Acasă » Horoscop » HOROSCOP 2 NOIEMBRIE. Racii au o perioadă bună profesional

HOROSCOP 2 NOIEMBRIE. Racii au o perioadă bună profesional

De: Cancan 01/11/2017 | 23:18
HOROSCOP 2 NOIEMBRIE. Racii au o perioadă bună profesional

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Dacă apelezi la protecţie divină şi te raportezi corect la ea, poţi fi ferit de unele elemente nocive din jurul tău. Chiar dacă ţinse pare că eşti o persoană puternică, la nivel energetic poţi fi atacat uşor şi dezechilibrat. Ca atare, fă ceea ce este mai bine pentru tine şi sănătatea ta. Din punct de vedere profesional, ai putea să îţi faci debutul într-un domeniu în care nu ai experienţă, dar în care ai putea progresa foarte tare.

Taur – Nu te ramifica în prea multe direcţii, ci stabileşte-ţi un scop pe care să îl urmezi cu cea mai mare focusare. Expansiunea financiară este condiţionată de a face ceva ce îţi doreşti şi îţi face plăcere, nu de a te forţa în ceva ce necesită multă frustrare. Poţi deveni un bun specialist în profesie dacă îţi pui talentele native la bătaie, fructificându-le şi cizelându-le cât mai mult.

Gemeni – Preţuieşte mai mult dorinţele sufleteşti, dă-le glas şi pune-le în aplicare. Cu cât vei face mai mult acest lucru, cu atât îţi vei hrăni inima mai tare şi vei fi mai fericit. Concomitent, detaşează-te şi eliberează-te de ceea ce consideri o corvoadă în viaţa ta. Blândeţea, compasiunea şi iubirea aplicate pe propria persoană vor da rezultate uimitoare, de echilibrare şi satisfacţie interioară.

Rac – Este o perioadă cu potenţial la nivel profesional în care îţi pot utiliza din ce în ce mai mult abilităţile şi în care te poţi face remarcat. Dacă consideri că a venit momentul, aplică pentru un nou loc de muncă, pentru o mărire de salariu sau pentru o avansare. Astrele te susţin în acest sens şi te ajută pentru a-ţi crea oportunităţile de care ai nevoie. Axează-te în principal pe tine şi nevoile tale!

Leu – Transformă anumite greutăţi în soluţii, găsind pârghiile necesare de care să te foloseşti pentru asta. Poţi avea parte de mai multă stabilitate dacă elimini factorii ce te tensionează şi dacă nu dai curs unor provocări ce nu sunt în zona ta de interes. Înţelege exact ceea ce contează pentru tine şi negociază acele aspecte cu mai mult fler, insistenţă şi determinare pentru a le obţine.

Fecioară – Rosteşte şi transmite adevărul în orice situaţie pe care o întreprinzi în următoarea perioadă, chiar dacă pentru unele persoane nu va fi comod. Nu este indicat să te ascunzi după deget, să nu pui punctul pe i sau să te eschivezi. Falsitatea este cea care te va face să pierzi şi care nu va aduce în viaţa ta relaţiile autentice de care ai nevoie. Dacă este cazul, aplică această atitudine şi pe propria persoană.

Balanţă – Înconjoară-te de acele persoane care îţi împărtăşesc idealurile, deoarece făcând front comun veţi ajunge împreună mult mai repede la ceea ce vă doriţi. Mentorii şi profesorii trebuie aleşi cu grijă, nu toată lumea este în stare să predea corect cunoaşterea de care beneficiază, ceea ce te poate induce în eroare sau chiar pe un drum greşit. Verifică totul cu o mai mare atenţie şi responsabilitate.

Scorpion – Primeşte cu o mai mare deschidere mesajele ce vin acum spre tine, ele te vor ajuta să fii bine informat şi îţi vor arăta indicii despre calea pe care trebuie să o parcurgi. Devine importantă calitatea lucrurilor de care dispui, durabilitatea situaţiilor din care faci parte şi valorificarea relaţiilor.  De aceea, nu este admisă superficialitatea şi lucrurile făcute de mântuială sau doar de dragul de a le face.

Săgetător – Implică-te cu o mai mare dăruire în viaţa de cuplu şi nu lăsa să se stingă acea scânteie care v-a unit de la început. Participă împreună cu persoana iubită la diferite activităţi, ascultă ceea ce are de spus şi bucură-i sufletul prin orice modalitate. Din punct de vedere profesional, caută noi modalităţi de a prospera şi nu te axa pe lucrurile mărunte, care nu îţi aduc împlinire.

Capricorn – Dacă până acum a fost important să te pui la dispoziţia altora, de acum devine imperios necesar să faci mai multe pentru propria persoană. În acest demers, încearcă să dai glas sufletului, pe care l-ai cam neglijat. Fii foarte atent în ce îţi investeşti forţele şi nu te risipi în mai multe direcţii, care te descentrează. Familia joacă şi ea un rol important, în sensul că a venit timpul unor discuţii lămuritoare în ceea ce priveşte asumarea responsabilităţilor de fiecare membru în parte.

Vărsător – Dorinţa ta umanitară, care te caracterizează încă din naştere, este mult mai evidentă acum, când îţi doreşti să ajuţi cât mai multă lume. Ca să fii mai eficient, înscrie-te voluntar într-o asociaţie sau organizaţie care să îţi satisfacă această nevoie mult mai uşor şi cu ajutorul căreia să fiţi de folos mai multor oameni aflaţi în nevoie. Fii eficient şi foloseşte-te de toate resursele de care dispui.

Peşti – Vitalitatea scăzută poate fi cauza unor activităţi care nu îţi bucură cu adevărat sufletul, de aceea este important să le identifici şi să faci tot ce poţi pentru a te debarasa de ele. Lista de dorinţe personale ar trebui reactualizată în funcţie de persoana care ai devenit. Sentimental, poate nu este momentul cel mai potrivit pentru a provoca o discuţie în contradictoriu, care mai mult vă va tensiona şi nu va duce la rezultate benefice.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Cum arată ISPITELE de la Insula Iubirii 2024! Mai PROVOCATOARE nu există
Cum arată ISPITELE de la Insula Iubirii 2024! Mai PROVOCATOARE nu există
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel,...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul ei iubit a fost găsit fără suflare într-un hotel din Miami
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce şi măriri de 90%
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute așa
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute...
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume o vizitează
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume...
Este INTERZIS pentru proprietarii de apartamente. Anunț pentru cei care nu stau la adresa din buletin
Este INTERZIS pentru proprietarii de apartamente. Anunț pentru cei care nu stau la adresa din...
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
INTERDICȚIE clară pentru românii cu casă la curte. Statul nu-ți dă voie să treci de această limită
INTERDICȚIE clară pentru românii cu casă la curte. Statul nu-ți dă voie să treci de...
Un aliment consumat de mulți români, o mare înșelătorie. Nu ajută, ba chiar favorizează cancerul
Un aliment consumat de mulți români, o mare înșelătorie. Nu ajută, ba chiar favorizează cancerul
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
CRBL a fost înșelat. Artistul a dat detalii mai puțini știute din intimitate: „Am și față de prost câteodată”
CRBL a fost înșelat. Artistul a dat detalii mai puțini știute din intimitate: „Am și...
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și Vărsătorii sunt avantajați
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și...
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea