Home » Horoscop » HOROSCOP 20 OCTOMBRIE. Taurii se pot lansa în…

HOROSCOP 20 OCTOMBRIE. Taurii se pot lansa în…

De: Cancan 20/10/2017 | 00:00
HOROSCOP 20 OCTOMBRIE. Taurii se pot lansa în...

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Familia este cuvântul cheie al zilei în curs – rezolvări ale unor situaţii din trecut, decizii luate împreună sau discuţii ce vizează relaţia dintre voi. În funcţie de felul în care te raportai până în prezent la aceste aspecte, acum ar putea apărea unele schimbări care să te influenţeze şi pe viitor. Încearcă să te raportezi la tot ceea ce survine cu o mai mare aplecare, cu dorinţă de mai bine, cu maturitate şi cu mare înţelepciune.

Taur – Astăzi te poţi lansa în tot felul de proiecte ce ţin de casă – o investiţie pentru o mutare, reparaţii, extindere, înfrumuseţare sau reamenajarea spaţiului în care locuieşti. Pentru toate acestea poţi apela la un împrumut, la un credit sau să te foloseşti de banii ce îţi sunt oferiţi cadou de către familie sau de către cineva care ţine foarte mult la tine. Totodată, datorită muncii pe care ai depus-o până în prezent, este posibil să fii plătit mai bine, să îţi crească salariul sau să te lansezi în nişte proiecte care pe viitor se vor dovedi a fi foarte profitabile.

Gemeni – În această perioadă ai ocazia de a redefini colaborările şi parteneriatele din care faci parte. Dacă acestea nu îţi aduc beneficii, dacă nu faci parte din cele mai bune combinaţii şi dacă nu mai sunteţi pe aceeaşi lungime de undă, acum îţi poţi da seama de asta, te poţi îndepărta şi o poţi lua pe propriul drum. În acelaşi timp, este un moment bun de a cunoaşte alte persoane, de a semna sau de a contracta noi alianţe, care să se perfecteze pe termen lung de acum înainte. Şi în relaţia de cuplu pot apărea unele schimbări şi poţi avea unele revelaţii, ca atare ia cea mai bună decizie pentru viitorul tău.

Rac – Planul carierei este bine aspectat, iar deciziile pe care le iei acum sau proiectele pe care le începi pot fi de lungă durată şi îţi pot aduce beneficii în paşi mici şi siguri. O răsturnare de situaţie sau o schimbare care vine prin oamenii cu care lucrezi te ajută şi pe tine să progresezi, să faci un salt înainte şi să sesizezi cele mai bune oportunităţi. În planul sănătăţii, este indicat să tratezi toate semnalele pe care ţii le dă corpul cu o mai mare seriozitate şi responsabilitate.

Leu – Fii cu mare băgare de seamă la actele pe care le ai în grijă, la documente importante, autorizaţii, carduri, contracte, permise sau legitimaţii deoarece este un moment în care s-ar putea pierde sau deteriora. Totodată, poate fi acel moment în care obţii unele hârtii oficiale, în care intri în legalitate sau în care finalizezi un curs cu diplomă autorizată. Informaţiile pe care le primeşti acum îţi deschid uşi pe termen lung şi te ajută să progresezi la nivel intelectual.

Fecioară – Tot ceea ce afirmi astăzi poate fi interpretat gresit de către oamenii cu care intri în contact, ca atare fii mai rezervat, mai atent la ton şi la nuanţe, la felul în care pui problema şi la dorinţa de a intra în competiţie de idei şi concepţii. Este indicat să fii mai rezervat, mai diplomat şi mult mai flexibil atunci când vezi că cei din jur nu sunt de acord cu punctul tău de vedere. Totodată, Menţine-ţi o atitudine pozitivă şi nu diseca firul în patru, căutând greselile şi defectele din dialogul avut!

