Acasă » Horoscop » HOROSCOP 2 SEPTEMBRIE. Balanţele au nevoie de repaos

HOROSCOP 2 SEPTEMBRIE. Balanţele au nevoie de repaos

De: Cancan 01/09/2017 | 23:39
HOROSCOP 2 SEPTEMBRIE. Balanţele au nevoie de repaos

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Gândeşte-te mai mult la confortul tău, care îţi va aduce beneficii şi în puterea de muncă. Dă-ţi seama care din activităţile tale zilnice, profesionale sau personale, te devitalizează, îţi sug energia şi te obosesc. Este important să le diminuezi, să le elimini sau să le împarţi cu cineva pentru a te degreva de ele în totalitate. În schimb, focusează-te pe lucrurile importante, care te încântă sau care îţi aduc beneficii.

Taur – Identifică care este domeniul de viaţă unde faci cele mai multe greşeli sau în care alţii greşesc faţă de tine şi încearcă să schimbi ceva – atitudinea, gândirea, principiile după care te ghidezi. Rezolvând acest aspect, vei scăpa de unele frustrări şi vei reuşi să te eliberezi de stresul pe care l-ai acumulat. În plan profesional, înclină-te către propunerile care au continuitate şi sunt de viitor.

Gemeni – Eşti foarte interesat de relaţiile apropiate şi poţi percepe corect emoţiile celor dragi. Ca atare, poţi rezolva în prezent unele tensiuni mai vechi sau poţi duce legăturile din care faci parte la un nivel net superior. Din punct de vedere profesional, poţi primi acum unele beneficii ce se referă la munca pe care ai depus-o cu mai mult timp în urmă. Fii atent la faptele concrete şi la lucrurile palpabile în detrimentul speranţelor care nu se concretizează.

Rac – Perioada imediat următoare îţi aduce şansa de a rezolva unele aspecte financiare într-o modalitate inedită – investiţii, semnarea unor acte sau contracte importante, propuneri cu beneficii. În domeniul în care dai dovadă de cel mai mult conservatorism este posibil să apară schimbări care să te scoată din zona de confort şi care să te facă să adopţi noi principii după care să te ghidezi!

Leu – Lansează-te în acţiuni care să îţi aducă bucurie, creativitate şi un plus de ingeniozitate, te vei simţi foarte bine şi vei munci cu drag. În plan personal, ai nevoie de mai multă atenţie din partea persoanei iubite sau de cineva alături dacă eşti singur. Dacă se iveşte posibilitatea de a studia ceva nou sau de a te perfecţiona, acum este un moment bun pentru a aprofunda cunoştiinţe şi informaţii mai abstracte.

Fecioară – Te simţi responsabil pentru soarta unui membru al familiei, care în prezent are nevoie de susţinerea şi ajutorul tău. Îţi vei găsi puterea de a merge mai departe în interiorul fiinţei tale, aşa că apelează la resursele personale. Dacă te confrunţi cu frici, le poţi atrage cu mai multă putere în viaţa ta, aşadar este mai bine să te detaşezi şi să nu te gândeşti la lucruri neplăcute, care nici măcar nu au o bază palpabilă sau concretă.

Balanţă – Este necesară o perioadă de repaos, în care să încetineşti ritmul, în care să te odihneşti şi să te energizezi mai mult. Sunt recomandate activităţile ce ţin de zona spirituală, meditativă şi introspectivă, care îţi ajută sufletul şi psihicul să se echilibreze. Fă mai multă ordine în viaţa domestică – felul în care te raportezi la cei dragi, responsabilităţile zilnice şi mediul înconjurător, care are nevoie de împrospătare.

Scorpion – Poţi avea succes în promovarea propriilor idei, în lansarea unor noi proiecte, cât şi în urma unor investiţii făcute cu cap. Comunicarea cu cei din jur este excelentă, ceea ce gândeşti este apreciat, iar sfaturile pe care le primeşti sunt de valoare. Cu oate aceste atuuri de partea ta, poţi intimida concurenţa, ca atare fii determinat, înţelept şi sfrutează tot ceea ce vine către tine.

