Acasă » Horoscop » HOROSCOP 21 IUNIE. Pentru gemeni e un moment bun să-şi negocieze salariul

HOROSCOP 21 IUNIE. Pentru gemeni e un moment bun să-şi negocieze salariul

De: Cancan 21/06/2017 | 00:20
HOROSCOP 21 IUNIE. Pentru gemeni e un moment bun să-şi negocieze salariul

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Sfătuieşte-te cu familia despre ceea ce te apasă, vei găsi mai mult ca sigur o soluţie la problemele cu care te confrunţi! Ascultă de cei mai maturi sau mai în vârstă decât tine. Dacă îţi doreşti să faci o schimbare în planul casei este cel mai bun moment în care să găseşti cele mai atractive oferte. Concentrează-te pe emoţii, sentimente şi planul interior, este o perioadă propice în care să exteriorizezi tot ceea ce simţi!

Taur – Azi nu te încăpăţâna să le faci pe toate singur, s-ar putea să nu duci la bun sfârşit ceea ce ţi-ai propus şi să te regăseşti într-un impas! Ai multe de învăţat de la o persoană care deţine calităţi imperios necesare în acest moment: optimism, entuziasm şi multă energie pozitivă. Poţi găsi unele informaţii importante şi citind o carte de specialitate sau participând la un curs.

Gemeni – Este un moment propice în care să îţi negociezi salariul sau în care să ai discuţii despre unele proiecte cu ajutorul cărora să şi apară câştiguri financiare. Simţi că un prieten se implică trup şi suflet, că participă intens la tot ceea ce faci, iar un astfel de moment îţi arată clar pe cine te poţi baza şi pe cine nu. Fii generos când vine vorba de gesturi de afecţiune, deoarece vei fi de-a dreptul încântat când îi vei vedea pe ceilalţi ce bine primesc iubirea ta.

Rac – Trigonul dintre Lună, planeta ce te guvernează şi Pluto, planeta transformării, îţi poate aduce o mai mare putere şi dorinţă de a te schimba, precum şi o mai mare forţă de a intra în profunzimea situaţiilor cu care te confrunţi! Lasă-ţi mintea şi sufletul să găsească cele mai bune soluţii pentru viitorul tău şi să te ghideze în deciziile pe care trebuie să le iei de acum înainte!

Leu – Soarele, cel care îţi guvernează semnul zodiacal, traversează pentru următoarea lună casa introspecţiei, perioadă în care este bine să te gândeşti mai mult la tine, la sufletul tău şi la dorinţele personale! Pe această cale, ai putea să ai unele revelaţii, ai putea să ajungi la esenţa lucrurilor şi ai putea să te înţelegi mai bine pe tine însuţi!

Fecioară – Intrarea Soarelui în zodia Racului activează pentru tine domeniul prietenilor, al socializării şi al evenimentelor mondene! Este o perioadă în care poţi cunoaşte oameni noi sau în care să treci în revistă relaţiile pe care le ai, în care să ieşi în lume şi să îţi diversifici activităţile! Ca atare, detaşează-te de rutina cu care erai obişnuit şi ieşi în lume!

Balanţă – Conjuncţia dintre Soare şi Mercur marchează un nou început în ceea ce priveşte viaţa profesională – ai putea să iei decizii pe termen lung, să prinzi mai mult curaj şi să îţi verbalizezi propriile dorinţe, să iei cuvântul în diverse adunări, precum şi să te faci remarcat mult mai uşor! Totodată, o propunere ce vine din partea unui prieten ar putea să se transforme într-o activitate ce poate fi remunerată!

Scorpion – Aglomerarea de planete din casa elevării, a studiului şi a cunoaşterii marchează o perioadă în care poţi acumula foarte multe informaţii noi dintr-un domeniu de interes! Dacă trebuie să participi la examene, este un moment de succes, iar dacă te interesează unele cursuri, workshopuri sau seminarii, acestea s-ar putea solda cu diplome, atestate sau certificări importante!

Săgetător – Gestionează-ţi mai bine latura financiară şi urmăreşte oportunităţile de câştig ce vin către tine în această perioadă. Este un moment bun în care să te lansezi într-o afacere şi s-o iei pe cont propriu, în care să faci apel la un împumut ce să te ajute să demarezi un proiect sau în care şansa este de partea ta pentru a reuşi în ceea ce ţi-ai propus.

Capricorn – Conjuncţia dintre Soare şi Mercur are loc în casa cuplului, ceea ce marchează o perioadă bună în care să clarifici unele divergenţe sau tensiuni! Totodată, dacă vrei să faci declaraţii, propuneri sau trebuie să iei decizii în doi, este momentul să acţionezi! Fereşte-te de agresivitate şi deschide-te către comunicarea paşnică şi sinceră a sentimentelor!

Vărsător – Stabileşte-ţi pentru următoarea perioadă noi priorităţi, fă curăţenie în planurile pe care ţi le-ai făcut, alegându-le pe cele mai practice, mai realiste şi mai viabile! Este important să fii atent la detalii, să te organizezi, să nu pierzi timpul şi să ştii foarte exact ceea ce îţi doreşti! În acelaşi timp, este necesară o discuţie cu cei cu care lucrezi, unele aspecte trebuie puse la punct şi lămurite!

