HOROSCOP 2 IUNIE. Vărsătorii îi vor testa fidelitatea persoanei iubite!

Publicat: 02/06/2017 | 00:00
HOROSCOP 2 IUNIE. Vărsătorii îi vor testa fidelitatea persoanei iubite!

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Este posibil ca din cauza unor probleme de serviciu partenerul să se distanţeze puţin de tine. Totodată, trebuie să luaţi o decizie fermă vizavi de viaţa în doi, fiind nevoie de o schimbare de direcţie pentru viitor. După aceasta, viaţa în cuplu va deveni cât se poate de normală, ca şi cum ai forma cu persoana iubită un cuplu bine închegat.

Taur – Banuieşti că pe undeva, în activitatea ta, s-a infiltrat o mare eroare pe care trebuie sa o repari, altfel ţi-ar putea ştirbi reputaţia. Nu te avânta acum în direcţii noi, ci ocupă-te de activităţile deja începute, pentru că sigur există încă detalii nerezolvate. Cel mai bine vei lucra pe cont propriu. Este posibil să intri în posesia unor bani ce ţi se cuvin după o muncă prestată anterior.

Gemeni – Dacă vrei să spui vorbe frumoase, dar nu crezi în conţinutul lor, fii atent să nu cumva să faci o declaraţie de dragoste cuiva numai de dragul jocului, pentru că s-ar putea să te ia în serios şi să sufere când va înţelege că totul a fost doar o iluzie. În domeniul profesional, eşti ajutat de un mentor sau de un profesor care îţi va arăta subtil unde trebuie să insişti mai mult în munca pe care o desfăşori.

Rac – Pentru că energia îţi este la cote maxime, va trebui să găseşti o cale de a o folosi constructiv prin muncă, sport, argumentare. Te aşteaptă un eveniment fericit în familie, în prim plan fiind copiii sau partenerul de suflet. În acelaşi timp, dacă ţi-ai propus să cucereşti inima cuiva drag, acum este momentul potrivit.

Leu – Profesional, lucrurile nu sunt prea limpezi, este o perioadă stresantă, cu multe sarcini şi cu un program foarte aglomerat. Există o oarecare tensiune la locul de muncă, mai ales dacă unele evenimente au loc undeva la vârf, fără ca tu sau colegii să ştiţi adevarata faţă a lor. Ca atare, nu poţi controla nimic, ci doar să aştepţi să se petreacă.

Fecioară – Primeşti veşti importante, atenţii de simpatie, invitaţii sau telefoane care îţi transmit un mesaj pozitiv. Te bucuri de ajutorul unor persoane pentru rezolvarea unor probleme urgente, ceea ce te linişteşte foarte mult. Trebuie să schimbi neapărat ceva în viaţa de cuplu, continuarea pe aceeaşi linie de până acum putând aduce unele tensiuni.

Balanţă – Devi mai preocupat de ceea ce se petrece la serviciu, dar mai ales de atmosfera din birou, unde au loc discuţii aprinse pentru rezolvarea unor situaţii. Te bucuri de sprijin din partea unui coleg mai în vârstă, care răspunde prezent solicitărilor tale. Un sfat va veni la momentul potrivit pentru a ţi se rezolva o problemă.

Scorpion – O acţiune începută va ajunge destul de repede la un rezultat final, astfel încât ceea ce pornise cu avânt duce deja la o concluzie. Poate este un final nedorit, descoperind că proiectul nu are sorţi de izbândă sau, dimpotrivă, ceea ce ai iniţiat cu mult entuziasm ajunge foarte repede la o concluzie favorabilă.

Săgetător – Eşti pus în faţa unor alternative, între care trebuie să decizi. Dacă eşti derutat şi nu ştii care este direcţia cea bună, lasă-te, deocamdată, purtat de val, să vezi unde te va duce. Totodată, te-ar tenta o schimbare în acestă perioadă, dar simţi că nu este momentul sau nu ai, pentru moment, suficient curaj. Mai aşteaptă.

Capricorn – Serviciul îţi cere toată atenţia şi poţi auzi veşti bune, legate de veniturile viitoare. Un superior promite o creştere de salariu sau intri în posesia unor bani promişi mai demult pentru o muncă prestată. Cumpără ceva util pentru confortul sau imaginea ta. Orice concurs sau examen pe care îl ai în această perioadă va fi trecut cu brio.

Vărsător – Ai nevoie mai mult ca oricând de un ajutor concret din partea persoanei iubite, acum având ocazia de a-i pune la încercare loialitatea. În funcţie de sprijinul moral, material sau fizic pe care celalalt ţi-l oferă, îţi poţi da seama de stadiul în care se află relaţia în care eşti implicat. Ca atare, cântăreşte cu atenţie.

Peşti – Ori trebuie să stai pe loc, ori să insişti mai mult decât este cazul pentru a-ţi atinge ţelurile propuse. Este o perioadă în care poţi da piept cu confruntări aprinse, cu rivali şi contracandidaţi puternici în competiţii, examene, concursuri importante. Ai mai multe bariere de trecut, dar nu te lăsa până nu le depăşeşti cu bine. Orice succes poate fi atins acum numai prin voinţă şi luptă.