Horoscop 2 APRILIE! Racii vor avea parte de o nouă iubire

Publicat: 01/04/2017 | 22:37
Horoscop 2 APRILIE! Racii vor avea parte de o nouă iubire

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Abordarea neconvenţională pe care o ai asupra vieţii te-ar putea ajuta să nu dai curs situaţiilor neprevăzute care apar şi care te-ar putea dezechilibra. Nu stai prea bine la capitolul rezistenţă fizică ceea ce înseamnă că ar fi bine să fii atent la semnalele transmise de corp şi să te odihneşti mai mult. Ai o mare nevoie de afectivitate, atât să dai cât să şi primeşti, deci canalizează-ţi atenţia asupra partenerului de viaţă şi a stărilor tale interioare!

Taur – Încearcă să faci lucruri pentru tine, să te îngrijeşti de sănătatea ta, să te odihneşti, să fii mai atent la semnalele pe care ţi le transmite corpul. Te poţi implica cu succes în activităţi intelectuale pentru că mintea ta este extrem de activă şi ageră azi. Poţi cu uşurinţă să înveţi lucruri noi. În această perioadă este posibil să reîntâlneşti o iubire din trecut şi să lămuriţi anumite lucruri. Ai o stare de spirit bună, entuziasm şi bună dispoziţie.

Gemeni – Dacă vei primi anumite observaţii sau critici, încearcă să nu le iei ca pe un atac la propria persoană, ci să vezi partea bună sau constructivă. Fă lucruri care îţi plac şi îţi încălzesc inima, ai curajul să te joci şi vei vedea cum tot stresul acumulat va dispărea ca prin minune. Dacă simţi nevoia să te manifeşti într-un mod creativ, într-o formă sau alta, poţi alege să mergi la un atelier de pictură sau la un curs de web design.

Rac – În următoarea săptămână astrele îţi pot readuce în viaţă o iubire din trecut sau o nouă iubire. Este important să fii deschis şi atent în jurul tău. Este o perioadă în care ar fi indicat să-ţi pui în valoare calităţile intelectuale şi abilităţile de comunicare fiindcă vei avea numai de câştigat. Nu lăsa oportunităţile să treacă pe lângă tine. Când vine vorba de proiecte de grup sau demararea planurilor de viitor eşti susţinut de astre.

Leu – Încearcă să fii mai detaşat şi mai relaxat. Eşti singurul care îşi poate scrie scenariul vieţii, vizualizând viitorul aşa cum vrei  să fie. Dacă îţi doreşti ca relaţia cu partenerul să se desfăşoare intens şi la nivel intelectual, propune activităţi care să te stimuleze şi la acest nivel. Oamenii se simt confortabil în jurul tău astăzi fiindcă eşti genul de om care înţelege că suntem diferiţi şi că asta nu este deloc un lucru rău.

Fecioară – Încearcă să faci lucruri care să aducă un plus de valoare în viaţa ta. Probabil ai neglijat în ultimul timp activităţile care te împlinesc. Este o zi favorabilă refacerii, armonizării sau apropierii de partener. Nefiind solicitat la birou, te poţi gândi la o surpriză pentru acesta. Deşi este foarte importantă pentru tine atât viaţa profesională cât şi libertatea personală, asta nu înseamnă că trebuie să-ţi neglijezi familia.

Balanţă – Abordează mai relaxat şi mai detaşat relaţia pentru a vedea mai bine unde şi de ce sunt probleme. O discuţie deshisă poate rezolva multe. Cuvintele cheie ale următoarei săptămâni sunt optimismul şi modul în care gândeşti. Bucură-te de realizările tale şi ai răbdare cu tine însuţi. Încearcă să te amuzi de propriile greşeli. Încrederea în sine poate creşte numai într-o atmosferă în care diferenţele individuale sunt apreciate.

Scorpion – Încearcă să-ţi evaluezi nevoile şi aşteptările, să observi şi care sunt nevoile celuilalt pentru a aduce unele îmbunătăţiri în viaţa de cuplu. Faci o impresie puternică asupra celorlalţi. Abilităţile tale în comunicare şi gândirea analitică îţi pot aduce beneficii în planul profesional. Totodată, dă mai multă importanţă anumitor semnale transmise de corp şi ingrijeşte-te mai mult. Poţi apela şi la tratamente naturiste.

Săgetător – Următoarea săptămână este favorabilă punerii în aplicare a proiectelor de viitor şi reevaluării relaţiei pe care o ai cu colaboratorii sau colegii. Eşti o persoană căreia îi place să-i ajute pe cei din jur, dar încearcă să fii prudent totuşi, astfel încât să nu primească altcineva laudele în locul tău. Manifestă-ţi creativitatea fiindcă orice manifestare artistică îţi aduce beneficii. Este o terapie care te ajută să te detaşezi de stresul cotidian.

Capricorn – În această periodă ar fi indicat să te înconjori cu oameni care te ridică mai sus, cei care văd în tine un mare potenţial, chiar dacă tu nu-l vezi. Când devii răspuns la rugăciunea cuiva, este posibil să găseşti răspunsuri pentru tine. Când oamenii din jur sunt mai fericiţi, este mult mai uşor să zâmbeşti. Fericirea este găsită atunci când nu te mai compari cu oricine altcineva şi cu ceea ce doresc ei. Încetează să trăieşti pentru alţi oameni şi opiniile lor.

Vărsător – Chiar dacă eşti o persoană introvertită câteodată este mai bine să spui ceea ce te deranjează. Nu toată lumea poate intui ceea ce este în sufletul tău. În această perioadă astrele îţi sunt favorabile în ceea ce priveşte planul social aşa că sună-ţi prietenii şi organizeaza o ieşire în oraş. Cuvintele cheie ale următoarei săptămâni sunt creativitatea în muncă şi lucrul în echipă. Cu determinare şi răbdare se vor găsi soluţiile potrivite.

Peşti – Încearcă în această perioadă să fii atent la nevoile celuilalt ca să îl poţi înţelege mai bine. Este un moment prielnic de a aduce armonia în viaţa de cuplu. Fii diplomat şi tenace în orice situaţie pe care o abordezi. Poţi avea mult de câştigat în tot ceea ce presupune munca intelectuală, comunicare sau negocieri. Respectă-te suficient pentru a te îndepărta de tot ceea ce nu te mai dezvoltă. Când nu mai urmăreşti credinţele greşite, le dai ideilor bune o şansă.