Acasă » Horoscop » HOROSCOP 19 MARTIE! Gemenii vor fi solicitaţi cu o problemă intelectuală

HOROSCOP 19 MARTIE! Gemenii vor fi solicitaţi cu o problemă intelectuală

De: Cancan 19/03/2017 | 00:03
HOROSCOP 19 MARTIE! Gemenii vor fi solicitaţi cu o problemă intelectuală

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Dacă îţi doreşti linişte şi armonie depărtează-te de acele persoane care aduc conflicte, certăreţe sau care mereu te provoacă. În schimb, întăreşte legătura cu cele de calitate, cu care ai ce discuta şi cu care rezonezi pe toate nivelurile – emoţional, psihic şi intelectual. Vei putea petrece o seară reuşită în familie dacă reuşeşti să îi integrezi pe toţi în aceeaşi activitate – mâncaţi împreună, vedeţi un film sau faceţi o plimbare prin parc.

Taur – Este posibil ca astăzi să ţi se reproşeze lipsa de implicare în sarcinile domestice, mai ales că îţi doreşti mai mult să stai, să te odihneşti şi să îţi faci tabieturile. Încearcă să îmbini utilul cu plăcutul, ceea ce îţi face ţie plăcere cu ceea ce trebuie făcut. Odată terminate treburile, vei avea parte de înţelegere, de conversaţii plăcute în familie şi ce activităţi ce vă implică pe toţi ai casei.

Gemeni – Nu te lăsa influenţat de vorbele unor persoane din trecutul tău, mai ales că nu te cunosc, nu te apreciază şi nu te respectă. Chiar dacă spun anumite lucruri care te pot deranja, axează-te pe prezent şi pe ceea ce poţi face de acum înainte, fără să pui la suflet. Există mulţi oameni care te iubesc şi cu care poţi construi vise frumoase. Spre seară, o vizită de la un prieten te solicită cu o problemă intelectuală.

Rac – Luna, planeta ce te guvernează, se află astăzi în semnul zodiacal al Săgetătorului, aspect care te face să fii mai libertin, mai independent şi mai aventurier. Îţi doreşti să călătoreşti, să te distrezi, să mergi la petreceri, să fii înconjurat de prieteni şi de câţi mai mulţi oameni. Totodată, calitatea discuţiilor în care intri este ridicată, latura ta filosofică şi intelectuală fiind foarte activată.

Leu – Aspectele astrale favorabile din domeniul iubirii prevestesc o zi minunată alături de persoana iubită, aşa că fă tot posibilul de a fi doar voi doi. Creativitatea şi ingeniozitatea de care dai dovadă te pot ajuta să pregăteşti o surpriză frumoasă, de care să vă bucuraţi amândoi. Lasă liber copilul interior, care are nevoie de mai multă joacă, de libertatea de a nu respecta reguli, limite şi îngrădeli.

Fecioară – Chiar dacă este duminică, gândul îţi zboară la responsabilităţile cotidiene şi la săptămâna ce urmează, mai ales că ai multe de făcut, proiecte, termene limită şi muncă care te stresează. Setează-ţi paşii pe care trebuie să îi urmezi, caută soluţii şi organizează-te pentru a duce la bun sfărşit tot ceea ce ţi-ai propus. Vei avea o perioadă plină de reuşite dacă eşti determinat, focusat şi foarte realist.

Balanţă – Comunicarea este unul dintre punctele tale forte astăzi, aşa că pune preţ pe ea pentru a te exterioriza şi pentru a spune ceea ce simţi. Dialoghează cu cât mai multe persoane care deţin informaţii, care sunt citite sau în cunoştinţă de cauză faţă de subiectele care te interesează. Poţi afla lucruri noi şi îţi poţi pune la încercare memoria, spiritul de observaţie şi atenţia, mai ales că vei fi provocat.

Scorpion – O preocupare nouă sau un hobby te acaparează cu totul, te pasionează si te face să îţi pui tot timpul liber la bătaie pentru a te implica activ. Lasă-te purtat de ceea ce simţi si de fler pentru a gestiona relaţiile cu cei din jur si militează pentru ceea ce îţi face plăcere. Chiar dacă nu toată lumea te va înţelege sau te va sprijini, nu te lăsa influenţat si menţine-te focusat. În relaţia de cuplu ai putea aduce un suflu nou dacă esti deschis, sincer si iubitor faţă de persoana iubită! Nu alerga după mai mulţi iepuri în acelasi timp, risti să îi pierzi pe amândoi.

Săgetător – Nu face compromisuri majore faţă de prieteni, s-ar putea să ajungi să regreţi faptul că ai lăsat de la tine, că nu ai făcut ceva constructiv care să te mulţumească sau că nu ai avut timp pentru propriile preocupări. Este indicat să te pui pe primul loc, să prioritizezi activităţile următoarei perioade si să înveţi să spui „nu” fără a te învinovăţi. Familia sau persoana iubită îsi doreste să petreacă mai mult timp alături de tine, ca atare fă-le pe plac si implică-te în acţiuni care să vă unească.