Balanţă – Nu face compromisuri majore faţă de prieteni, s-ar putea să ajungi să regreţi faptul că ai lăsat de la tine, că nu ai făcut ceva constructiv care să te mulţumească sau că nu ai avut timp pentru propriile preocupări. Este indicat să te pui pe primul loc, să prioritizezi activităţile următoarei perioade şi să înveţi să spui „nu” fără a te învinovăţi. Familia sau persoana iubită îşi doreste să petreacă mai mult timp alături de tine, ca atare fă-le pe plac şi implică-te în acţiuni care să vă unească.

Scorpion –  O preocupare nouă sau un hobby te acaparează cu totul, te pasionează şi te face să îţi pui tot timpul liber la bătaie pentru a te implica activ. Lasă-te purtat de ceea ce simţi şi de fler pentru a gestiona relaţiile cu cei din jur şi militează pentru ceea ce îţi face plăcere. Chiar dacă nu toată lumea te va înţelege sau te va sprijini, nu te lăsa influenţat şi menţine-te focusat. În relaţia de cuplu ai putea aduce un suflu nou dacă eşti deschis, sincer şi iubitor faţă de persoana iubită! Nu alerga după mai mulţi iepuri în acelaşi timp, risti să îi pierzi pe amândoi.

Săgetător – Nu te încrede în unele informaţii pe care le primeşti în prezent, în baza lor s-ar putea să iei o decizie gresită. Încearcă să fii mai realist, mai circumspect şi mai puţin credul. Nu tot ceea ce zboară se mănâncă şi nu toate persoanele sunt de încredere. În planul familiei, cineva drag are nevoie de prezenţa ta pentru a se linisti la nivel emoţional, deci fă tot posibilul pentru a-i fi alături. Chiar dacă săptămâna de lucru este încheiată, incă te mai mai gândeşti la unele proiecte sau la ceea ce ai de făcut la locul de muncă. Detasează-te şi lasă noaptea să îţi fie un sfetnic bun!

Capricorn – Încearcă în această perioadă să fii atent la nevoile celuilalt ca să îl poţi înţelege mai bine. Este un moment prielnic de a aduce armonia în viaţa de cuplu. Fii diplomat şi tenace în orice situaţie pe care o abordezi. Poţi avea mult de câştigat în tot ceea ce presupune munca intelectuală, comunicare sau negocieri. Respectă-te suficient pentru a te îndepărta de tot ceea ce nu te mai dezvoltă. Când nu mai urmăreşti credinţele greşite, le dai ideilor bune o şansă.

Vărsător – Încearcă să faci lucruri care să aducă un plus de valoare în viaţa ta. Probabil ai neglijat în ultimul timp activităţile care te împlinesc. Este o zi favorabilă refacerii, armonizării sau apropierii de partener. Nefiind solicitat la birou, te poţi gândi la o surpriză pentru acesta. Deşi este foarte importantă pentru tine atât viaţa profesională cât şi libertatea personală, asta nu înseamnă că trebuie să-ţi neglijezi familia.

Peşti – Următoarea săptămână este favorabilă punerii în aplicare a proiectelor de viitor şi reevaluării relaţiei pe care o ai cu colaboratorii sau colegii. Eşti o persoană căreia îi place să-i ajute pe cei din jur, dar încearcă să fii prudent totuşi, astfel încât să nu primească altcineva laudele în locul tău. Manifestă-ţi creativitatea fiindcă orice manifestare artistică îţi aduce beneficii. Este o terapie care te ajută să te detaşezi de stresul cotidian.

Parteneri
Dieta cu care Scarlatescu a dat jos 50 de kilograme! Pare greu de crezut, dar secretul e atat de simplu! Ce trebuie sa faci zilnic sa topesti kilogramele. „In fiecare zi am mancat…”
Dieta cu care Scarlatescu a dat jos 50 de kilograme! Pare greu de crezut, dar...
A explodat bomba despre Pfizer! Ce efect are asupra celulelor din corp? S-a aflat cum a fost creat
A explodat bomba despre Pfizer! Ce efect are asupra celulelor din corp? S-a aflat cum...
Horoscopul banilor 17-23 mai 2021. Zodia care dă lovitura, va fi săptămâna perfectă
Horoscopul banilor 17-23 mai 2021. Zodia care dă lovitura, va fi săptămâna perfectă
FOTO. Anca Țurcașiu, apariții fără inhibiții! Imaginile cu ea la mare, la 50 de ani
FOTO. Anca Țurcașiu, apariții fără inhibiții! Imaginile cu ea la mare, la 50 de ani
Cîţu, schimbare de ultim moment! Unde le este interzis persoanelor nevaccinate să intre. Totul s-a modificat în câteva ore
Cîţu, schimbare de ultim moment! Unde le este interzis persoanelor nevaccinate să intre. Totul s-a...
Fiica Andreei Esca, făcută de râs de propriul iubit.a făcut o declarație incredibilă.
Fiica Andreei Esca, făcută de râs de propriul iubit.a făcut o declarație incredibilă.
Mesajul tulburător lăsat de Vasile Şeicaru pe mormântul soţiei sale. O să ţi se rupă sufletul! Doamne, ce durere!
Mesajul tulburător lăsat de Vasile Şeicaru pe mormântul soţiei sale. O să ţi se rupă...
GRAVIDA? „Aproape că am căzut din picioare” Anca Serea, declarațiile momentului! E vorba de SARCINA nr. 7
GRAVIDA? „Aproape că am căzut din picioare” Anca Serea, declarațiile momentului! E vorba de SARCINA...
S-a modificat schimbarea. Liviu Dragnea e în culmea fericirii. Va ieși din închisoare
S-a modificat schimbarea. Liviu Dragnea e în culmea fericirii. Va ieși din închisoare
"Am găsit-o DEZBRĂCATĂ!" - Sicriul unei femei din Brașov, jefuit în capelă: "Au vrut să-i ia și dinții. Am dat jos capacul și..."
"Am găsit-o DEZBRĂCATĂ!" - Sicriul unei femei din Brașov, jefuit în capelă: "Au vrut să-i...
Cea mai periculoasă băutură alcoolică pentru ficat. Un român consumă 85 de litri anual
Cea mai periculoasă băutură alcoolică pentru ficat. Un român consumă 85 de litri anual
Horoscop INEDIT. Care e cea mai înțeleaptă zodie, zici că vorbește Dumnezeu prin gura lor!
Horoscop INEDIT. Care e cea mai înțeleaptă zodie, zici că vorbește Dumnezeu prin gura lor!
Bătaie cruntă între români, pe aeroportul din Luton.
Bătaie cruntă între români, pe aeroportul din Luton. "Dă-i, dă-i!" Knock-out devastator suferit de un...
Surpriză mare în lumea mondenă! Ce rochie de mireasă a ales Gabriela Prisacariu pentru NUNTA de astăzi cu Dani Oţil!
Surpriză mare în lumea mondenă! Ce rochie de mireasă a ales Gabriela Prisacariu pentru NUNTA...
Adriana Bahmuțeanu vrea să se întoarcă la fostul soț? Ce mesaj incredibil i-a dat lui Silviu Prigoană
Adriana Bahmuțeanu vrea să se întoarcă la fostul soț? Ce mesaj incredibil i-a dat lui...
BANCUL ZILEI – O partidă feroce de 53X în patru
BANCUL ZILEI – O partidă feroce de 53X în patru
EXCLUSIV. Alexandru Ciucu, prima reacție despre divorțul de Alina Sorescu. Ce a declarat designerul
EXCLUSIV. Alexandru Ciucu, prima reacție despre divorțul de Alina Sorescu. Ce a declarat designerul
