Acasă » Horoscop » HOROSCOP 21 SEPTEMBRIE. Gemenii au mare viteză de…

HOROSCOP 21 SEPTEMBRIE. Gemenii au mare viteză de…

De: Cancan 21/09/2017 | 00:00
HOROSCOP 21 SEPTEMBRIE. Gemenii au mare viteză de...

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Orice alegere greşită poate avea consecinţe nefaste, mai ales în zona financiară. Ca atare, nu te grăbi, ci judecă atent orice propunere, acţiune sau proiect în care ar trebui să te implici sai să investeşti. Raportează-te cu sufletul la persoanele din jurul tău şi nu ţine cont de prima impresie, vei da plus valoare tuturor legăturilor, vei comunica mai bine şi vei înţelege mai profund de ce unii oameni se manifestă într-un anumit fel.

Taur – Din punct de vedere al angajamentelor, al vorbelor sau a promisiunilor pe care le faci este bine să fii mai responsabil, mai focusat şi mai parolist, mai ales pentru a nu îi încurca sau dezamăgi pe cei care se bazează pe tine. Pentru ceea ce îţi doreşti, nimic nu vine peste noapte, ci există anumite etape intermediare pe care trebuie să le parcurgi pas cu pas, cu determinare şi răbdare!

Gemeni – Ai mare viteză de reacţie la ceea ce vine către tine, nu eşti prins pe picior greşit şi nimic nu te ia prin surprindere. Ca atare, poţi face faţă cu brio la orice provocare, deoarece ieşi victorios!   Totuşi, temperează-te şi nu te lansa în prea multe activităţi, rişti să te aglomerezi foarte tare. Din punct de vedere familial, fă echipă cu cei dragi şi rezolvaţi toate diferenţele de opinie care vă marchează.

Rac – În această perioadă poţi transforma unele blocaje cu care te-ai confruntat în avantaje, deci fii atent la modul în care pui problema! Simţi nevoia ieşirii din planul cotidian şi al rutinei zilnice, iar pentru asta ai putea demara noi activităţi, ai putea face o călătorie sau ceva inedit, care să te energizeze şi care să îţi satisfacă nevoia de schimbare. Totodată, pune-te pe primul loc şi nu face compromisuri.

Leu – Casa comunicării este foarte bine aspectată la nivel astral, ceea ce înseamnă că poţi spune cu mai multă uşurinţă ceea ce ai pe suflet sau că te poţi înţelege mult mai bine cu toţi cei cu care relaţionezi. Mizează pe acest aspect şi iniţiază cât mai multe convorbiri de fond, esenţiale. Dă dovadă de cumpătare şi înţelepciune în toate acţiunile pe care le întreprinzi, este important să nu faci erori.

Fecioară – Renegociază-ţi timpul liber atât în planul personal cât şi în cel profesional, este important să simţi că te eliberezi de unele sarcini şi responsabilităţi cărora nu le mai puteai face faţă. Fă ceva pentru sufletul tău şi nu pentru alţii. Chiar dacă simţi că treci printr-o perioadă încercată la nivel financiar, contează mai mult liniştea ta sufletească si starea de bine pe care trebuie să le dobândeşti.

Balanţă – Este important să devii foarte bun specialist în domeniul în care profesezi, de aceea pune-te la punct prin cursuri, masterate, calificări, ceea ce faci acum te va ajuta să creşti şi din punct de vedere financiar. Evită risipa de timp şi activităţile care sunt non productive, este momentul ideal în care trebuie să te concentrezi pe tine şi pe dezvoltarea ta plenară.

Scorpion – Împrieteneşte-te cu oameni care sunt valoroşi şi îndepărtează-te de cei oportunişti, ai putea să ai multe beneficii în planul personal. Ascultă-ţi intuiţia şi flerul, care îţi vor da de înţeles în privinţa a ceea ce este bun sau rău. Ai şansa de a te remarca din mai multe puncte de vedere, dar pentru asta trebuie să ajustezi ceea ce simţi că nu funcţionează cu adevărat în viaţa ta şi să te perfecţionezi.

Săgetător – Este bine să crezi în propriul noroc, deoarece este o perioadă în care eşti favorizat de către astre pentru a merge mai departe. Disciplinează-ţi energia, adună-te şi focusează-te, este foarte important să duci toate proiectele la bun sfârşit. Ajută-i pe cei din jur total dezinteresat şi altruist, ceea ce dăruieşti acum se va întoarce către tine cu o mai mare forţă. Un mesaj de care trebuie să ţii cont va veni către tine fără să îl cauţi.

Capricorn – Exclude-te din situaţiile tensionante, nu ai nevoie în acest moment de ceva care să te încarce emoţional. Din punct de vedere profesional, cere permisiunea celor cu putere de decizie pentru buna desfăşurare a unui plan la care tot lucrezi. Eşti mult mai sensibil decât de obicei şi asta pentru că ai nevoie de mai multă afectivitate, de iubire, de siguranţă şi de dovezi palpabile că eşti pe drumul cel bun.

Vărsător – Binele pe care vrei să i-l faci unei persoane care nu îţi cere asta va fi prost înţeles, ca atare nu acţiona doar din proprie iniţiativă. Câteodată este bine să nu intervenim în vieţile celor din jur, chiar dacă sunt la greu, altfel nu vor avea de învăţat lecţiile ce li se predau. Ba mai mult, poţi fi bănuit de intenţii ascunse sau de manipulare, ceea ce nu îţi va face cinste şi nici plăcere!

Peşti – Adevărul se îndreaptă către tine cu paşi repezi, ceea ce înseamnă că în această perioadă vei asista la lămurirea unor situaţii cu care te-ai tot confruntat. Chiar dacă vei fi uimit sau dacă ai parte de unele dezamăgiri, este mai bine să ştii cu ceea ce te confrunţi şi să fii cu picioarele pe pământ. Priveşte partea pozitivă din tot ceea ce se întâmplă şi ia măsuri în consecinţă.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Câți euro a luat Alexandra Duli, de la Pro TV, pentru cele 14 săptămâni la Survivor All Stars
Câți euro a luat Alexandra Duli, de la Pro TV, pentru cele 14 săptămâni la...
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42 de ani!
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42...
WOW! CUM POATE SĂ ARATE! Au apărut primele imagini cu maşina de 2,7 milioane de euro a lui Țiriac! A aşteptat 5 ani să o primească
WOW! CUM POATE SĂ ARATE! Au apărut primele imagini cu maşina de 2,7 milioane de...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Ce s-a ales de Petru Buiuca, primul câștigător „MasterChef România”. Pe ce a cheltuit marele premiu câștigat în 2012
Ce s-a ales de Petru Buiuca, primul câștigător „MasterChef România”. Pe ce a cheltuit marele...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr record de soldați condamnați pentru crimă
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Cât timp trebuie ținut semnalul când intri în depășire? Iei amendă pentru așa ceva?
Cât timp trebuie ținut semnalul când intri în depășire? Iei amendă pentru așa ceva?
Cine este femeia care își pune melci pe față! Videoclipurile ei au devenit virale
Cine este femeia care își pune melci pe față! Videoclipurile ei au devenit virale
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi? „Sunt curios care este comportamentul tău când ești cu o persoană la care nu ții atât de mult.”
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în timpul protestului din Piața Victoriei
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în...
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte; ANM anunţă o uşoară încălzire de la mijlocul săptămânii viitoare
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte;...
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli pârjoliti, două…
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli...
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi...
Castelul din România care a renăscut din ruine. A fost reabilitat și acum e gata să primească turiști
Castelul din România care a renăscut din ruine. A fost reabilitat și acum e gata...
“Avem o situație de urgență”. Boala care a început să facă ravagii pe un continent
“Avem o situație de urgență”. Boala care a început să facă ravagii pe un continent
Ciucă a dat VESTEA CEA MARE pentru milioane de români. Decizia care ar putea fi LUATĂ cât de curând
Ciucă a dat VESTEA CEA MARE pentru milioane de români. Decizia care ar putea fi...
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Monica Tatoiu a fost îngrozită. Diagnosticul crunt primit de la medici
Monica Tatoiu a fost îngrozită. Diagnosticul crunt primit de la medici
Scumpiri de weekend. Prețul benzinei crește la pompă
Scumpiri de weekend. Prețul benzinei crește la pompă
BANCUL ZILEI | 9 din 10 bărbați mint. Ce face al 10-lea, de fapt?
BANCUL ZILEI | 9 din 10 bărbați mint. Ce face al 10-lea, de fapt?
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a ţinut-o ascunsă
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Maria, o gimnastă de doar 17 ani s-a stins din viață subit: ”Boala a răpus-o în 24 de ore”
Maria, o gimnastă de doar 17 ani s-a stins din viață subit: ”Boala a răpus-o...
Noi informații despre starea de sănătate a cântăreței transgender Naomi. De ce a intrat în comă
Noi informații despre starea de sănătate a cântăreței transgender Naomi. De ce a intrat în...
Fructul care te scapă de stres dacă îl miroși. Are proprietăți uimitoare și e o bombă de vitamine
Fructul care te scapă de stres dacă îl miroși. Are proprietăți uimitoare și e o...
Creatura care poate zbura 10 luni fără să se oprească. Este deseori confundată cu o pasăre care trăiește și în România
Creatura care poate zbura 10 luni fără să se oprească. Este deseori confundată cu o...