Capricorn – Familia este cuvântul cheie al zilei în curs – rezolvări ale unor situaţii din trecut, decizii luate împreună sau discuţii ce vizează relaţia dintre voi. În funcţie de felul în care te raportai până în prezent la aceste aspecte, acum ar putea apărea unele schimbări care să te influenţeze şi pe viitor. Încearcă să te raportezi la tot ceea ce survine cu o mai mare aplecare, cu dorinţă de mai bine, cu maturitate şi cu mare înţelepciune.

Vărsător – Există un echilibru pe care trebuie să îl menţii în orice acţiune demarată, iar dacă îl găseşti toate îţi vor merge ca pe roate. Nu abuza de nimic, nu face excese şi menţine-te undeva în zona de confort. Poţi avea reuşită alături de un colaborator dacă renunţi la orgoliu şi adopţi o atitudine de mediere, colegialitate şi detaşare faţă de diferenţele de opinie dintre voi. Ba mai mult, dacă asculţi punctul de vedere al celuilalt poţi ajunge la o viziune mult mai completă a proiectelor cu care vă confruntaţi.

Peşti – Astăzi este posibil să fii un pic mai îngândurat, mai introspect şi mai axat pe latura ta interioară, aspect care te va ajuta să tragi unele concluzii despre situaţiile întâmpinate până acum şi care te va ajuta să te echilibrezi emoţional sau psihic. În acelaşi timp, următoarea perioadă de câteva zile este bună pentru discuţiile ce ţin de locul de muncă, pentru negocieri sau pentru angajarea într-un nou proiect.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Turist italian, rămas fără cuvinte după ce a văzut ce mașini au oprit la un semafor, în BUCUREȘTI: „Este absurd!”
Turist italian, rămas fără cuvinte după ce a văzut ce mașini au oprit la un...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără decât fostul luptător și interlop
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Nadia Comăneci, apariție incredibilă! La brațul cărui bărbat celebru a fost văzută în București
Nadia Comăneci, apariție incredibilă! La brațul cărui bărbat celebru a fost văzută în București
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Ce s-a ales de Petru Buiuca, primul câștigător „MasterChef România”. Pe ce a cheltuit marele premiu câștigat în 2012
Ce s-a ales de Petru Buiuca, primul câștigător „MasterChef România”. Pe ce a cheltuit marele...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr record de soldați condamnați pentru crimă
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Sore, detalii despre actualul ei iubit! Artista își dorește să facă al doilea copil cu el: „Verdictul final...”
Sore, detalii despre actualul ei iubit! Artista își dorește să facă al doilea copil cu...
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi? „Sunt curios care este comportamentul tău când ești cu o persoană la care nu ții atât de mult.”
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în timpul protestului din Piața Victoriei
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în...
"Unde mai joc și eu la aparate?!" Vieţile românilor care s-au trezit într-o nouă realitate,...
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli pârjoliti, două…
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli...
Cum continuă YouTube lupta cu adblokerele?
Cum continuă YouTube lupta cu adblokerele?
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi...
Fructul care te scapă de stres dacă îl miroși. Are proprietăți uimitoare și e o bombă de vitamine
Fructul care te scapă de stres dacă îl miroși. Are proprietăți uimitoare și e o...
Creatura care poate zbura 10 luni fără să se oprească. Este deseori confundată cu o pasăre care trăiește și în România
Creatura care poate zbura 10 luni fără să se oprească. Este deseori confundată cu o...
Vor dispărea BANCNOTELE definitiv?! Moment de cotitură în lumea banilor
Vor dispărea BANCNOTELE definitiv?! Moment de cotitură în lumea banilor
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Devine obligatoriu din 6 iulie! Dispozitivul pe care trebuie să-l aibă mașinile la bord
Devine obligatoriu din 6 iulie! Dispozitivul pe care trebuie să-l aibă mașinile la bord
Rusia va ataca NATO. Anunțul care punea lumea pe jar
Rusia va ataca NATO. Anunțul care punea lumea pe jar
BANCUL ZILEI | Leul și furnica grăbită
BANCUL ZILEI | Leul și furnica grăbită
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a ţinut-o ascunsă
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al...
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de la Taverna Racilor într-o singură zi
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de...
"A tăiat acea bucată de intestin, de 12 centimetri, unde se afla tumora". Dan Ciotoi,...
Cum i-a dat Anamaria Prodan peste nas lui Laurențiu Reghecampf. Cadou de peste 100.000€ pentru Sarah
Cum i-a dat Anamaria Prodan peste nas lui Laurențiu Reghecampf. Cadou de peste 100.000€ pentru...
Orașul din România în care s-a lansat la apă o navă de pasageri. Va face curse de miercuri până duminică
Orașul din România în care s-a lansat la apă o navă de pasageri. Va face...
Taurii și Racii chiar au dat lovitura! Minerva a dezvăluit ce zodii vor străluci în luna mai 2024
Taurii și Racii chiar au dat lovitura! Minerva a dezvăluit ce zodii vor străluci în...