Calendar ortodox 15 mai 2021. Unul dintre cei mai mari călugări din toate timpurile este sărbătorit sâmbătă
Calendar ortodox 15 mai 2021. Unul dintre cei mai mari călugări din toate timpurile este...
BĂTAIE între români pe aeroport: Și-au dat cu trolerele în cap și și-au împărțit pumni. Totul a fost FILMAT
BĂTAIE între români pe aeroport: Și-au dat cu trolerele în cap și și-au împărțit pumni....
Şefii serviciilor secrete le cer cetăţenilor să NU cumpere telefoane de la o marcă de top. Iată motivul
Şefii serviciilor secrete le cer cetăţenilor să NU cumpere telefoane de la o marcă de...
Concurenta surpriză care va veni la Survivor România. Apare în sezonul 3 la Kanal D
Concurenta surpriză care va veni la Survivor România. Apare în sezonul 3 la Kanal D
COVID-19. Mesaj dur al directorului OMS: Vaccinarea copiilor este o „catastrofă morală”
COVID-19. Mesaj dur al directorului OMS: Vaccinarea copiilor este o „catastrofă morală”
Mihai Voropchievici, SFATUL ZILEI pentru FIECARE ZODIE
Mihai Voropchievici, SFATUL ZILEI pentru FIECARE ZODIE
Marea câștigătoare s-a dat de gol pe net! Pe cine a ales Burlacul Andi la final
Marea câștigătoare s-a dat de gol pe net! Pe cine a ales Burlacul Andi la...
După primul satelit și primul om în spațiu, rușii mai dau o lovitură. E uluitor ce trimit pe Stația Spațială
După primul satelit și primul om în spațiu, rușii mai dau o lovitură. E uluitor...
FOTO. Carmen Brumă arată fabulos la 44 de ani! Și-a arătat sânii printr-o bustieră neagră
FOTO. Carmen Brumă arată fabulos la 44 de ani! Și-a arătat sânii printr-o bustieră neagră
'Vor fi 15 000 de imbolnaviri pe zi!' Anunt extrem despre noua tulpina a coronavirusului! De ce se tem expertii
'Vor fi 15 000 de imbolnaviri pe zi!' Anunt extrem despre noua tulpina a coronavirusului!...
Antonia, apariție interzisă în costum de baie transparent din plasă! Toți i-au văzut tatuajele intime: Surpriză pentru Velea
Antonia, apariție interzisă în costum de baie transparent din plasă! Toți i-au văzut tatuajele intime:...
Horoscop duminică, 16 mai 2021: Racii se confruntă cu evenimente neașteptate
Horoscop duminică, 16 mai 2021: Racii se confruntă cu evenimente neașteptate
Cum puteţi lua sute de lei de la stat să vă schimbaţi electrocasnicele
Cum puteţi lua sute de lei de la stat să vă schimbaţi electrocasnicele
Dezvăluiri din Wuhan. Ce s-a întâmplat înainte ca ”pacientul zero” să infecteze lumea
Dezvăluiri din Wuhan. Ce s-a întâmplat înainte ca ”pacientul zero” să infecteze lumea
”În genunchi să ajungi la mormântul lui” Ce se află  în spatele numelui lui Irinel Columbeanu!
”În genunchi să ajungi la mormântul lui” Ce se află în spatele numelui lui Irinel...
Smiley și Gina s-au CĂSĂTORIT  în secret!? O poză ”scăpată” pe internet i-ar fi dat de gol
Smiley și Gina s-au CĂSĂTORIT în secret!? O poză ”scăpată” pe internet i-ar fi dat...
Lovitură de teatru! Masca, obligatorie în continuare în parcuri și în Centrul Vechi
Lovitură de teatru! Masca, obligatorie în continuare în parcuri și în Centrul Vechi
Cel mai căutat model HYUNDAI anul acesta are un preț bun prin Programul RABLA
Cel mai căutat model HYUNDAI anul acesta are un preț bun prin Programul RABLA