HOROSCOP 20 AUGUST. Este o perioadă plină de provocări pentru Balanţe

Publicat: 19/08/2017 | 23:32

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Îţi poţi atinge obiectivele pe care ţi le-ai propus cu uşurinţă, dar cu condiţia de a rămâne detaşat emoţional de ele. Nu plusa în acele situaţii în care ştii că nu ai dreptate, este posibil să ţi se demonstreze asta într-un mod care te lezează. Ca atare, pentru a nu ajunge în ceva neplăcut, comunicarea şi flexibilitatea în gândire sunt cuvintele cheie de care trebuie să ţii cont mai mult ca niciodată.

Taur – Nu este suficient şi nici indicat doar să ceri şi să primeşti, ci este nevoie să vii şi în întâmpinarea dorinţelor celor cu care relaţionezi. Ca atare, ia în calcul persoanele dragi, cât şi nevoile şi sentimentele lor. Pe de altă parte, eşti foarte activ, dar relevante vor fi doar lucrurile făcute la timp şi foarte bine definitivate. Aşadar, fii foarte responsabil, atent la detalii şi conştiincios.

Gemeni – Nu comunica exagerat de mult şi nu împărtăşi din secretele pe care le ai, este posibil ca informaţia pe care vrei să o protejezi să ajungă la urechile unei persoane nepotrivite. Regândeşte ceea ce crezi că ai hotărât deja, mai mult ca sigur vei descoperi ceva ce trebuie ajustat, modificat sau chiar abandonat. În plan personal, fii cu băgare de seamă la avansurile pe care ţi le face cineva ce este deja implicat într-o relaţie.

Rac – Fii cu băgare de seamă la cerinţele exagerate pe care le ai faţă de alte persoane, la impulsivitate şi la ceea ce impui, este posibil să fii catalogat şi perceput ca având o atitudine de tiran. Nu face doar ceea ce simţi, ci apelează şi la morală, etică sau înţelepciune. Dacă vin mai multe oportunităţi, situaţii sau ocazii către tine, alege-le pe acelea care îţi asigură şi creşterea spirituală sau elevarea!

Leu – Este foarte important să faci dovada că ştii ceea ce vrei, dar să şi pui în aplicare aceste planuri. Astfel, vei fi apreciat de cei cu care lucrezi ca fiind o persoană de cuvânt. Utilizează constructiv energia mentală şi nu o irosi pe lucruri sau situaţii fără niciun fel de valoare. Nu toată lumea poate să facă lucrurile aşa cum tu îţi doreşti, aşa că nu cataloga şi nu grăbi pe nimeni!

Fecioară – Fii vesel, optimist şi deschis, atitudinea ta îi va însufleţi şi pe cei din jurul tău. Indiferent de ceea ce ţi se sugerează, nu te abate de la drumul sufletesc în care crezi cu adevărat, de la principiile şi dorinţele pe care ţi le-ai proiectat. Nu trata cu superficialitate ceea ce ţi se întâmplă, vei ajunge mai repede la rezultatele dorite dacă eşti responsabil şi foarte determinat să reuşeşti.

Balanţă – Este o perioadă plină de provocări, în care este bine să nu abandonezi proiectele în care crezi cel mai mult. Poţi progresa, dar nu fără efort şi multă muncă. Energia este orientată către schimbare şi către alegerea unui drum conştient, prin reorganizare, înţelepciune şi maturitate. Conştientizează care îţi sunt nevoile şi dorinţele interioare şi nu mai trena în punerea lor în aplicare.

Scorpion – Este bine să faci o purificare energetică consistentă în vederea pregătirii unui moment important din viaţa ta. Ca atare, apelează la practici, ritualuri sau persoane care au experienţă în acest domeniu. Atenţie la ceea ce nu poţi ţine în frâu – emoţii, sentimente, cuvinte sau tendinţe dominatorii, este posibil să te controleze şi să te conducă către situaţii pe care nu ţi le doreşti în acest moment.

Săgetător – Activităţile de cooperare cu prietenii sau cu colegii vor aduce succes, dar evită competiţia, conflictele, intoleranţa şi reproşurile exagerate, care nu ar face decât să vă împiedice în bunul mers al lucrurilor. Direcţionează-ţi energia asupra proiectelor de viitor, mergi înainte, operează cu schimbări radicale şi reevaluează-ţi concepţiile după care te ghidezi. Nu lăsa garda jos indiferent de provocările care apar la orizont.

Capricorn – Este important să faci paşi înainte alături de persoana pe care o iubeşti, dar schimbându-ţi percepţia faţă de relaţie, îmbunătăţind-o sau aducând schimbările de care amândoi aveţi nevoie pentru a vă simţi împliniţi. Încearcă să treci de prima impresie, din iluzie sau confuzie şi uită-te bine la cel de lângă tine. Totodată, fii foarte prezent şi trăieşte cât mai mult momentul, nu în trecut sau în viitor.

Vărsător – Nu te supăra dacă în acest moment ţi se face o atenţionare mai dură, ai posibilitatea de a învăţa foarte multe şi de a înţelege care sunt situaţiile în care ceva nu faci corect. Dacă integrezi bine această lecţie, vei avea parte şi de o relansare pe mai multe planuri. Mobilizează-te în plan profesional în ciuda unor provocări sau a unei competiţii ostile. Amână deciziile importante până când vor fi prezente aspectele dorite.

Peşti – Forţa minţii şi gândurile pe care le lansezi acum se vor vedea puse în practică în viitor, aşa că fii foarte atent la ele. Este o perioadă bună în care să te gândeşti mai mult la vocaţia ta, la ceea ce este bun pentru tine sau la ceea ce te pricepi. Pune-ţi întrebări şi oferă-ţi singur răspunsurile, vei avea parte de revelaţii majore în ceea ce priveşte destinul tău. Din punct de vedere sentimental, cineva aşteaptă un mesaj de la tine!

Citește și...