HOROSCOP 21 OCTOMBRIE. Leii trebuie să se detaşeze de probleme

Publicat: 20/10/2017 | 22:59
HOROSCOP 21 OCTOMBRIE. Leii trebuie să se detaşeze de probleme

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Te poţi canaliza pe unele lucruri, care nu vor fi de folos imediat, ci au bătaie lungă în timp. Important este ca acum să construieşti baza pe care să poţi clădi pe mai departe. Gândeşte-te bine la tipul de asocieri pe care ţi-l doreşti şi lansează această idee în univers. În următoarea perioadă vor apărea în viaţa ta persoanele de care ai nevoie pentru a evolua şi pentru a suda un parteneriat.

Taur – Relaţia cu oamenii importanţi din viaţa ta este în schimbare, deoarece raportul în care vă aflaţi se transformă – unele legături se pot suda mai mult, de unele persoane te desparţi sau cu altele faci pace. Important este să revalorifici fiecare om în parte şi să înţelegi dacă îţi este benefic sau nu. Totodată, nu trage de acele relaţii care nu mai funcţionează, care te împovărează sau care nu îţi aduc linişte în suflet.

Gemeni – Eşti invitat la un dialog sincer, deschis şi profund cu acele persoane cu care eşti în disensiune. Este indicat să te eliberezi de tot ceea ce te apasă, dar să asculţi şi ceea ce vine către tine din cealaltă parte. Poate există unele aspecte ale personalităţii tale sau ale comportamentului care trebuie cizelate, corectate sau înţelese mai bine. Depinde de tine dacă faci pasul către o schimbare în bine sau nu.

Rac – Este important să înţelegi că în unele situaţii sau în realizarea unor dorinţe nu te poţi descurca singur, ci ai nevoie de susţinere, ajutor sau relaţii. Ca atare, nu te război doar cu propriile puteri şi resurse, ci foloseşte-te şi de oamenii care sunt lângă tine şi îşi doresc să se implice activ. Dacă treci printr-un conflict interior, acesta se poate remedia ca urmare a unei discuţii cu o persoană avizată – terapeut, preot, psiholog sau îndrumător.

Leu – Adu-ţi aminte că pentru a fi liniştit şi mulţumit este nevoie de foarte puţine lucruri, aşa că nu căuta în exterior şi nu alerga după himere, răspunsul îl vei găsi mai aproape decât crezi, în tine. Detaşează-te de probleme, de situaţiile incerte, de nemulţumiri, acestea vin şi pleacă mereu. În schimb, adaugă o notă pozitivă fiecărui lucru pe care îl faci şi fiecărei persoane cu care interacţionezi.

Fecioară – Este un moment în care îţi poţi îmbogăţi cunoştiinţele într-un domeniu de interes pentru tine, aşa că fii atent la informaţiile pe care le primeşti atât pe cale orală, cât şi pe cea scrisă sau vizuală. Pentru a rezolva unele sarcini la locul de muncă, utilizează-ţi veleităţile, ai putea chiar să îţi surprinzi în mod plăcut superiorii şi colegii. Ieşi din cutiuţa unei gândiri rigide şi apelează şi la creativitate.

Balanţă – Nu visa la o realitate care niciodată nu va putea fi pusă în practică, ci la lucruri mai concrete, mai palpabile şi mai uşor realizabile. În acelaşi timp, concentrează-te pe obiectivele tale principale şi nu te pierde în detalii sau activităţi care te distrag de la ceea ce ai de făcut. La locul de muncă, nu ignora persoanele cu putere de decizie, ci încearcă să le intri în graţie printr-un comportament adecvat.

Scorpion – Poţi avea parte de multe bucurii de la oamenii din jur, ceea ce te mai relaxează şi te mai scoate din zona de sacrificiu în care te aflai. Găseşte activităţi care să te bucure şi cu care să îţi ocupi timpul, altfel rutina te va aduce într-o stare de nervozitate şi plafonare. Un cuvânt poate construi şi poate lega, dar în acelaşi timp poate distruge tot ceea ce ai creat. Deci, fii atent la felul în care te exprimi.

Săgetător – Ai capacitatea de a face mai multe decât de obicei, de aceea profită de această nouă energie şi implică-te activ în tot ceea ce trebuie să rezolvi şi să finalizezi. În relaţia cu partenerul de viaţă, fii mai atent la dorinţele sale şi petreceţi-vă mai mult timp unul cu celălalt. Legătura poate fi dusă la un alt nivel sau puteţi rezolva unele dezacorduri cu care v-aţi confruntat în trecutul apropiat.

Capricorn – Îţi refaci forţele care au fost afectate în ultima perioadă, eşti mult mai energic şi liniştit, ca atare poţi înregistra un progres în planurile pe care tocmai le demarezi. Îţi plac lucrurile clare şi la vedere, dar trebuie să mergi şi în profunzime pentru a înţelege mai bine unele aspecte ale vieţii tale – decizii, relaţii, stări şi acţiuni pe care le-ai întreprins nu din proprie voinţă, ci la un nivel subconştient.

Vărsător – Observă situaţia sau zona de viaţă care îţi aduce cea mai mare bucurie şi concentrează-te cât mai mult pe ea. Ai nevoie de un suflu nou, de un reset total, d o nouă abordare a lucrurilor, dar nu vei putea face asta dacă nu renunţi la ceea ce te stresează şi te împovărează. În acelaşi timp, fii mai deschis către persoanele din viaţa ta care îţi vor binele şi care sunt mereu prezenţi pentru tine.

Peşti – Dacă unele lucruri din viaţa ta erau până acum voalate şi nu le înţelegeai foarte bine, de acum încolo ele devin mai clare şi ţi se relevă mai mult. Ca atare, vei ştii cum să acţionezi şi încotro să te îndrepţi. Ai de cules multe avantaje de pe urma unor proiecte de moment, dar pentru asta este bine să fii altruist, să faci echipă şi să împărtăşeşti şi altora din experienţele prin care treci.

Citește și...