Acasă » Horoscop » HOROSCOP 2 FEBRUARIE. Leii sunt foarte agitaţi şi preocupaţi

HOROSCOP 2 FEBRUARIE. Leii sunt foarte agitaţi şi preocupaţi

De: Cancan 02/02/2018 | 00:00
HOROSCOP 2 FEBRUARIE. Leii sunt foarte agitaţi şi preocupaţi

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Cuvântul cheie pentru tine astăzi este căminul! Dacă nu eşti încă căsătorit, dar eşti într-o relaţie, această idee începe să te preocupe din ce în ce mai mult. Poţi visa la o casă a ta pe care să o întemeiezi alături de persoana iubită. În schimb, dacă ai făcut deja acest pas, acum poate fi acel moment în care îţi cauţi linştea şi armonia în mijlocul celor dragi, care te aşteaptă mereu acasă!

Taur – Nu da crezare tuturor vorbelor care îţi ajung la ureche şi nu pune la suflet toate bârfele care roiesc în jurul tău. Astăzi cel mai bun prieten al tău eşti chiar tu, aşa ca bazează-te pe propriile forţe şi judecăţi de valoare, nelăsându-te influenţat de nimeni! Detaşează-te şi alege să ai o zi numai pentru tine, în care să te preocupi de bunăstarea ta interioară!  Vei constata la sfârşitul zilei că ai luat cea mai bună decizie!

Gemeni – Există unele situaţii conflictuale în viaţa ta, dar dacă te vei concentra pe ele şi le vei da curs, este posibil să se accentueze şi mai tare. Este de preferat să gestionezi totul cu maturitate, înţelepciune şi diplomaţie, iar într-un final ele se vor estompa! Axează-te pe tot ceea ce este pozitiv şi cu adevărat de valoare şi nu îţi pierde din timp si din energie cu altceva!

Rac – Astăzi poţi lua nişte hotărâri foarte importante pentru tine şi pentru viitorul tău. Eşti foarte încrezător în ceea ce faci si foarte determinat să acţionezi, iar această dispoziţie interioară te va ajuta să depaşeşti orice obstacol. Focusează-te pe chestiuni concrete, care aduc rezultate vizibile si palpabile, deoarece vei culege mult mai rapid roadele muncii tale! Partenerul de viaţa este acolo să te susţină!

Leu – Astăzi eşti foarte agitat şi preocupat de mai multe lucruri în acelaşi timp. Este indicat să îţi dozezi energia şi să nu te risipeşti, rişti ca într-un final să nu rezolvi nimic, ba mai mult, să intri şi în nişte încurcături. Deleagă acelor oameni de încredere din jurul tău cele mai importante lucruri si încearcă să te focusezi pe strategie sau pe esenţă. Pune la bătaie calităţile tale de leader!

Fecioară – Este posibil să simţi că există o forţă sau o vibraţie care te coordonează astăzi şi ca paşii îţi sunt ghidaţi către anumite locuri sau persoane! Lasă-te purtat de intuiţie şi de ceea ce simţi şi nu încerca să combaţi nimic cu logica sau cu raţiunea. Pentru tot ceea ce se întâmplă există un sens şi nimic nu se întâmplă fără un motiv, iar despre acest lucru îţi vei da seama cât de curând!

Balanţă – Datorită unor reuşite ce se anunţă la orizont te simţi mult mai încrezător în forţele proprii, iar asta se observa şi în jurul tău. Atitudinea pe care o afişezi are darul de a îi inspira şi pe alţii, de a îţi găsi susţinători şi de a te face remarcat mult mai uşor! Totuşi, nu spune hop până nu sari pragul şi ai răbdare până va fi finalizat totul! Este important să urmezi toţi paşii către reuşită şi să nu arzi nicio etapă!

Scorpion – Azi ai nevoie de libertate şi nimic sau nimeni nu poate sta în calea planurilor pe care ţi le-ai făcut. Este indicat să îţi menţii poziţia şi să nu faci compromisuri, altfel vei avea parte de frustrări sau de neîmpliniri. Spune-ţi sincer dorinţele, iar cei ce ţin cu adevărat la tine le vor respecta şi te vor susţine pe calea realizării lor! Dacă nu este aşa, poate a venit momentul să îţi analizezi cu atenţie relaţiile în care eşti implicat!

Săgetător – Planeta Marte îţi conferă mai multă energie, nerăbdare şi chiar o stare de agitaţie. Este indicat să îţi dozezi pornirile, să faci cât mai mult sport şi să fii cumpătat în orice întreprinzi. Totodată, nu intra în conflicte şi aplanează orice discuţie negativă, rişti să ai parte de un adevărat război!