Săgetător – Este foarte importantă proporţia după care te ghidezi în acest moment, astfel încât nu este indicat nici să subevaluezi situaţiile ce vin către tine, nici să rişti sau să faci excese. Menţine o atitudine echilibrată, în care să fii atent la toate detaliile. Chiar dacă sunt multe persoane ce vin către tine pentru a discuta de la suflet la suflet, menţine-ţi anumite secrete numai pentru tine şi nu le divulga!

Capricorn – Este posibil să fii prins la mijloc între două persoane la fel de importante pentru tine, pe care să trebuiască să le mediezi într-o neînţelegere. Deşi acest lucru nu îţi cade bine sau nu îţi este la îndemână, va trebui să fii neutru, obiectiv şi să fii de ambele părţi în acelaşi timp. Din punct de vedere financiar, poate fi o perioadă prolifică, mai ales prin persoane sus poziţionate şi cu un statut important.

Vărsător – Dacă te confrunţi cu teama de a face unele schimbări radicale, s-ar putea ca viaţa să te pună în faţa unor situaţii limită, care să te împingă să acţionezi fără să ai cum să dai înapoi. Indicat ar fi să sesizezi de la sine ceea ce nu funcţionează şi să procedezi cu maturitate pentru a reglementa şi pentru a curăţa acea zonă. Din punct de vedere relaţional, implementează acţiuni constructive care îţi vor fi de folos pe termen lung.

Peşti – O nouă viziune de viaţă îţi aduce încrederea că viitorul va fi unul mai bun, că poţi progresa sau că poţi rezolva situaţiile în care te-ai simţit blocat. Ca atare, pune în practică ceea ce gândeşti şi mergi înainte. Ceea ce nu te-a doborât te-a făcut mai puternic, iar pe acest aspect ar trebui să te axezi mai mult! Valorifică la maxim ceea ce ai dobândit şi exprimă-te cât mai mult!

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Imagini INCENDIARE cu ISPITA care a primit un CADOU de 600.000 de euro de la milionarul român
Imagini INCENDIARE cu ISPITA care a primit un CADOU de 600.000 de euro de la...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Fostul iubit al Cristinei Cioran, declarații halucinante: „Îmi fac alt copil! Nu mă mai interesează nici de ea, nici de copil”
Fostul iubit al Cristinei Cioran, declarații halucinante: „Îmi fac alt copil! Nu mă mai interesează...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Mesajul dureros al mamei care și-a pierdut fetița din cauza biluțelor magnetice: „Părinții să nu cumpere așa ceva”
Mesajul dureros al mamei care și-a pierdut fetița din cauza biluțelor magnetice: „Părinții să nu...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Elevă de 17 ani, violată de patru tineri într-un liceu din Dâmboviţa. Trei dintre ei mai violaseră o adolecentă într-o staţie de autobuz
Elevă de 17 ani, violată de patru tineri într-un liceu din Dâmboviţa. Trei dintre ei...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Trenul produs în China care va lega 3 municipii importante din România. Poate circula cu o viteză de 160 km/h
Trenul produs în China care va lega 3 municipii importante din România. Poate circula cu...
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află fix lângă un mare oraș al țării
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află...
Ungaria se UNEȘTE cu România. Moment istoric. S-a aprobat chiar azi, 25 aprilie
Ungaria se UNEȘTE cu România. Moment istoric. S-a aprobat chiar azi, 25 aprilie
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
O româncă va arbitra returul unei semifinale din UEFA Women’s Champions League
O româncă va arbitra returul unei semifinale din UEFA Women’s Champions League
Este complet interzis în România. Statul nu te iartă. Amendă 12.000 de lei
Este complet interzis în România. Statul nu te iartă. Amendă 12.000 de lei
E panică mare pe piața imobiliară. Se forțează creșterea prețurilor
E panică mare pe piața imobiliară. Se forțează creșterea prețurilor
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Ioana Dichiseanu, dezvăluiri emoționante. Semnele pe care le-a primit de la regretatul Ion Dichiseanu după decesul acestuia: „Nu au fost doar în mintea mea”
Ioana Dichiseanu, dezvăluiri emoționante. Semnele pe care le-a primit de la regretatul Ion Dichiseanu după...
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași pe sfoară”
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași...