HOROSCOP 19 SEPTEMBRIE. Gemenii să nu-şi asume riscuri

Publicat: 18/09/2017 | 23:27
HOROSCOP 19 SEPTEMBRIE. Gemenii să nu-şi asume riscuri

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Este o săptămână în care poţi înţelege mai bine pe cine te poţi baza şi pe cine nu, care sunt erorile pe care trebuie să le corectezi şi care sunt aspectele pe care trebuie să te concentrezi mai mult de acum înainte. Fii mai atent la mesajele pe care le primeşti de la oamenii din jur, chiar dacă nu îţi sunt adresate în mod direct, vei avea o lecţie importantă de integrat în propriul sistem de valori.

Taur – Reuşeşti să pui la punct toate proiectele pe care le ai în vedere, chiar dacă nimic nu vine uşor şi va fi nevoie şi de mult efort depus. Ai o perspectivă bună şi adaptabilitate la schimbare, ceea ce te va ajuta să faci faţă oricărei provocări. Informaţiile care îţi vor fi de cel mai mare folos le vei afla la momentul potrivit, aşa că nu îţi face griji şi mergi înainte în orice situaţie cu care te confrunţi.

Gemeni – Nu te arunca în situaţii sau activităţi ce presupun un oarecare risc, ci doar în cele foarte bine calculate şi sigure. Este posibil să faci o imprudenţă care te poate taxa pe mai multe planuri. Este momentul potrivit să iei o decizie în ceea ce priveşte modul în care te organizezi, care îţi va aduce beneficii pe termen mai lung – atât o mai mare putere de muncă, cât şi timp liber pentru tine şi cei dragi.

Rac – Este indicat să asculţi şi de sfaturile oamenilor din jurul tău şi să nu acţionezi numai de capul tău, deoarece este posibil să faci o greşeală ce, altfel, ar putea fi evitată foarte uşor. Ai marea capacitate de a te concentra pe situaţii şi lucruri atipice, ceea ce te scoate din zona de confort şi îţi creează oportunitatea de a sesiza oportunităţile ce vin către tine în mai multe domenii de viaţă.

Leu – În următoarea perioadă poţi descoperi care este hiba datorită căreia unele situaţii din viaţa ta se blochează, aspect care aduce multe beneficii – scapi de stres, te eliberezi, poţi face altfel faţă prezentului şi poţi demara şi alte proiecte importante pentru tine! Puterea adevărată se află numai în interiorul tău, deci găseşte-ţi resursele necesare pentru a excela pe toate planurile.

Fecioară – Nu încerca să schimbi totul în jurul tău şi nu te lansa în bătălii nici la locul de muncă, nici în planul personal, s-ar putea să nu reuşeşti să le faci faţă. Conservă-ţi energia pentru ceea ce este pozitiv şi aduce plus valoare în viaţa ta. Poţi obţine tot ceea ce îţi doreşti printr-un dialog paşnic, sincer şi foarte la obiect, mai ales că sunt multe persoane în jurul tău care te susţin şi te apreciază.

Balanţă – Gândeşte-te la o nouă abordare a problemelor din viaţa ta, este perioada în care te-ai putea transforma şi reinventa pe tine însuţi. Această nouă perspectivă te va ajuta să elimini tot ceea ce nu mai este benefic ţie şi să găseşti alte resurse de a-ţi valorifica interesele. Nu te poticni în situaţiile pe care nu le-ai rezolvat încă şi mai mult axează-te pe unele noi, mult mai benefice şi mai sigure.

Scorpion – Nu te pune în situaţia persoanei care distruge armonia celor din jur, nu fi cârcotaş faţă de toate aspectele problemelor cu care te confrunţi şi nu răspunde într-un mod agresiv provocărilor. Zicala “tonul face muzica” te va ajuta în această perioadă să surclasezi evenimentele neplăcute din viaţa ta şi să rezolvi multe din lucrurile pe care ţi le-ai propus în agenda fiecărei zi în parte.

Săgetător – Un lucru pe care doreai de mai multă vreme să îl schimbi şi nu ai avut curajul, acum se dovedeşte un obstacol minor în faţa planurilor tale. Este momentul unei revoluţii interioare, a unui nou început, a unei noi abordări, care îţi va simplifica viaţa. Acolo unde lucrurile nu mai funcţionează şi nu te mai simţi bine, este indicat să nu mai depui efort, ci să mergi înainte fără regrete.

Capricorn – Simţul financiar este foarte relevant în planul profesional, deoarece ai putea să pui la punct o agendă de lucru care îţi va aduce numai beneficii. Dacă eşti încercat din punct de vedere sufletesc, este bine să nu menţii energia în interior, intensitatea ei te va leza mai mult decât crezi. Spune ceea ce te apasă, eliberează-te şi nu mai pune accent pe lucrurile care nu îţi fac bine. Chiar dacă nu asta este firea ta, fii în această perioadă mai extrovertit!

Vărsător – Există tendinţa ca în acest moment să te laşi influenţat în deciziile pe care le ai de luat de părerea celor din jur, ceea ce nu îţi face bine, deoarece rişti să te abaţi de la ceea ce este cu adevărat important pentru tine. Ca atare, încearcă să îţi asculţi vocea interioară, să acţionezi aşa cum simţi şi să mergi înainte indiferent de ceea ce ţi se sugerează. Mai mult ca sigur nu vei da greş!

Peşti – Discută mai mult cu familia, deoarece în urma unor decizii luate împreună, soluţiile la unele probleme vor părea mai la îndemână. Performanţa nu este uşor de obţinut, dar dacă te concentrezi şi nu laşi garda jos, vei ajunge acolo unde ţi-ai propus cu maxim de rezultate. Dacă nu îţi poţi explica unele semnale pe care ţi le dă sufletul, este bine să te opreşti şi să meditezi mai mult la acţiunile tale!

Citește și...