Capricorn – Chiar dacă de felul tău acţionezi întotdeauna cu capul pe umeri, câteodată este indicat să te laşi purtat şi de ceea ce îţi dictează inima sau sentimentele. Echilibrează balnţa între cele două şi lasă-te să simţi, deoarece numai aşa vei avea parte de unele experienţe necesare evoluţiei tale interioare şi relaţionării cu cei din jurul tău. Există cineva acolo care aşteaptă nişte acţiuni concrete din partea ta, aşa că nu il dezamăgi!

Vărsător – Astăzi eşti într-o predispoziţie sentimentală mult mai mare ca de obicei şi îţi doreşti să oferi, dar să şi primeşti iubire. Nu te sfii de gesturi măreţe sau de vorbe dulci, energia pe care o degaji va bucura partenerul de viaţă şi ţi se va răspunde în acelaşi ton! Bucură-te de o zi petrecută în doi. Dacă nu eşti înca într-o relaţie, fii pe fază, deoarece acum ai putea întâlni persoana perfectă de care să te îndrăgosteşti!

Peşti – Este o zi benefică câştigurilor de orice fel, a surprizelor şi a bucuriei. Ai o atitudine deschisă, eşti binedispus şi gata să îmbrăţişezi viaţa din toate punctele de vedere! Energia pe care o degaji va atrage de partea ta exact acele situaţii benefice de care ai nevoie pentru a progresa! Nu ocoli persoanele care îţi fac invitaţii, şansele ar putea să apară în orice moment sau în orice situaţie!

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Gestul EXTREM al unui zidar din Italia, nemulțumit că nu și-a primit salariul. Colegii săi au chemat de urgență forțele de ordine
Gestul EXTREM al unui zidar din Italia, nemulțumit că nu și-a primit salariul. Colegii săi...
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
N-a mai apărut niciodată AȘA: Nadia Comăneci, IMAGINEA ZILEI! Cum a fost fotografiată
N-a mai apărut niciodată AȘA: Nadia Comăneci, IMAGINEA ZILEI! Cum a fost fotografiată
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Situație dramatică în cazul regretatei Naomy! Familia nu are nici măcar loc de veci: „Nu-i interesează…”
Situație dramatică în cazul regretatei Naomy! Familia nu are nici măcar loc de veci: „Nu-i...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Bogdan de la Ploiești și Cristian Pucean se pregătesc să devină părinți: „Știe toată lumea cât de mult iubesc eu copilașii”. Cei doi au făcut marele anunț după împăcare
Bogdan de la Ploiești și Cristian Pucean se pregătesc să devină părinți: „Știe toată lumea...
"Am călătorit în timp". Profesorul ieșit din comă a fost în anul 3906 și spune...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Experiment: un tânăr a devenit om al străzii pentru a demonstra că poate ajunge milionar într-un an. Câţi bani a strâns în 10 luni
Experiment: un tânăr a devenit om al străzii pentru a demonstra că poate ajunge milionar...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai culca cu el?
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Au editat ADN-ul uman cu Inteligența Artificială! Ce-a urmat este ULUITOR
Au editat ADN-ul uman cu Inteligența Artificială! Ce-a urmat este ULUITOR
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul care îi dă o aromă de neuitat
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul...
Care este cel mai straniu lac din România. Liliecii au fost văzuți zburând haotic deasupra lui
Care este cel mai straniu lac din România. Liliecii au fost văzuți zburând haotic deasupra...
S-a dat decizia pentru TOATE FEMEILE, inclusiv cele din România. Noile norme vor fi total OBLIGATORII
S-a dat decizia pentru TOATE FEMEILE, inclusiv cele din România. Noile norme vor fi total...
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul privat?
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul...
Simona Halep e fost exclusă! Decizia luată chiar acum în tenis
Simona Halep e fost exclusă! Decizia luată chiar acum în tenis
Decizie crucială pentru șoferii din România. Totul s-a decis astăzi
Decizie crucială pentru șoferii din România. Totul s-a decis astăzi
Câți BANI primește pe lună un ospătar în Mamaia Nord, în 2024. Are cazarea asigurată + 800 lei bonuri de masă
Câți BANI primește pe lună un ospătar în Mamaia Nord, în 2024. Are cazarea asigurată...
Câți bani a ajuns să primească Nadia Comăneci de la statul român. Suma care intră, lunar, în conturile Zeiței de la Montreal
Câți bani a ajuns să primească Nadia Comăneci de la statul român. Suma care intră,...
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea mintală a utilizatorilor”
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
Geanina din Las Fierbinți este însărcinată. Actrița a postat primele imagini cu burtica
Geanina din Las Fierbinți este însărcinată. Actrița a postat primele imagini cu burtica
Insula post-apocaliptică pe care doar foarte puțini ajung să pună piciorul. E unul dintre cele mai stranii locuri din lume
Insula post-apocaliptică pe care doar foarte puțini ajung să pună piciorul. E unul dintre cele...
Orașul din România care va renaște spectaculos. Investiția unui gigant italian îl va transforma complet
Orașul din România care va renaște spectaculos. Investiția unui gigant italian îl va transforma complet