Acasă » Horoscop » HOROSCOP 19 MARTIE. Gemenii își reglează conturile cu un rival

HOROSCOP 19 MARTIE. Gemenii își reglează conturile cu un rival

De: Cancan 18/03/2018 | 22:44
HOROSCOP 19 MARTIE. Gemenii își reglează conturile cu un rival

HOROSCOP 19 MARTIE. Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro). 

HOROSCOP 19 MARTIE.

Berbec – Chiar dacă ești pus pe glume sau ești sarcastic, nu te juca cu cuvintele și ai grijă de sentimentele persoanei căreia i te adresezi. Există posibilitatea ca ceea ce spui să se înțeleagă greșit și să rănească partenerul de viață. Dacă se naște o discuție în contradictoriu încearcă să înțelegi ceea ce ți se spune și să te pui în locul persoanei afectate! Totul se va termina cu bine dacă ești împăciuitor, blând și îți recunoști … greșeala!
Taur – Astăzi poți fi ispitit de o persoană care îți place foarte mult. Dacă ești într-o relație, analizează ceea ce simți și gândește-te bine dacă este indicat să dai curs unei noi experiențe! În sens contrar, dacă ești singur, bucură-te de un moment care ți-ar putea aduce multă bucurie, fascinație și destindere. Dacă întâmpini dificultăți la locul de muncă sau apar situații neprevăzute, nu te certa cu colegii sau cu subalternii, situația va scăpa de sub control!
Gemeni – O zi favorabilă deplasărilor sau comunicării cu persoane aflate la mare distanță! Totodată, cineva vrea să te pună la încercare sau să îți dea un test! Cu această ocazie, poți să îți reglezi conturile cu o persoană care îți creează neplăceri de mai mult timp. Unele planuri îți pot fi schimbate pe neanunțate, așa că nu te gândi că poți respecta programul pe care ți l-ai propus! Pregătește-te să improvizezi în funcție de cerințe ce apar!
Rac – Comunicarea nu este punctul tău forte astăzi, ba mai mult, te confrunți cu sentimente despre care nu poți vorbi prea ușor sau pe care ți-e frică să le verbalizezi cu voce tare! Chiar dacă ești melancolic și îți aduci aminte cu plăcere de unele situații din trecutul tău, este mai indicat să privești către înainte, deoarece șanse noi și oportunități vor apărea negreșit în curând. Alocă-ți mai mult timp pentru tine și pentru sufletul tău!
Leu – Astăzi te poți confrunta cu o tensiune interioară între ceea ce simți și ceea ce spui sau gândești, de aceea delimitează și analizează stările prin care treci înainte de a acționa! Poți înțelege care este de fapt valoarea adevărată pentru tine și ceea ce îți dorești cu adevărat de la viață. Lasă-ți intuiția să funcționeze și vei ajunge la revelații importante pentru buna desfășurare a viitorului tău!
Fecioară – Concentrează-te pe latura profesională și pe serviciu, deoarece există șansele unei reușite importante, ce îți va aduce beneficii materiale și în viitor. Energia fizică se manifestă la cote maxime, așa că poți finaliza astăzi mai multe decât ți-ai propus inițial. Profită de acest aspect și direcționează-ți eforturile în sens pozitiv! Spre seară te poți destinde într-o companie plăcută de la care ai multe de învățat!
Balanță – Axează-te mai mult pe comunicare și pe relația cu cei din jur, pe detalii și amănunte, deoarece schimbul de informații și păreri îți va fi foarte util în proiectele pe care le desfășori! În același timp, nimic nu pare să rămână bătut în cuie azi, chiar dacă crezi că ai luat o decizie radicală. Totul este în schimbare și în modificare, așa că nu te mai agăța de trecut și nu încerca să împiedici ceea ce se întâmplă!
Scorpion – Ești în priză maximă și ai multă energie, iar ceilalți nu pot ține ritmul cu tine! Nu te răzbuna pe ei dacă nu sunt pe aceeași lungime de undă! Concentrează-te asupra persoanei iubite și fă-ți timp pentru a vă petrece ziua împreună! Poate fi o zi plină de pasiune, mister și emoții împărtășite! Bucură-te, iubește, împărtășește și primește cu căldură ceea ce ți se oferă.
Săgetător – Deoarece astăzi pot exista tensiuni între tine și persoana pe care o iubești, este indicat să renunți la spiritul de luptă și la încăpățânare și să te gândești și la punctul ei de vedere. Poate fi o zi deosebit de sensibilă și stresantă, în care vechi suferințe și răni să fie activate cu putere. Identifică cauza care le-a provocat și vindec-o înainte de a te gândi la o soluție pentru a le rezolva!
Capricorn – Nu acționa impulsiv și nu te arunca cu capul înainte, chiar dacă simți că explodezi. Ieșirile necontrolate pot provoca situații de regretat în viitor! Dacă există o discrepanță între ceea ce vrei să fii și modul în care acționezi, probabil că există încă în interiorul tău ceva ce se cere rezolvat! O întâlnire cu prietenii sau participarea la un eveniment monden sunt activitățile perfecte pentru a te deconecta și pentru a te detașa.
Vărsător – Ține-ți banii și valorile personale la îndemână, acordă atenție la restul primit și nu face cheltuieli inutile, deoarece nu este o zi favorabilă câștigurilor! Mâncarea multă, combinată greșit și excesele de toate felurile îți pot pica greu. Îngrijește mai mult de tine și fii cu băgare de seamă la sănătate! Se pune accentul pe comunicare și conversații plăcute alături de cei dragi, de rude sau de prieteni. Destinde-te și bucură-te de atmosfera creată!
Pești – Nu ești încă sigur de deciziile pe care trebuie să le iei, dar unele persoane te presează să acționezi rapid. Acest fapt poate fi motivul pentru care azi pot apărea tensiuni și chiar stări conflictuale. Se poate să fie nevoie de tine la locul de muncă peste orele de lucru, aspect ce nemulțumește persoana iubită. Împacă ambele situații printr-un gest drăguț, care să îi facă plăcere, la venirea acasă!

