HOROSCOP 22 IANUARIE. Vărsătorii au nevoie de detaşare în dragoste!

Publicat: 21/01/2018 | 22:32
HOROSCOP 22 IANUARIE. Vărsătorii au nevoie de detaşare în dragoste!

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Ai nevoie de mai multă afecţiune din partea partenerului de viaţă, dar dacă nu spui clar şi răspicat ceea ce îţi doreşti persoana iubită nu poate intui ceea ce simţi! În acelaşi timp, te poţi reîndrăgosti de viaţă, ai mai mult chef de a călători şi de a ieşi în lume, iar dacă vrei să faci asta în doi, este timpul de a pune punctul pe i. Există multe şanse de progres, dar dacă nu ai răbdare, determinare şi un puternic simţ al datoriei, acestea nu se pot materializa!

Taur – Abordezi relaţiile în care eşti cu mai multă maturitate, eşti mai flexibil şi mai empatic, iar acest aspect te ajută să nu fii dezamăgit de unele situaţii complicate! Dacă ai parte de un blocaj, priveşte-l ca pe o provocare din partea vieţii şi adună-ţi toate forţele şi resursele pentru a-l depăşi! Astrele sunt de partea ta pentru a ieşi victorios! Nu amâna deciziile importante şi fii spontan!

Gemeni – Dacă consideri că eşti nedreptăţit sau treci printr-o situaţie nefavorabilă, luptă pentru dreptate şi corectitudine, adevărul va ieşi la suprafaţă! Există oportunitatea de a ieşi în evidenţă şi poţi fi promotorul unor proiecte, dar pentru asta ai nevoie de mai multă implicare şi atitudine! Indiferent de ceea ce ţi se reproşează, vei înţelege un mesaj important pentru dezvoltarea ta viitoare!

Rac – Este o perioadă favorabilă pentru creativitate şi intuiţie, iar acest fapt îţi aduce o îmbunătăţire a relaţiilor din care faci parte! Intervenţia divinului în viaţa ta îţi aduce pace interioară şi linişte. Poţi trece peste teste şi examene cu mai multă uşurinţă, aşadar nu ezita să te prezinţi cu încredere dacă este cazul! Totodată, ai mai mult acces la putere, ai mai multă forţă şi, ca atare, poţi culege roadele unor eforturi personale la care ai muncit din greu.

Leu – Ai parte de unele oportunităţi pe care nici nu le bănuiai, poţi câştiga din surse pe care le considerai intangibile şi poţi intra în parteneriate cu persoane foarte norocoase! Profită de acest aspect şi fii pe fază la ceea ce ţi se propune deoarece succesul este de partea ta! Viaţa îţi poate căpăta o turnură specială într-un mod natural, aşa că concentrează-te pe binele tău suprem!

Fecioară – Viaţa de familie este centrul tău de greutate în această perioadă, ca atare poţi duce la împlinire activităţi ce sunt legate de casă, de confort, de cămin, de linişte interioară şi de cei dragi. Observă cu mai multă atenţie şi determinare ceea ce ai de schimbat la tine şi la comportamentul tău, nu la cei din jur şi renunţă pentru moment la spiritul critic care îţi este atât de caracteristic!

Balanţă – Îţi este suficient să te înţelegi bine cu ceilalţi, iar asta îţi oferă o stare de bine pe toate planurile. O altă bucurie vine de la comunicarea facilă cu interlocutorii şi de la rezultatele bune la care ajungi în urma unor decizii luate în doi! Parteneriatele fericite, armonia relaţională şi persoane cu care cooperezi mult mai uşor sunt cuvintele cheie ale următoarei perioade!

Scorpion – Nu eşti foarte concentrat pe relaţia cu cei din jur şi îţi doreşti să petreci mai mult timp singur, iar acest fapt poate dăuna relaţiei în care eşti implicat! În domeniul profesional, este o perioadă bună în care poţi avea parte de reuşite şi avantaje, de energie şi determinare, de forţă cu care să te implici în diferite proiecte şi activităţi! Totuşi, fii cu băgare de seamă la cheltuielile excesive care ar putea dezechilibra balanţa!

Săgetător – Eşti angajat afectiv pe deplin într-o relaţie de iubire, iar asta îţi aduce multe clipe fericite şi armonioase! Dacă eşti singur, acum este momentul în care te poţi reconfigura din punct de vedere relaţional, poţi întâlni pe cineva nou, potrivit pentru tine, iar asta îţi va oferi mult confort interior! În sfera carierei, ai parte de apreciere publică, ceea ce îţi stimulează orgoliul şi încrederea în tine!

Capricorn – Empatizează mai mult cu cei care îţi sunt alături şi raportează-te cu mai multă căldură la cei care îţi cer ajutorul! Orice tip de conflict trebuie diminuat chiar dacă te simţi provocat şi tentat să te cerţi. Poţi rezolva totul cu calm şi cu înţelepciune! În familie, ai parte de unele responsabilităţi care se cer rezolvate pentru persoane mult mai în vârstă ca tine!

Vărsător – Perioada în curs vine cu decizii ce sunt surprinzătoare pentru cei din jur, dar tu beneficiezi de destulă intuiţie pentru a şti că ai dreptate! Ca atare, nu te lăsa influenţat de ceea ce ţi se spune sau ţi se sugerează, tu vei simţi cel mai bine ceea ce ai de făcut! În relaţia de iubire, poţi simţi că ai nevoie de mai mult spaţiu personal, aşa cu nu ajunge la frustrări şi mărturiseşte partenerului ceea ce îţi doreşti!

Peşti – Dacă nu ai acordat desulă atenţie unei persoane care avea nevoie de ajutorul tău, acum este momentul să îţi iei revanşa şi să faci ceea ce trebuie! Chiar dacă simţi nevoia de a fi lăsat în pace şi de a sta singur, este mai indicat să te implici activ în activităţile cu care eşti solicitat, deoarece le vei duce la capăt cu succes şi cu apreciere! Persoana iubită îţi poate face un cadou care îţi aduce multă bucurie în suflet!

Citește și...