HOROSCOP 19 MARTIE. Gemenii își reglează conturile cu un rival

Publicat: 18/03/2018 | 22:44
HOROSCOP 19 MARTIE. Gemenii își reglează conturile cu un rival

HOROSCOP 19 MARTIE. Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro). 

HOROSCOP 19 MARTIE.

Berbec – Chiar dacă ești pus pe glume sau ești sarcastic, nu te juca cu cuvintele și ai grijă de sentimentele persoanei căreia i te adresezi. Există posibilitatea ca ceea ce spui să se înțeleagă greșit și să rănească partenerul de viață. Dacă se naște o discuție în contradictoriu încearcă să înțelegi ceea ce ți se spune și să te pui în locul persoanei afectate! Totul se va termina cu bine dacă ești împăciuitor, blând și îți recunoști … greșeala!
Taur – Astăzi poți fi ispitit de o persoană care îți place foarte mult. Dacă ești într-o relație, analizează ceea ce simți și gândește-te bine dacă este indicat să dai curs unei noi experiențe! În sens contrar, dacă ești singur, bucură-te de un moment care ți-ar putea aduce multă bucurie, fascinație și destindere. Dacă întâmpini dificultăți la locul de muncă sau apar situații neprevăzute, nu te certa cu colegii sau cu subalternii, situația va scăpa de sub control!
Gemeni – O zi favorabilă deplasărilor sau comunicării cu persoane aflate la mare distanță! Totodată, cineva vrea să te pună la încercare sau să îți dea un test! Cu această ocazie, poți să îți reglezi conturile cu o persoană care îți creează neplăceri de mai mult timp. Unele planuri îți pot fi schimbate pe neanunțate, așa că nu te gândi că poți respecta programul pe care ți l-ai propus! Pregătește-te să improvizezi în funcție de cerințe ce apar!
Rac – Comunicarea nu este punctul tău forte astăzi, ba mai mult, te confrunți cu sentimente despre care nu poți vorbi prea ușor sau pe care ți-e frică să le verbalizezi cu voce tare! Chiar dacă ești melancolic și îți aduci aminte cu plăcere de unele situații din trecutul tău, este mai indicat să privești către înainte, deoarece șanse noi și oportunități vor apărea negreșit în curând. Alocă-ți mai mult timp pentru tine și pentru sufletul tău!
Leu – Astăzi te poți confrunta cu o tensiune interioară între ceea ce simți și ceea ce spui sau gândești, de aceea delimitează și analizează stările prin care treci înainte de a acționa! Poți înțelege care este de fapt valoarea adevărată pentru tine și ceea ce îți dorești cu adevărat de la viață. Lasă-ți intuiția să funcționeze și vei ajunge la revelații importante pentru buna desfășurare a viitorului tău!
Fecioară – Concentrează-te pe latura profesională și pe serviciu, deoarece există șansele unei reușite importante, ce îți va aduce beneficii materiale și în viitor. Energia fizică se manifestă la cote maxime, așa că poți finaliza astăzi mai multe decât ți-ai propus inițial. Profită de acest aspect și direcționează-ți eforturile în sens pozitiv! Spre seară te poți destinde într-o companie plăcută de la care ai multe de învățat!
Balanță – Axează-te mai mult pe comunicare și pe relația cu cei din jur, pe detalii și amănunte, deoarece schimbul de informații și păreri îți va fi foarte util în proiectele pe care le desfășori! În același timp, nimic nu pare să rămână bătut în cuie azi, chiar dacă crezi că ai luat o decizie radicală. Totul este în schimbare și în modificare, așa că nu te mai agăța de trecut și nu încerca să împiedici ceea ce se întâmplă!
Scorpion – Ești în priză maximă și ai multă energie, iar ceilalți nu pot ține ritmul cu tine! Nu te răzbuna pe ei dacă nu sunt pe aceeași lungime de undă! Concentrează-te asupra persoanei iubite și fă-ți timp pentru a vă petrece ziua împreună! Poate fi o zi plină de pasiune, mister și emoții împărtășite! Bucură-te, iubește, împărtășește și primește cu căldură ceea ce ți se oferă.
Săgetător – Deoarece astăzi pot exista tensiuni între tine și persoana pe care o iubești, este indicat să renunți la spiritul de luptă și la încăpățânare și să te gândești și la punctul ei de vedere. Poate fi o zi deosebit de sensibilă și stresantă, în care vechi suferințe și răni să fie activate cu putere. Identifică cauza care le-a provocat și vindec-o înainte de a te gândi la o soluție pentru a le rezolva!
Capricorn – Nu acționa impulsiv și nu te arunca cu capul înainte, chiar dacă simți că explodezi. Ieșirile necontrolate pot provoca situații de regretat în viitor! Dacă există o discrepanță între ceea ce vrei să fii și modul în care acționezi, probabil că există încă în interiorul tău ceva ce se cere rezolvat! O întâlnire cu prietenii sau participarea la un eveniment monden sunt activitățile perfecte pentru a te deconecta și pentru a te detașa.
Vărsător – Ține-ți banii și valorile personale la îndemână, acordă atenție la restul primit și nu face cheltuieli inutile, deoarece nu este o zi favorabilă câștigurilor! Mâncarea multă, combinată greșit și excesele de toate felurile îți pot pica greu. Îngrijește mai mult de tine și fii cu băgare de seamă la sănătate! Se pune accentul pe comunicare și conversații plăcute alături de cei dragi, de rude sau de prieteni. Destinde-te și bucură-te de atmosfera creată!
Pești – Nu ești încă sigur de deciziile pe care trebuie să le iei, dar unele persoane te presează să acționezi rapid. Acest fapt poate fi motivul pentru care azi pot apărea tensiuni și chiar stări conflictuale. Se poate să fie nevoie de tine la locul de muncă peste orele de lucru, aspect ce nemulțumește persoana iubită. Împacă ambele situații printr-un gest drăguț, care să îi facă plăcere, la venirea acasă!