Peşti – Este o perioadă propice în care să discuţi cu persoana iubită – vorbe dulci, pasionale, planuri de viitor sau care să confirme dragostea dintre voi doi. Dacă nu eşti încă într-o relaţie, acum poţi întâlni pe cineva care să te atragă sau care să îţi placă din prima clipă! În plan social, ai putea participa la petreceri sau ai putea fi invitat la nişte evenimente mondene unde să te simţi minunat!

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
„Omul cu Tourette” a DIVORȚAT în secret! Motivul jenant pentru care Andrei Ungureanu și soția lui s-au despărțit
„Omul cu Tourette” a DIVORȚAT în secret! Motivul jenant pentru care Andrei Ungureanu și soția...
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii au înnebunit când au văzut-o
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Marile celebrități ale lumii au făcut senzație la Gala Premiilor Laureus! Cum și-au făcut apariția pe covorul roșu
Marile celebrități ale lumii au făcut senzație la Gala Premiilor Laureus! Cum și-au făcut apariția...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Actorul român care s-a însurat de nouă ori după ce a împlinit 50 de ani. Prima soție a avut 17 ani
Actorul român care s-a însurat de nouă ori după ce a împlinit 50 de ani....
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a...
GALERIE FOTO Imagini apocaliptice din Grecia. Cerul a devenit portocaliu și Atena abia se mai vede
GALERIE FOTO Imagini apocaliptice din Grecia. Cerul a devenit portocaliu și Atena abia se mai...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Adevărul despre despărțirea dintre Marilu Dobrescu și Iustin Petrescu: ,,N-am putut să mă ridic din pat”. Cum l-a afectat pe artist procedura secretă și când a avut loc, de fapt, separarea celor doi
Adevărul despre despărțirea dintre Marilu Dobrescu și Iustin Petrescu: ,,N-am putut să mă ridic din...
Pensiile din luna mai intră înainte de Sărbătorile de Paște! Premierul Marcel Ciolacu a făcut anunțul chiar în ședința de guvern
Pensiile din luna mai intră înainte de Sărbătorile de Paște! Premierul Marcel Ciolacu a făcut...
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în familie. „Niciodată nu a ținut de note sau copiii să fie olimpici.”
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în...
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea:
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea: "Nu mai vreau să...
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și femei?
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și...
Cum ar putea folosi armata câinele-robot? VIDEO
Cum ar putea folosi armata câinele-robot? VIDEO
Au editat ADN-ul uman cu Inteligența Artificială! Ce-a urmat este ULUITOR
Au editat ADN-ul uman cu Inteligența Artificială! Ce-a urmat este ULUITOR
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Alimentul care e la mare căutare înainte de Paște. Numărul comenzilor a explodat în România
Alimentul care e la mare căutare înainte de Paște. Numărul comenzilor a explodat în România
Planta plină de vitamine pe care românii evită să o consume din cauza aspectului ei. E bună pentru cei cu diabet sau probleme de digestie
Planta plină de vitamine pe care românii evită să o consume din cauza aspectului ei....
Mașinile INTERZISE definitiv. Decizia finală a UE se aplică obligatoriu în România
Mașinile INTERZISE definitiv. Decizia finală a UE se aplică obligatoriu în România
Adrian „Beleaua” Corduneanu dă cărțile pe față după moartea lui Costel cel Mare
Adrian „Beleaua” Corduneanu dă cărțile pe față după moartea lui Costel cel Mare
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul privat?
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul...
AUSTRIA poate îngropa România. Ne decid soarta. S-a anunțat azi, 24 aprilie
AUSTRIA poate îngropa România. Ne decid soarta. S-a anunțat azi, 24 aprilie
Angajații care vor primi primă de Paşte sau alte cadouri
Angajații care vor primi primă de Paşte sau alte cadouri
3 zodii care nu își vor cere NICIODATĂ iertare. Nu aștepta scuze de la acești nativi!
3 zodii care nu își vor cere NICIODATĂ iertare. Nu aștepta scuze de la acești...
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea Stăpânului Moldovei
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea Stăpânului Moldovei
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Câți bani a strâns Selly până acum:
Câți bani a strâns Selly până acum: "Până la 18 ani am cheltuit foarte mulți...
Cum reușește Elena Gheorghe să aibă o siluetă de invidiat. La ce renunță artista
Cum reușește Elena Gheorghe să aibă o siluetă de invidiat. La ce renunță artista
Schimbare majoră în viața acestor trei zodii! De la 1 Mai, nimic nu va mai fi la fel pentru ele
Schimbare majoră în viața acestor trei zodii! De la 1 Mai, nimic nu va mai...
Ce documente importante ascunde arhiva de la Vatican. Acestea sunt marile secrete ale Bisericii Catolice
Ce documente importante ascunde arhiva de la Vatican. Acestea sunt marile secrete ale Bisericii Catolice