HOROSCOP 21 APRILIE. Gemenii trec prin experienţe negative din cauza anturajului

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Nicio acţiune, atât pozitivă cât şi negativă, nu rămâne fără repercursiuni, aşa că fii cu băgare de seamă pentru a înţelege ceea ce se întâmplă în acest moment în viaţa ta. Este posibil să repeţi anumite greşeli, iar acum să te loveşti de ceea ce se întoarce către tine. Repară situaţia cerându-ţi iertare, ieşind din cercul vicios şi făcând altfel lucrurile!

Taur – Mercur retrograd părăseşte astăzi semnul tău zodiacal, aspect care te ajută să închei un proces prin care ai introspectat, ai meditat sau ai revăzut unele aspecte importante din viaţa ta. Trage o linie energetică la tot ceea ce a fost şi definitivează concluziile necesare pentru a putea merge înainte.

Gemeni – Până în primele zile ale lunii mai este posibil să treci prin unele experienţe ce ţin de anturajul pe care îl ai – ori reîntâlneşti vechi prieteni, ori ies la suprafaţă unele probleme cu cei cu care relaţionezi în prezent. Este indicat să ţii seama de ceea ce se întâmplă şi să nu lupţi împotriva curentului, vei vedea adevărata faţă a oamenilor!

Rac – În următoarele săptămâni este indicat să revezi cu atenţie toate amănuntele legate de locul de muncă sau de ceea ce îţi doreşti să faci de acum înainte – poate va trebui să schimbi ceva, să faci o mutare, să te reorganizezi sau să repari unele greşeli pe care le-ai făcut de-alungul timpului. Decide înţelept!

Leu – Nu te lua după aparenţele şi după prima impresie pe care ţi-o faci faţă de o persoană de abia cunoscută – oricine poate avea probleme, zile mai puţin favorabile, gânduri de care este apăsat, iar ca atare să aibă un anumit tip de comportament. Lasă să treacă puţin timp şi acordă şanse, s-ar putea chiar să îţi faci un nou prieten.

Fecioară – Vocea intuiţiei îţi poate spune acum pe ce cale să mergi şi de ce aspecte să ţii cont sau să te fereşti, dar dacă o combaţi cu raţiunea sau nu o asculţi, s-ar putea să comiţi o eroare. Ca atare, fii mai atent la ceea ce simţi şi la ceea ce ţi se arată! În aspectul relaţiilor, o situaţie se poate regla în bine!

Balanţă – Dacă o persoană nu îşi mai doreşte să facă parte din viaţa ta, nu te împotrivi, nu încerca să o împiedici, ci elibereaz-o. Este mai bine ca fiecare să meargă pe drumul său, mai ales că ceea ce este destinat pentru tine va apărea cât de curând. Emite gânduri pozitive şi încrede-te în mâna destinului! 

Scorpion – Este indicat să analizezi mai bine raportul dintre muncă şi timp liber, cât de mult de implici în fiecare zonă în parte şi câte lucruri sacrifici în detrimentul unuia singur! Ca atare, organizează-te mai bine, alege cu grijă care îţi sunt priorităţile şi decide înţelept. Balanţa trebuie echilibrată, altfel este posibil ca sănătatea să îţi atragă atenţia într-un mod mai puţin plăcut!

Săgetător – Dacă persoanele din jur te dezamăgesc, mai ales acelea pe care le-ai tot ajutat sau pentru care ai făcut diferite sacrificii, poate ţi se atrage atenţia că a venit timpul să te concentrezi mai mult pe tine, pe ceea ce îţi doreşti tu sau pe viaţa personală. Ca atare, pune-te pe primul loc şi devino cel mai bun prieten al…tau!

Capricorn – Fii mai atent la gândurile pe care le emiţi în acest moment, deoarece ele au puterea de a se materializa mult mai uşor. Ca atare, lansează idei benefice, fă planuri pozitive şi alungă din mintea ta orice fel de griji, frustrări sau probleme! Cursul destinului poate fi influenţat cu ajutorul intenţiei interioare!

Vărsător – Poate ceea ce percepi în prezent a fi un blocaj este de fapt o oportunitate de a sta şi de a cumpăni mai bine variantele şi şansele pe care le ai sau drumul pe care trebuie să o iei. O uşă închisă poate deschide o alta, care să fie mult mai favorabilă pentru tine. Ca atare, nu fi dezamăgit, ci deschide ochii mai bine!

Peşti – Nu este cel mai bun moment pentru a semna un contract, pentru a lua o decizie importantă, pentru a da un răspuns ferm sau pentru a iniţia un proiect de valoare! Este mai indicat să faci un pas înapoi, să analizezi, să amâni şi să nu te grăbeşti! Totul se va aşeza aşa cum este mai bine pentru tine, la timpul potrivit!

Citeste despre:horoscop 21 aprilie, horoscop vineri, zodiac, toate zodiile, horoscop, barbara bacauanu, horoscop cancan


Share On Facebook