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Experiment: un tânăr s-a transformat într-un om al străzii pentru a demonstra că poate deveni milionar într-un an. Câți bani a câștigat în 10 luni
Experiment: un tânăr s-a transformat într-un om al străzii pentru a demonstra că poate deveni...
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
BOMBA BOMBELOR! Laura e iubita celui mai în vogă fotbalist de la Real Madrid! Ar trebui să fie ILEGAL să posteze pozele astea
BOMBA BOMBELOR! Laura e iubita celui mai în vogă fotbalist de la Real Madrid! Ar...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”. Vedeta s-a filmat fără machiaj și cu părul nearanjat
Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”....
"Am călătorit în timp". Profesorul ieșit din comă a fost în anul 3906 și spune...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns de un parapet vechi. Acasă, doi copii îşi vor aştepta tatăl în zadar
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai culca cu el?
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași pe sfoară”
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași...
Este OBLIGATORIU absolut peste tot în România. TE VERIFICĂ imediat
Este OBLIGATORIU absolut peste tot în România. TE VERIFICĂ imediat
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
NOILE REGULI pentru șoferi. Au fost adoptate astăzi, 24 APRILIE
NOILE REGULI pentru șoferi. Au fost adoptate astăzi, 24 APRILIE
Românul de 24 de ani, milionar din nimic. Cum a făcut munți de bani
Românul de 24 de ani, milionar din nimic. Cum a făcut munți de bani
BANC | Bulă, Sfântul Petru și „pomul minciunilor”
BANC | Bulă, Sfântul Petru și „pomul minciunilor”
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să...
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea mintală a utilizatorilor”
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
Tatăl lui Jador nu are încredere în intențiile legate de Oana Ciocan: „Le-a spus tuturor fetelor din viața sa că le iubește și că le ia de nevastă”
Tatăl lui Jador nu are încredere în intențiile legate de Oana Ciocan: „Le-a spus tuturor...
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea va fi pe placul abonaților din România
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea...
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul care îi dă o aromă de neuitat
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul...