevoie de un scop clar, un plan de bătaie şi o analiză a raportului dintre necesarul de resurse şi resursele disponibile. Te poţi avânta departe, dar nu este cazul să te arunci în gol fără plasă de siguranţă. Nu lăsa sentimentele să-ţi influenţeze deciziile financiare sau, altfel spus, nu amesteca amorul cu banii, fiindcă nu merg bine împreună şi rişti să iasă prost ori într-o parte, ori într-alta.

Fecioară – Este o perioadă favorabilă în care să-ţi administrezi mai bine banii, să faci economii, să-ţi calculezi mai bine resursele şi să iei decizii responsabile, cu efecte pozitive pe termen lung. Ca atare, este bine să te concentrezi pe obiective puţine şi importante, cărora ştii sigur că le poţi face faţă. Proiectele noi, pe care vrei să le derulezi în viteză, pot să meargă greu sau să te solicite excesiv. Cel mai avantajos ar fi să te implici cu bună ştiinţă într-un proiect de durată, de la care să nu aştepţi rezultate imediate.

Balanţă – Te atrag personajele independente, pline de viaţă, originale şi chiar excentrice dar care, dincolo de aparenţă, trebuie să conţină mai multă substanţă, profunzime şi responsabilitate. Acum poţi demara sau poţi finaliza un proiect serios, consistent, cu efecte remarcabile în timp. Dacă vei lucra la el cu consecvenţă şi spirit de răspundere, peste o un timp îţi va oferi mari satisfacţii.

Scorpion – Norocul este de partea ta, dar pentru a-l putea valorifica este nevoie de muncă, temeinicie şi stăruinţă. Învaţă să îţi fixezi obiectivele, să-ţi calculezi resursele, să-ţi planifici paşii care te vor conduce la reuşită şi să-i urmezi fără abatere! Este vremea când poţi să simţi nevoia să accezi la o cunoaştere superioară, când te interesezi de subiecte importante, îţi doreşti să ştii mai multe, să te perfecţionezi, să te specializezi, să-ţi difuzezi informaţiile.

Săgetător – Se poate să te tenteze ideea de a adera la un curent de gândire anume, spiritual sau religios. În cazul acesta, trebuie să-ţi păstrezi raţiunea şi să te fereşti de mentorii lipsiţi de onestitate şi de falşii guru, care încearcă să-ţi imprime convingeri dubioase, manipulându-te cu concepte frumoase dar găunoase şi urmărind, de fapt, scopuri personale meschine.

Capricorn – Rămâi cu picioarele pe pământ şi păstrează-te în limitele preceptelor morale tradiţionale, care cultivă cinstea, dreptatea, sinceritatea şi simţul onoarei! Este recomandat să conduci prudent, sa verifici starea tehnică a maşinii şi să ai grijă în deplasări, fiindcă există un risc de accidentări. Fii cu ochii în patru. Carieristic, este o perioada interesantă pentru a-ţi moderniza sediul firmei sau biroul.

Vărsător – Îţi este favorabilă participarea la evenimente ocazionale cu mult public, cum ar fi congresele, simpozioanele, spectacolele sau chiar manifestaţiile în cadrul cărora se militează pentru susţinerea unei cauze. În ce priveşte cariera, poţi trece printr-un proces de reorganizare sau de resetare a obiectivelor, iar acest proces ar putea fi presărat cu momente stresante ori conflictuale sau poate fi foarte stimulat de concurenţă.

Peşti – Te afli în graţiile superiorilor, iar asta îţi dă entuziasmul şi puterea de a te avânta mai sus, de a cuteza să pui în practică idei şi proiecte ambiţioase, pe care altădată poate că n-ai fi îndrăznit să le abordezi. Este important să te integrezi într-un grup cu care ai aceleaşi ţeluri sau interese pe termen lung. Poate să fie vorba despre o asociaţie profesională sau de un hobby, un club, o formaţie, un partid, o fundaţie.

Citește și...